Відповідь: переливання крові Пані Оля може і нє, а блюстителей моралі бережіться Додано через 7 хвилин з тою політкоректністю нічого не можна написати зара забанять Додано через 9 хвилин туть же були спалені Божим вогнем за поклоніння золотому теляті в пустелі.Іудеї до Вашого відому перші монотеїсти
Відповідь: переливання крові смію заперечити, часи були ще ті, невідомо, чи вогонь був... Додано через 6 хвилин :D :D :D Шреку, це ж Ісус до Апостолів говорив, а не до СЄ, нє?
Відповідь: переливання крові перфторан замінник крові при крововтратних операціях ,журналістська назва "блакитна кров" Додано через 5 хвилин травний тракт людини не пристовований для переварюваня сирої їжі Додано через 7 хвилин та і продовжив "...будете свідками моїми!"
Відповідь: переливання крові Моїми? тобто Ісусовими? Додано через 53 секунди ви яблука вживаєте лише варені?
Відповідь: переливання крові так фактично то ї є іудеї, вони в Єгипті розрослись до народу,а їх предки на ісконних землях були ассимільовані іньшими народами
Відповідь: переливання крові Я відразу зрозумів. Тому дискутувати не буду. Але й погодитись не можу. Просто висловлю свою думку. На мою думку, якщо людина відкрила можливість ЗБЕРЕГТИ дане Богом життся з допомогою переливання крові, то на це воля Його. На жаль, Ваші одновірці часто проти переливання крові та її компонентів у критичних для життя випадках. На моє переконання, це як раз не по-Божому. Тому що якщо є шанс зберегти Богом дане людське життя, не віднімаючи при цьому інше людське життя, і цим шансом не скористатися, то саме це є гріх великий. А "стримування" від вживання крові стосується тільки ритуалів. Якщо хтось полюбдяє біфштекс з кров"ю або кров"яну ковбасу, то це не ритуал, а харчові уподобання.
Відповідь: переливання крові Степаничу, скидаю перед Вами шапку. Ви - справжній грекокатолик і не впирайтеся.... ну і з 1000-ю кармою Вас!!! А шо? Дуже мудро написано....
Відповідь: переливання крові Безумовно... Навіть священник на службі каже: ... і всіх вас, православних християн....
Відповідь: переливання крові Я думаю, що розумний лікар мовчки переллє вмираючому пацієнту донорску кров, не питаючи дозволу в родичів. І буде правий, якщо врятує життя. Чи може в операційних треба стерильні мобілки тримати ?
Відповідь: переливання крові Не тільки розумний, але й порядний, відповідальний. Бо якщо пацієнт помре - неприємностей не оберешся. Адже за законом не має права.
Відповідь: переливання крові Не має права ЧОГО ? Перелити кров без дозволу ? Нібито ризик несумісності завжди присутній, я правильно розумію ?
Відповідь: переливання крові що ви як дєті малиє...дзвінок будь кому з Організації і буде в лікарні адвокат Організації Свідків Єгови і ніхто нікому нічого не ввіл"є
Відповідь: переливання крові Так. За законом лікар повинен розповісти хворому (або його рідним, якщо хворий без свідомості, або дитина, або недієздатний) про препарати, мету їхнього застосування, попередити про можливі ускладнення і побочні явища, тощо. Взагалі то це не тільки крові стосується. Додано через 2 хвилини На практиці вони приходять до головного лікаря і пишуть заяви, що у разі, якщо..., то вони не дозволяють переливати собі кров. Ну а якщо щось станеться, то як правило одновірці тут як тут без усяких дзвінків.
Відповідь: переливання крові Трохи офтоп, але на цій гілці тусуються медики. Пані та панове, я зараз вкрай виснажений, їздячи двічі на день до дружини у травматологію. А завтра ще на роботу. В «минулі часи» при подібних перевантаженнях добре допомагали такі «клітинні енерджайзери», як фітін, фосфрен, ліпоцеребрин. А також суха аралія. Зараз нічого з цього в аптеках нема. Старі лікарі не можуть підказати замінників. Молоді не знають тих старих препаратів. Хто може порадить щось. Два зауваження: 1. Гінкго не пропонувати. Там є якийсь гидкий компонент з ефедринового ряду. 2. Сильних гіпертензивних засобів теж не хочу. Дякую.
Відповідь: переливання крові із-за чого пацієнт успішно помре.... Додано через 1 хвилину після таких заяв і смерті пацієнта, можна спокійно справу передати прокурору.