Відповідь: Переклад форуму Повідомлення форуму Извините, нет совпадений. Попробуйте указать другие темы.
Відповідь: Переклад форуму У профілі учасника є такі розділи: .........Очок | Причина | Автор | Подробно Слід би змінити на "докладно", напевне.
Відповідь: Переклад форуму Моя панель керування --> Параметри --> Повідомлення і сповіщення --> Приватні повідомлення: Вы можете ограничить приём личных сообщений, чтобы разрешить приём только от модераторов и пользователей из Вашего списка друзей. Другие пользователи при попытке отправки личного сообщения Вам будут уведомлены, что Вы отключили приём личных сообщений. Получать личные сообщения только от друзей и модераторов
Відповідь: Переклад форуму Інформація, доступна іншим учасникам форуму. Ваша дата рождения и возраст отображаются в различных местах форума. Если Вы выберите "Скрывать возраст и дату рождения" в опции ниже, то только администраторы смогут их увидеть. Місяць День Год (не обязательно) Секретность Перевірка тем (те саме в перевірці дописів) Не найдено сообщений. Оберіть перегляд за довший проміжок часу. Проверка Столики Отображать темы
Відповідь: Переклад форуму Дякую, що змінили! А тепер буду придиратися. Мартіні, вам "Участь в гуртах" око не ріже??
Відповідь: Переклад форуму Щойно одержав автоматичне приватне повідомлення: "Привет Ivan, Нижеуказанная тема, созданная вами, была перемещена ...."
Відповідь: Переклад форуму Зайва крапка або кома. А мені там постійно "а" бракує. З того часу нових дописів 114, а нової карми нема. І змініть нарешті "участь в гуртах" на "участь у гуртах".
Відповідь: Переклад форуму Повідомлення форуму Допис не указано или не существует. Если Вы уверены, что использовали правильную ссылку, свяжитесь с администрацией Це я намагалася переглянути, за що забанили Чорнобильця. Мартіні, а чого ви ігноруєте мої попередні повідомлення? Чи то ви ще досі не відіспалися?
Відповідь: Переклад форуму Лінувався ввійти, лише написав Педро. Ось що вийшло Это имя пользователя уже кем-то занято. Если Вы и есть Pedro, и Вы забыли Ваш пароль, нажмите здесь.
Відповідь: Переклад форуму Повідомлення форуму Этот форум требует ожидания 15 секунд до нового поиска. Вам осталось подождать 11 секунд до нового поиска.
Відповідь: Переклад форуму Зроблено... Але де Ви такі фрази берете? Я скільки тут живу, ніколи такі не попадалися