Відповідь: переливання крові І що про стейк напівсирий з кров"ю, теж не чули?Хоча всяке може бути ось туть ніби людина каже що у Львові мешкає про кров ніц не знає
Відповідь: переливання крові ага... немає різниці... жодної... вам тошнотікі з пацюків (які я роблю) подобаються?.. як вони вам на смак?..
Відповідь: переливання крові На початку люди їли тільки рослинну їжу. Буття 1:29 І сказав Бог: Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, нехай буде на їжу це вам! Після потопу було дозволено їсти м*ясо. Буття 9:3 Усе, що плазує, що живе воно, буде вам на їжу. Як зелену ярину Я віддав вам усе. З умовою Буття 9:4 Тільки м'яса з душею його, цебто з кров'ю його, не будете ви споживати. В закон-угоді Мойсея було повторено Левит 7:26,27 І жодної крови птаства та худоби не будете їсти по всіх ваших оселях. Кожна душа, що їстиме яку-будь кров, то буде винищена душа та з-посеред народу свого. Тому треба було Левит 17:12,13 Тому сказав Я Ізраїлевим синам: Кожна душа з вас не буде їсти крови, і приходько, що мешкає серед вас, не буде їсти крови. А кожен чоловік із Ізраїлевих синів та з приходька, що мешкає серед них, що вполює здобич звірини або птаства, що їджене, то він виллє кров того й закриє її піском. ------------------------------------------ Ми, християни, не є під Мойсеєвим законом. Але заборона вживати кров залишилась і для християн. Це теж є в Біблії. Дії 15:28,29 Бо зволилось Духові Святому і нам, тягару вже ніякого не накладати на вас, окрім цього необхідного: стримуватися від ідольських жертов та крови, і задушенини, та від блуду. Оберегаючися від того, ви зробите добре. Бувайте здорові!. Дії 21:25 А про тих із поган, що ввірували, ми писали, розсудивши, щоб вони береглися від ідольських жертов та крови й задушенини, та від блуду. Тому, м*ясо їсти можна, а кров ні. Одним із складників кров*янки, кишки, "кашки" є кров. Хто їсть це, то робить великий гріх. Також в Біблії пояснюється чому не можна вживати кров. Якщо буде цікаво, можу написати пізніше.
Відповідь: переливання крові Так усі клітини крові мають свою тривалість існування , найбільше живуть еритроцити 120 діб, тому той генетичний матеріал ненадовго у вас поселиться а життя таки врятувати може
Відповідь: переливання крові Коли мою зведену сестричку питають, "звідки ти така розумна", вона у відповідь каже щиру правду: - Тато був нейрохірургом, в голодні роки мізки з роботи приносив щодня... А в тему: Ось днями готували до операції дружину, сказали, що може знадобитися донорська кров. Пішов у тій же лікарні на пункт переливання. Кажу лікарці, що хотів би заплатити надійному донору, бо сам мушу їздити по знайомих, збирати гроші. Домовився, але лікарка мене вербувала в донори теж. Я сказав чесно: нічим забороненим не хворів, але 7 років тому перев’язував наркомана, якого на моїх очах вдарили ножем. Руки були порепані до крови від ремонту тачки на морозі. (пам”ятаю, я тоді злякався і серед ночі зателефонував знайомому лікарю. Той сказав: мило – горілка на руки, мило – горілка. Так спустошив не одну пляшку і потім не перевірявся. А навіщо ?) Лікарка навіть зраділа – “ну то здайте у вівторок 200 мл, ми перевіримо і на СНІД, і на туберкульоз, і на гепатит! І ще повернемо Вам 50 грн зі 100, що Ви дали на донора!”
Відповідь: переливання крові Для споживання в їжу. Не переливають кров тільки Свідки. Ну, не хочуть, щоб їх спасали, нехай не переливають. В Біблії про то ніде не говориться, бо хто тоді переливав? То вже людські постанови.
Відповідь: переливання крові Народ, варена кров - то яка то вже кров? А сирУ кров ніхто й не кушаєт. Доречі, якщо бути таким точним, то в будь-якому мясі все ж крові трохи є, навіть якщо ви то мясо помиєте милом.... Додано через 4 хвилини відчуваєте різницю?
Відповідь: переливання крові Про це й мова!!! Хоча в м*ясі залишається частина крові, Бог дозволив його їсти! А як окремий складник, спеціально зібраний і доданий до страви - не дозволив. Сказав: "вполює здобич звірини або птаства, що їджене, то він виллє кров того й закриє її піском." Полювали для їжі, спускали кров на землю і готували на вогнищі, сирого ніхто не їв. Тому й задушене не їдять. Суть цього наказу у відношенні до крові. ____________________________________________ Дії 15:28,29 Бо зволилось Духові Святому і нам, тягару вже ніякого не накладати на вас, окрім цього необхідного: стримуватися від ідольських жертов та крови, і задушенини, та від блуду. А що, "стримуватись" не включає в себе переливання? Якщо лікар скаже вам стримуватись від алкоголю (не пити), то ви будете його вводити внутрівенно? __________________________________________ Олю, я є Свідком Єгови! Надіюсь, ви не будете ставитись до мене упереджено. Ваша щирість і простота дуже мені подобаєтесь.
Відповідь: переливання крові трактування цього шановна гуцулянко неможливе без історії-іудеї були ідолопоклонники і робили жертву з крові поганським богам --на це і є заборона.а переливання крові часто єдиний спосіб урятувати людину і я того ніколи не зрозумію коли дитина вмирає а батьки впираються і не дають зробити переливання