переконатись у любові

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Гелена, 29 кві 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: переконатись у любові

ага....
    і носа, і "обоняніє".... [​IMG]

2. Зануда

Зануда така зануда

Чоловіки вони такі створіння… Відносно їхньої ментальності, то один раз сказати «я тебе люблю», то цілком достатньо для того, щоб жити з відчуттям виконаного обов’язку, щодо романтичних зізнань, а той факт, що він дійшов з вами до вівтаря – це вже найвищі визнання вашої незаперечної першості у його житті. Все! На більше нема чого розраховувати. Прості речі мають бути простими. На прямі питання прямі відповіді, на короткі – короткі. Найдурніше питання для чоловіка...ні, два найдурніших питання для чоловіка це: 1. "Ти мене любиш?" (і всі модифікації цього ж питання), 2. "Про що ти думаєш?" Хочете доконати свого мужчину, то частіше задавайте йому ці питання.
    А жінка…Жінка любить вухами і очами. Вона би хотіла постійно переконуватись, що любить, постійно слухати як сильно любить і регулярно отримувати подарунки на підтвердження того, що фактично любить. Тобто, бажано все і відразу.
    Правда, нажаль, банальна, як і більшість речей у тому світі – прийшов додому після роботи замість йти з друзями на пиво? Любить! Дзвонить вам посеред робочого дня? Скучає за вашим голосом. Любить! По дорозі з роботи купує молоко і хліб (неважливо, що ви йому про це нагадали). Любить!
    Гарні слова приємно слухати, але тільки тоді, коли в них є підґрунтя у вигляді вчинків, а то є такі типи, що говорити можуть добами про любов, про повагу до жінки, і про неоціненну роль жінки у суспільстві загалом, і про вашу роль в його житті зокрема, але головне, щоб йому не треба було вставати з дивана для того, щоб винести сміття, чи витрусити порохотяг.
    А взагалі, то треба мати широко відкриті очі, коли справа стосується вибору людини, з якою є намір прожити життя, тоді не буде потреби перевіряти.:)

• Подобається Подобається x 6
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

А я сьогодні переконалась таким методом: мій чоловік поїхав в Київ у відрядження, і коли я прийшла додому, мені чогось бракує..... Коли він є, то мене він дратує (ну по побуту і т.д., я не проста людина), а сьогодні його нема і мені його дуже не вистарчає, він приїде в пятницю, а в суботу їду я на 2 тиждні і тепер мені вже від того сумно..... От така то штука - любов.....:haha:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)