Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 26 лют 2007.

1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Відповідь: Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

"Истина не раньше, чем через 70 лет открывается...."

А нагло врать - нужно всегда!

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

До сих пор вспоминается ЛФ-2004.
    До сих пор жду, когда награждать медалями "За освобождения Киева" тех, кто в панике паковал чемоданы; тех, кто во время 3 тура сидел "по ту сторону" таможенного барьера в Борисполе - кто под телевизорами, а кто - судорожно сконнектил свои ноутбуки с бориспольским Hot Spot и жарко дышал...

Хорошо написали в свое время братья Н. и С. Джигурда:

"Каждый за столом своим уверенно сидит,
    Держится за стул, чтоб не упасть, не ушибиться.
    Помнит, что никто ему ошибки не простит -
    Ведь ничего не делая, нельзя и ушибиться !
    (...)
    Каждый в ракушке своей тихонечко сидит
    Ползает - ведь если встать, то можно и споткнуться.
    Ничего не делает, а значит - не вредит
    И переживет еще с десяток революций !

Быстрые, как волны, дни нашей жизни
    Несут народы к коммунизму.
    На наше счастье цель не близка -
    У советской власти коротка рука!"

("Хор аппаратчиков или Хор дармоедов". 1987 )

3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Борис.
    И много в Вашем списке нарграждаемых?
    Кто действительно "освободил" Киев?

4. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

И как поживают российские снайперы на крышах Банковой, которых можно было отличить от украинских по цвету лазерного прицела?

5. Boris_Kiev

Вам виднее :) Именно за это я плачу налоги.

6. Darunja

Darunja New Member

А я в той час не мала вибору.мій технікум знаходився в двох тролейбусних зупинках від Майдану і я щоранку та щовечора була там. Щодо 25 тисяч-це брехня. Їх було значно більше.значно... А взагалі вважаю,що ні одній людині на світі точно невідомо,скільки було людей на майдані,чи привозили ешалони з Донбасу,чи був російський спецназ і снайпери і т.д... І дискутувати на цю тему,не маючи абсолютних достовірних доказів безрезультатно.

7. Відповідь: Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

Возможно :)

Машинисту. Грузчикам. Диспетчерам. Стрелочникам

Пилоту. Министру ВД России. Министру ВД Украины. Спецназовцам.

Да много кому должно бы. Не о временах динозавров говорим вроде, а о событиях, происходивших менее двух с половиной лет назад в стране свободных, поднявшихся с колен ментальных европейцев! :)

8. Відповідь: Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

Не, не безрезультатно. Юлия Владимировна Тимошенко при поддержке всех "демократически-свободных СМИ" дискутнула с трибуны - половина европейско-менталитетных жителей и поверила, и возмутилась... И до сих пор "осадок" теребит :)

9. Boris_Kiev

Darunja,
    та Вас провокують спеціально треновані люди (ми знаємо "хто є хто" ще з 2004 року). Скоро підтягнуться "просто обивателі".
    А ви, перепрошую "ведетеся".

Підіть краще на гілки, присвячені мистецтву, кулінарії, дітям :)

10. Mike

Mike Well-Known Member

Якщо дозволите, то в тому й справа - нема прізвищ :)
    Голосувати за Я, то здогадуємось хто за ним, та чи сам він є еліта? пригадайте теледебати з Ю, той виглядав "культурніше", але ж хто за ним?
    Пригадайте що вони обіцяли, де це все?
    Отож, в наявності бо зна що на горі, чи ви вважаєте, що це не так?
    Тому їм я свій голос не віддам вже ніколи :) І чесно кажучи не розумію тих хто віддає, це що, боротьба за ідею? Цікаво за чию :)
    А було б неголосуючих не кілька відсотків (де значна кількість з причини бодуна), а хоча б третина, то вже б було свідоцтвом, що люди зрозуміли, що від цих їм нічого кращого не буде, та почали б витискати знизу.

Ось ви кажете, "з того що є в наявності". Але це буде нескінченно, нам будуть пропонувати обрати з двох однакових, де ж вихід? вони ж і вносять у список, вони ж і підкидують щось "гаряченьке" народу, як на типовому шоу, вони ж і розсідаються по кріслах після виборів. Де протидія? де реальний вибір? де якийсь контроль за владою? знов чекати наступного шоу, щоб надати їм же владу від "благодарного народа"?
    Кукиш им без сала.

11. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Mike,

Але ж "умити руки" - це теж не вихід, це означає просто передати право вирішення іншим людям. Від такого способу дій еліта ж не з'явиться.
    Зрівняти еліту і кухарок було просто.
    Важко тепер з наявних відомих усім осіб видобути таку еліту і такого Прометея, котрий нас надихатиме своєю жертовністю заради нас же, і вогонь нам принесе, і буде ідеальним, результативним... :)
    Інволюція робиться швидко, а еволюція - поступово. На жаль..

12. Mike

Mike Well-Known Member

Між "умити руки" та "не голосувати" є велика різниця. Я не закликаю не підтримувати дії якихось сил, які корисні нам, і дійсно просувають уперед. Я закликаю не підтримувати сліпо саму силу у всьому, тобто не бути партійним функціонером. Наприклад, блакитний хтось робить щось корисне, але він же ж "блакитний" - геть, чи навпаки, "помаранчовий" робить щось корисне.
    Ось вам приклад. На тому тижні наш мер Добкін застосувавши звично "адмінресурс" зробив собі на 21-е демонстрацію підтримки з вчителів та інших держслужбовців (десь до 2 тис. людей, то був день продажу ЖКГ Харкова "у концесію"). А вийшло так, що люди прийняли рішення, та підписалися, проти нього. Але ж навіщо було за нього голосувати взагалі?

Десь читав з чого почав Назабраєв. Він визвав свою стару "еліту", та оголосив, що ті, хто дадуть гарну освіту дітям (Європа, Штати), та повернуть їх у країну, змиють усі гріхи. Результат - перша хвиля еліти Казахстану, найвищі показники розвитку по СНД. Я вже спілкувався з однією з цієї хвилі. Ось чому треба заздрити, світло.
    Якщо нема вже в нас державних мужів нагорі, то може хоча б знизу не будемо себе поплюжити? :)

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Э-эх...какие красивые...возвышенные слова....с удовольствием додал бы кармы...но не могу-с...нет экономического обоснования словам...
    Извините Фрезия.... не могу-с...:ireful1:

14. Ivan

Ivan Well-Known Member

Шо вірно, те вірно... Нє можєшь... І слово є для цього таке спеціальне - коли вже нє могут... І не лише у медико-інтимнній сфері воно вживається ;)
    А коли вже нє могут, то лишається обухівська лежанка і іронічні мудрствування на форумі... А вже щось реальне зробити - то й зась... І знову те слово прокляте вилазить... :D :D :D

15. Ivan

Ivan Well-Known Member

Мало того - плин та інтенсивність змін нерівномірні. Там є певний ритм з "активними фазами" і "провалами". А це часом важко сприймається знизу, з рівня пересічного громадянина... :sad:

А от за нашу політеліту я б, відверто кажучи, заступився. Що там не кажіть, а вона потроху еволюціонує. Нині вона така, якою могла бути. Може, трішки гірша за суспільство, але трошки-трошки. Як на мене, ми таки розвиваємося. Згадайте 1999 рік - яка була кадрова "яма", яка безнадійність... А потім УБК, Майдан! Тепер знову синусоїду вниз поперло. Не факт, що Юлин план здійсниться і черговий сплеск вже цього року станеться, але куди він дінеться взагалі? Всі ше там будемо - от побачимо! :D :D :D

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Э-эх...хорошо Вам богатым так рассуждать...а тут не лежать...а пахать приходится...аж с 7-00...:ireful1:

17. Ivan

Ivan Well-Known Member

А релакс - на форумі? Я правильно зрозумів? :D :D :D
    От за шо я вас, іронічних, не люблю, так це за те, що на білому світі лише ви шось робите. А навколо вас - самі лише щасливі і багаті... :p

18. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Що саме не було? Данєцкіх? То може і "геніальної" промові Януковича біля вокзалу (там де згадувалось про "шкодлівого кота Лєопольда"- тяжке дитинство було у Януковича, мультиків не дивився), і автобусів з п"яними "козаками"
    Не знаю як зі Львова , а мені з Харкова було видніше скільки автобусів організовувалось від підприємств на підтримку Януковича, і по скільки там платили.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шкода, не впевнений у Вашому визначенні "еліта".:confused:
    Результат розплодження "відмитої" еліти?
    Підозрюю, що в еліти (без лапок) Казакстану сьогодні немає причин до повернення з Штатів чи Європи. Хіба бажання померти на рідній землі.

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

MARTINI, мне изменить в профиле написание моей локации или можно оставить как есть?

Форум то львовский, вот и спрашиваю у хозяев.

а де твій аватар? :)