Перейменуємо Україну в Русь, або в Річ Посполиту?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Victor Rusin, 8 вер 2009.

1. Dexter

Dexter Well-Known Member

ГЕНОФОНД БЕЛОРУСОВ
    ПО ДАННЫМ О ТРЕХ ТИПАХ ГЕНЕТИЧЕСКИХ МАРКЕРОВ –
    АУТОСОМНЫХ, МИТОХОНДРИАЛЬНЫХ, Y ХРОМОСОМЫ

Балановский О.П.1, Тегако О.В. 2

<....>
    От белорусов до украинцев в среднем генетическое расстояние столь же мало: d=0.04, варьируя между разными популяциями от d=0.01 (между южными белорусами и подольскими украинцами) до d=0.08 (между северными белорусами и западными украинцами).
    От белорусов до русских популяций в среднем генетическое расстояние немногим больше: d=0.06.

Отже, по даним російських генетиків, білоруси є ближчими до україців ніж до росіян.

Бранко,поясніть методику вашого розрахунку.Звідки взагалі взялися ці 10-12%?

2. Bogun

Bogun Well-Known Member

ТАМ НАПИСАНО, 1,26 % - ПІВДЕНЬ УКРАЇНИ, а 0,86 % - ЦЕНТР УКРАЇНИ, ВИ ЩО ВЗАГАЛІ :haha:. БРАЛИ ОКРЕМО!!!! А ДЛЯ УКРАЇНЦІВ СКЛАДАЄ ЛЕДЬ 1-2 %, це означає ВИ БІЛЬШИЙ МОНГОЛ!!!!!

АНТРОПОЛОГІЯ, МІЗЕРНИЙ ВІДСОТОК ТЮРКІВ, А ЩЕ МІЗЕРНІШИЙ У ЦИХ ТЮРКІВ БУВ МОНГОЛЬСЬКИЙ ВПЛИВ, навіть якщо б ці тюрки були чистими монголами :), вплив МІЗЕРНИЙ.

Про антропологію, у мене динарський тип, фактично чистий :).

Я як математик розумію, пан Бранко - брехун і він любить усі факти перекручувати під себе. Злі українські вчені разом з російськими та СВІТОВИМИ вченами зробили змову проти ПАНА БРАНКА, от негідники, карати їх треба!!!!

ПАН БРАНКО - ВИ БРЕХУН!!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. Бранко

Бранко Well-Known Member

Ну, да-да. С учетом северных русских d=0.06.

И продолжение: "Но если исключить генетически резко своеобразные северные русские популяции (расстояние от белорусов до них составляет около d=0.17), то расстояние до остальных русских популяций снизится всего лишь до d=0.02."

:)

Что больше d=0.02 или d=0.04?

Уверены что осилите? Вы в каком классе учитесь? Вот например Богун, несмотря на свое прохфесорское образование ничаго не смог.

Берете табличку:

Пивдень-23 человека. Из них Азийских чоловиков-3 шт. Три делите на дватцать три, получаете 0.13. Ноль целых, тринадцать сотых умножаете на сто процентов( 100:wacko: получаете 13% азийской примеси в населении Пивдня Украины.

Аналогично поступаете с центром Украины. Это будет Вашим домашним заданием.

:naci:

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Это ужасно. Динарский тип-не славянский.

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ха-ха, ПАН БРАНКО - ВИ БРЕХУН, беремо 3 штуки, давайте, я зараз Ваш генофонд порахую за вашим методом, вийде, що ВИ ЧИСТИЙ МОНГОЛ, НЕГР та КИТАЄЦЬ :)).

Та Вам книги з математики для початкових класів писати треба!!!!!

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Жах, хорвати, болгари, серби, македонці, чорногорці - не слов*яни :mocking:. Я зрозумів лише Ви!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Бранко

Бранко Well-Known Member

Богун, не нервничайте так. Это плохо для здоровья. Никто не говорит что вы чистый монгол. Вы динарец наверное, но среди украинцев достаточно часто встречаются потомки монголов. Вот взяли 32 чоловика и из них три оказались чингисхановичами? Случайность? Может быть. Пошли в центр Ураиины, взяли еще 18 украинцив, опять чингисхановичи. Случайность? Да не хай ее пупель. :)

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Славяне конечно, но больше потомки иллирийцев и фракийцив.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Динарская раса,
    адриатическая раса, по классификации И. Е. Деникера, раса, распространённая на восточном берегу Адриатического моря и на С. Балканского полуострова. Характеризуется тёмными волосами и глазами, брахикефалией (см. Головной указатель), довольно высоким ростом. Д. р. может рассматриваться как часть балкано-кавказской расы.

6. Bogun

Bogun Well-Known Member

Мовчіть, я вже ваш генофонд підрахував монголо-кавказо-негро-китаєць :), і ще прихований гондурасець :). Давайте, я вам ще табличку множення скину.

7. Бранко

Бранко Well-Known Member

Богун, с этим( табличкой про монголоидность) нужно, как говорится переспать. Остыните, завтра будет новый день. Не оранжевый, а синий..

Давайте до завтра. :)

И вот вам на сон грядущий:

http://libr.nsu.ru/cgi-bin/irbis64r_72/cgiirbis_64.exe?C21COM=S&I21DBN=NGU&P21DBN=NGU&S21FMT=fullw&S21ALL=(%3C.%3EA%3D%D0%93%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BD$%3C.%3E)&Z21ID=&S21SRW=GOD&S21SRD=DOWN&S21STN=1&S21REF=10&S21CNR=20

Статья за номер 4. Пидрихуйте проценты в этой статье.

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, я вчив алгебру висловлювань і можу сказати, що висловлювання в якому є слово може... Далі здогадуйтесь самі.

Пане Бранко, ви перетворили математику і генетику в цирк імені Бранко. Отже південні слов*яни - це не слов*яни, виходить так :).

Ви обмежена людина, аж занадто. Ви не бачите далі свого носа. Тому дивіться на нього скільки влізе, мені обмежені люди не цікаві. В незалежності, хто вони українці, румуни, поляки чи англійці.

Я люблю сперечатися, але з тими людьми з якими справді цікаво пан Premium відноситься до таких людей, а Ви на жаль ні. Мені цікаво було з ним посперечатися про іллінійців та фракійців (динарський тип, я про нього все знаю) на ТЕРЕНАХ УКРАЇНИ і про кельтів, а з вами, якщо ви навіть не знаєте, що нащадки скіфів - слов*яни, які прийшли з Кавказу, а саме по-цьому генетики розрізняють слов*ян :) по скіфському гену, то потрібно бути вже занадто обмеженим.

Ваші висновки з відсотками? Це дитячий садочок :), тому будь-яка наукова суперечка з вами перетворюється на фарс.

І залишіть посилання, які не працюють, собі!!!

Останнє редагування: 11 січ 2010
  9. Бранко

Бранко Well-Known Member

Не. Ну послушайте. Давайте будем последовательны. Если северные славяне-цэ не славяне, а финоугры, то почему бы южным славянам не быть не славянами, а фракийцами наприклад или на худой конець албаньцами?

Шо то ви не справедливы к себе..:)

Ну нет. Скифы приходили не с Кавказу.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Т.е. может быть вы и не кавказской расы? Ну может быть. А может и Кавказской. :)

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Отже слов*ян, як таких нема. Це балтиди, норди, крім того спорчені фіно-угорами та кельтами і фракійцями. ВИ ВИДНО НАЦИСТ. Ці нотки я десь чув :), видно так. ВИ ХОЧЕТЕ ЗБЕРЕГТИ ЧИСТИХ АРІЙЦІВ. Звідки, Русь - варязьська назва, точно?

Але Ваш дитячий садок, ясельна група, мені не цікава, розмовляйте далі самі з собою.

11. Бранко

Бранко Well-Known Member

Я не знаю. А вы как думаете? :)

12. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я свої думки висловлю у спілкуванні з Паном Premiumom чи з іншим цікавим форумлянином, точно не з вами... Ви як дівчина без родзинки з вами не цікаво...

А з вашими думками я вже давно ознайомився, як цікавився цією темою минулого року на різних форумах, де Ви нас обливаєте брудом, людина, яка обмежена у всьому, ця суперечка лише переконала.

13. Бранко

Бранко Well-Known Member

Наприклад?

14. Dexter

Dexter Well-Known Member

Чого це ви так швидко відріклися від північних росіян?Вони така сама складова російського етносу як і інші .
    До речі ,ви так і не відповіли мені чому у ваc 0,17<0.04?

Зрозуміло.Тепер поясніть, будь-ласка, що означає цифра 0,42 ?

15. premium

premium Well-Known Member

:haha::haha::haha:

16. iso

iso Well-Known Member

Черепами мірялися, ДНК - також. Цікаво, чим далі будуть мірятися?:good:

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Як Ви не розумієте, у пана Бранка - ВЕЛИЧЕЗНІ математичні здібності :))).

Для нього чверть Європи (Балкани, північні греки, частина Австрії і Німеччини) - це кавказці і тут чеченці постралися :cry:.

18. Бранко

Бранко Well-Known Member

один делить на двести тридцать девять равно ноль целых сорок две сотых.

т.е. показывает отношение одного азийского украинцах ко всем исследованным украинцам загальной выборци.

19. Dexter

Dexter Well-Known Member

Я хоч і проходив вищу математику в інституті ,але все одно цієї хитромудрої таблички зрозуміти неможу. Хоча давайте спробуєм, слідуючи ващій логіці, зробити обрахунки:

0,42-це одна людина .В таблиці маємо 6 таких цифр,тобто 6 людей.
    1,25 це виходить 3 людини .В таблиці маємо 2 таких цифри,тобто 3*2=6 людей
    1,67 це виходить 4 людини .
    2,51(6/239) це у нас 6 людей.
    В кінцевому підсумку маємо:6+6+4+6=22чол.
    А за даними таблички n=23.Чому?

20. Бранко

Бранко Well-Known Member

Пять цифр-пять людей.

а де твій аватар? :)