Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 26 лют 2007.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Перекличка. Скільки люду було на Майдані? :)

Круче :) Мою машину в ориентировку блок-постам гаишников дали :D

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Фрезия..побойтесь Бога....кто такая была "ЮэМСи"..против "Кучмастара"?
    Да еще в те времена?
    Мой "067"...все дни в то время работал исправно!:cool:

3. zet

zet Дуже важлива персона

А шо так? Пытались слинять с работы без ведома начальства? :cool:

4. Капітан

Умгу :rolleyes: Да еще и куда! :D

• Подобається Подобається x 1
  5. zet

zet Дуже важлива персона

глянула на динамику роста вашей кармы..
    Н-да, да я просто горжусь виртуальным знакомством с вами...:D :D

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Добре Вам. :)
    А я стояла, прости Господи, на кущі троянд у Мар'їнському парку:rolleyes: зі своїм робочим umc-м мобільником і малодушно подумувала чкурнути вже додому, бо пішла м-м-м.. дев'ята година мого революційного перебування.:cool: - але годі було і думати зробити крок! І парк, і всі вулиці у напрямку Бесарабської площі, і в напрямку Хрещатика були заповнені щільніш нікуди. Це була хвилина нелегітимної присяги Ющенка в Парламенті.
    Ну, може, Київстар і працював добре, а юмс - аж до наступного дня мовчав. Пригадую, біля мене одесити (на сусідньому кущі :D ) стояли, телефонують додому (либонь, по 067 ;) ) і просять вмикнути !5 канал", а їм кажуть, що там балет показують.. :D Не певна, правда, що то точно одесити були, бо ще поряд з Кіровограду були люди.. Ух, намерзлася я тоді.;) І троянд було шкода..:sad:

7. zet

zet Дуже важлива персона

Не знаю, може на початку, бо ми дивилися весь час по 5 каналу...

8. Читатель_Обкома

И я тоже...ржал до не могу...особенно когда выступал Григорий Емельяныч Омельченко.... и с такой умной рожей...врал без Божно!!!!!
    Или Юля... "пела песенки"...про 500 лимонов фальшивых 20 гривневых купюр.... :D :D :D
    Самое смешное..что многие верили..всему тому бреду... :ireful1: :ireful1: :ireful1:

9. Капітан

Я тоже горжусь что Вы гордитесь тем, что мне с такой кармой прямая дорога в экстрасенсы...
    :)

10. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Помню за несколько лет до этого по Украине пробежался Кучмагейт. В тот момент сердечно поддерживал начинания Тимошенко и Ющенко. Но на выборах президента мое мнение координально отличаслось.
    Фарс, как Оранжевый так и белоголубой, использование и издевательство над народом...

Как прекрасно Я понимал требования украинцев ИЗМЕНИТЬ ситуацию в стране и как категорически был против того, с кем народ собирается ЭТО делать :sad:
    В тот момент для меня окончательно стало ясно, что те прекрасные времена, кода народ мог самостоятельно изменить ситуацию канули в Лету.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

1. щодо Тарасика Ч.: одна леді - доцент-невропатолог, задовго по "подій" бачила його в гостях за столом.
    Її вердикт був конкретним і фаховим.

2. Скільки людей було на Майдані:
    дивно підраховувати "голови", сподіваючись на присутність 24 години * 7 днів.

Невже незрозуміло, що більшість людей їздили туди вахтами - і кияни, і некияни. Хтось міг відстояти по 2 години щодня, хтось по 4 години двічі на день.
    І поняття "Майдан2 - це не тільки площа і прилеглі вулиці (якщо враховувати тільки пікетувальників).
    Це і штаби та координаційні служби (по різних районах місця), і медичні служби, і організація обідів (ось бригада виїхала на Майдан, роздала обіди або сухпайки протягом 1-2 годин і поїхала за новими. Були ці "буфетники" на Майдані чи не були ? Так само і приватні особи-годувальники).

"Майдан" - це і транспортники, і технічні служби (наприклад, мої чергові техніки по черзі - по 1-2 ходили вночі прибирати, охороняти, лагодили дизель - напроти магазину WD-ONE).

Кому там взагалі прийшло в голову рахувати "одномоментно" ?

В будинку профспілок я бував у службі розселення - черги нескінченні, компи в локальній мережі затикалися від кількості обробки інформації. Мені в голову не прийшло спитати - "скільки загалом".

Патякати заднім числом кожний вміє, а вийти face-to-face із небезпекою та невизначенністю - ага! Простіше туалетним папером торгувати за 40 км від Києва.

Щодо мобілок: UMC перевантажені були хронічно, УРС (тепер Білайн) працював більш-менш стабільно. Ми тут організували кілька десятків УРСівських карток студентам з Франківська. В технічні підробиці не вдаюся, але люди користувалися "не нагло" і після від"їзду з Києва ними не користувалися.

12. Читатель_Обкома

:D :D :D
    Борисе!!! 5 баллов!
    Вам очередная кармачка!!!!:cool:

13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Коли моя улюблена Ліна Костенко, яка ду-уже рідко коли дає будь-які інтерв'ю, перед виборами порушила своє правило і прийшла все-таки на 5 хвилин на "5 канал", то її звісно запитали кого вона підтримує. У відповідь вона нагадала відомий вислів (кого - забула :) ), що "світ ділиться на чуму і її жертв". Так ось, сказала вона, лишається вибирати "не чуму".
    На жаль, нашому народу оте лишалося колись і лишається і досі: вибирати менше зло з двох наявних, що і не дає змоги просунутися вперед до якогось явного прогресу.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Пральна! Всі інші - це перевдягнені лазутчики біло-блакитних, вони підраховували! Тому Тарас і знає точну цифру!

15. Капітан

Хм... Вийти face-to-face із небезпекою та невизначенністю - это Вы о тех бедных девочках по ночам на Окружной? Да, согласен. Опасная профессия. А... Вы тут собственно при чем? :confused: :rolleyes:

Экспериментируйте на кошках! © Собаки Павлова.

• Подобається Подобається x 2
  16. Mike

Mike Well-Known Member

А чи не вбачаєте зло саме у тому, що стоять на боці хоч хай і меншого, але зла? І чи не є добро там де не стоять на боці зла? :)
    Простіше кажучи, навіщо голосувати за злодія? Віддаючи голос ми ж кажемо, що згідні з ним.
    Звичайно мені кажуть на це - трохи кращій то є поступове просування до змін. А мені чомусь здається, що таким шляхом ми не встигнемо нікуди просунутися, тільки спільним розумінням відсутності в нас еліти, тобто хоча б порядністі нагорі (тому є історичні причини), тільки спільним ігноруванням їх, та намаганням щось тут знизу створити, спочатку хоча б у головах.

17. Ivan

Ivan Well-Known Member

Ой, Фрезіє, чого ж ти журишся? Це ж і є демократія - і таке саме у всьому світі робиться. Кращого механізму самоуправління і контролю за владою людство не придумало. Т. зв. "ротація еліт через вибори". Згадай цитату Черчілля з цього приводу - там все по поличках. Альтернативних варіантів було два - правильна і впорядкована Росія Пєрєсвєта чи великорозумна і іронічна обухівська лежанка Чітатєля. Як на мене, у нас дійсно був кращий варіант! ;)

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Прізвища, плз. Чур, крім Mike, Степаныч, Фрезія, етс.

Вибирають із того, що є в наявності. Все інше - фентезі, навіть не фантастика.

19. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Вот тут вспоминался "5 канал".
    До сих пор жду, когда доедут "эшелоны с бронетехникой и противотанковыми орудиями" до Киева и упадут "самолёты с русским спецназом".

20. zet

zet Дуже важлива персона

могло быть, а могло и не быть...
    даже если было, то кто ж признается? Истина не раньше, чем через 70 лет открывается....

а де твій аватар? :)