Перейменуємо Україну в Русь, або в Річ Посполиту?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Victor Rusin, 8 вер 2009.

1. ricardo

ricardo Well-Known Member

Дуже дивна асоціація. Часом не цвєта дєтской нєожіданності?

2. vov66

vov66 Well-Known Member

Ні, ближче до білого...:)

3. premium

premium Well-Known Member

чорнозем (землеробство), чорна металургія, чорне вугілля - логічно

4. HOHOL

HOHOL миється в бані

САМОЕ СМЕШНОЕ, ЧТО УКРАИНЦЕВ ТОГДА ВООБЩЕ НЕ БЫЛО!:haha:

5. syavych

syavych копач

А хто був?
    Ой, так Ви ж відповісти не можете :pardon:

6. Romualdo

Romualdo миється в бані

А французів і близько не було в Галії, але ж кожен француз відчуває певну єдність з цими "протофранцузами".

А назву Русь не повернути вже, бо бренд зайнятий вже на віки вічні :sad:

7. premium

premium Well-Known Member

та чому зайнятий? в світі повно країн з однаковими назвами

8. Kito

Kito Member

думаю нетреба цього перейменування

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну это более, чем смелое утверждение. У многих современных русских монголоидные черты как раз присутствуют, как следствие ассимиляции с монголо-татарами.

http://www.oazis-light.narod.ru/texts/KP.html
    Европейской внешностью восточные русичи обладали до татаро-монгольского нашествия.

10. Miselder

Miselder New Member

В мене запитання що до цього. Такий собі Краснопіль, на карті Річчі Заноні 1774р присутній, він знаходиться у Вінницькій обл Крижопільського району, а саме на карті польською написано Вербеки або Краснополь, тепер це невелике село під назвою Вербка. Мені хотілося би дізнатися чи можливий зв"язок між тим Краснополем, що вказаний у твоїй цитаті, з цим, адже із того, що я дізнався є в Україні Краснополь. Николаевская обл., Врадиевский р-н, і є ще Краснополье, Сумская область, Украина, це вже районний центер, але назва не дуже підходить, хоча вона могла змінитися з часом. Хто може хоч щось підсказати?

11. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

А давайте Україну перейменуємо в Малоросію, а Росію в Великоросію?

12. Miselder

Miselder New Member

Скажіть мені одне, хто буде перейменовувати, кому це потрібно їз вишів, їм плювати, на ваші думки, хіба це для когось важливо?

13. Брацлавчанин

На жаль, так і є.:sad:

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Такі речі важливі лише для клоуна-троля який як завжди хоче "їсти". Do not feed the trolls (c).

• Подобається Подобається x 1
  15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ким!??? Є Росія, є Білорусь...А Русі нема... А тут буде - Республіка Русь. Народ - русини...І нехай Москва казиться:)))...Жартую. Мене і Україна влаштовує;)... А англійською буде Rus Republic (RR).:good:

16. Брацлавчанин

Краще Малоросія і малороси. :)

17. Miselder

Miselder New Member

Rus Republic (RR).

Звучить приємно, але я вважаю ще від назви в нашому суспільному житті нічого не зміниться на краще, правильніше би було кожному їз нас, хоча би, як мінімум мати бажання змінити самому, щось в цій державі!
    Я трохи відійшов від головної теми, але все ж таки.
    Потрібно завжди починати з себе, тільки тоді наше життя стане краще, давайте проведем єкспримент на нашому культурному рівні, найменш на перший погляд важливий.

Напишіть хто з вас, ніколи не викинув папірці на вулиці, а хто викинув, і хто це регулярно робить не задумуючись?

• Подобається Подобається x 1
  18. Бранко

Бранко Well-Known Member

Это более чем научное утверждение, смело вы себя ведете, ссылаясь на попсовый сайт.

Алексеев:

Все средневековые славяне отличались от русских более плоским лицом и носом - вариации этих призна*ков невелики, но несомненно не случайны. Этими признаками, фиксирующими монголоидную «примесь, решающими положи*тельно проблему ее наличия у средневековых славян, не огра*ничиваются отличия средневекового населения от современных русских - все русские более узколицы и широкоголовы, чем славяне.

Современные краниологические серии восточнославянских
    народов по тем важным дифференцирующим признакам, о которых
    идет речь, больше сближаются с западнославянскими и южнославянски-
    ми группами, чем с восточнославянскими,. Это сходство можно проил-
    люстрировать данными, содержащимися в табл, 19. Она взята из статьи
    61. С. Великановой 'г1964) с добавлением вариаций указателей в совре-
    менных восточнославянских сериях. Больше всего это сходство с запад-
    нославянскими и южнославянскими группами характерно для русских.
    Они даже более высоколицы, чем южные славяне, и сближаются с гер-
    манцами.

Еще раз:

Все средневековые славяне отличались от русских более плоским лицом и носом - вариации этих призна*ков невелики, но несомненно не случайны.

А давайте. Тильки у русских надо спросить, але им такая думка не к чему, у них нет проблем никаких.

Давайте переименуем лучше Украину в Киевщину.

19. Брацлавчанин

Росіяни, які живуть на крайньому заході Росії може й не мають монголоїдних рис. Але на схід і на південь монголоїдні риси помітні. Ті ж козаки, Астрахань, Сибір.

20. Бранко

Бранко Well-Known Member

Ну дык, то жа крайнем схиде..А украинцы мають монголоидну домишку в самом центре украинской нации: Полтавщине. Чуете видминность?

а де твій аватар? :)