Відповідь: переливання крові І бульба не перестає бути бульбою, але послухайте, то ж дві різні речі, нє?
Відповідь: переливання крові Первую порцию, горяченькую ещё, ем просто так. А когда остыла, НО водку ещё прикупил, ТО разрезаю колбаску на 3 кусочка, на сковородочку её, предварительно сальцем заправленную, и, когда кусочки подрумянятся и начнут, как бы стараться лопнуть, разбиваю туда 3-4 яйца! Ну, и солёный огурчик рядышком - ОБЯЗАТЕЛЬНО!
Відповідь: переливання крові для мене — ні... кров, як я вже писав раніше, є не просто рідиною з поживними речовинами... в крові є генетичний код, який у кожної людини (тварини) інший... і це не просто так...
Відповідь: переливання крові мене ні, бо не бачу того, що пише палковнік... свідків — тим більше, бо не витрачають час на форуми...
Відповідь: переливання крові Генетичний код? Та про шо Ви, пупер? Жарений генетичний код, попердньо відварений. :D Яке то вже має значення після такої обробки?
Відповідь: переливання крові Мих, спросите, пожалуйста, у Пупера, чем он вообще питается. ведь в растениях тоже есть генетический код? Или нет?:confused:
Відповідь: переливання крові жодного.... ми ж не знаємо, що кладуть у "тошнотікі" на базарі... для мене це важливо, якщо для вас — ні, то це ваше право... пс. та й про м’ясо можна багато чого сказати... започаткуйте нову гілку — покличу знайомих вегетаріанцій... логіка у них — просто вбивча...
Відповідь: переливання крові Так, дійсно, в полковник каже, що в рослинах також є генетичний коді що? Вегетаріянці - зрозуміло. Вони мясо не їдять, а кров?
Відповідь: переливання крові Полковнику, а ви точно про кров'янку пишете? А то щось мене аж ніяк не спокушає таке поєднання - яйця і гречка з кров'ю
Відповідь: переливання крові Хотіла щось написати, але нині такий настрій, що краще промовчу. Скажу лише, що я за вегетаріянство.