Можете приїхати в Тернопіль. Місто дуже затишне - "маленька Швейцарія". В області дуже багато замків та фортець. Технічний, медичний, педагогічний та економічний універи активно обмінюються студентами тому є багато іноземців ( африканці, китайці, араби в основному). Велике прохання віднестися до них добре. ( Люди їх на перших парах трохи страшилися, за що мені трохи соромно, та зараз всі вже звикли) Виробничі підприємства давно позакривали, зате хороша екологія
300 дощових днів - цікава легенда Це як з Туманним Альбіоном. Хтось бовкнув тисячу років тому - досі тримається. Хоч кожного дня в новинах розповідай реальний факт - що Лондон, наприклад, другий з кінця за річною кількістю туманів серед усіх столиць в Євросоюзі - не допоможе. Я собі уявляю, що б могли творити зі світом різні Торквемади, якби в їхні часи існувало ТВ Россия 24... Скажу коротко: найкраще місто на Землі - ти, мій Львове...
Ви з Тернополя? А чим він заслужив називатися "Швейцарія"? Як на мене звичайний совковий облцентр. Ще до слова сказати, Тернопільський форум, оце жесть, на Львівський взагалі не схожий. Чат, де домовляються де пообідати, плюс потужний фан-клуб "Лади-Калини".
Угу, я з Тернополя. Вчуся у Львові. Так говорив американець місіонер з лютеранської церкви, в яку я ходила. З краю міста парками можна перейти на інший кінець. Майже в центрі - парк Шевченка і Тернопільський став, чз дорогу одразу гідропарк. Зараз вже классно все зробили. Звісно, старі будинки ще стоять, але місто помітно обновили. Всюди нові лавочки, доріжки. Нові тенісні корти (пед) і спорткомплекси (політехнік). Люди в основному - заробітчани і дуже набожні. Купа церков і всі у неділю забиті. Якщо чесно, в плані якості життя Тернопіль мені подобається більше ніж Львів, але у Львові є багато того, чого немає у Тернополі. І Львівський форум мені подобається більше Якщо надумаєте приїхати - проведу екскурсію. З Львова до Тернополя можна добратися електричкою.
Не погоджуюся, що аж так всюди Новобудов багато, але та забудова хаотична що жах. Таксі приємно дешеве. Центр гарний, "Топільче", "співучка", набережна. Площу перед драміком відновили. Тернопіль - невелике компактне місто, багато молоді, багато "глямуру", основні проблеми - стан доріг, погане прибирання взимку, катастрофічно погане освітлення в нічний час, навіть в центрі.
Вы, не Вы, конечно, говна натворили. Дочка только замуж за хохла собралась, так его, гадюку, будто крыса укусила. А такой умный парниха, реально не дурак, а красный флаг ему туда, куда ему захочется! Беда. Хохлы ли, москали, а идиоты...
Та ні, не хаотична, просто старі будинки ніхто не зносив ще. А так є ген.план забудови міста.Можна глянути на терн. форумі, там ще люди матюкались з приводу цього. Дороги в місті- нові. Зробили цього року ( на бамі розширили, але дерева позрізували чз це, краще б була стара). Нарахунок освітлення незнаю. Уночі я сплю Одним словом - живем по тихеньку.
Тобто всі ті приватні будинки старі, чешки та хрущовки, навколо яких повиростали новобуди, будуть зносити? А я знаю, освітлення жахливе. Навіть в центрі, вийшовши о пів на 12 ночі з поїзда та йдучи повз "Козу" до ЦУМу, темнувато. Про спальні райони мовчу. Хіба декілька більших вулиць. На Дружбі як були ями, так і залишилися. П.С. Якщо що, то я сама з Тернопільської області, а чоловік - з Тернополя, і туди ми навідуємось досить часто. Хаотичні новобудови ростуть як грибочки, а дороги, прибирання та освітлення - не фонтан.
Швидше за все будуть зносити як вийде їх термін. На Дружбі не була, живу на бамі. Біля 6 магазину ті старі хати вже позносили трохи.
То, мабуть, на півдні області. Борщів, Заліщики? ---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ---------- Скажете, коли хрущовки зносити почнуть
Виступ Павла Шеремети у 2013 р. Варто побачити кожному. https://www.youtube.com/watch?v=LqO8n5cYzg8&list=PLAD6675672832619C
Такий західний типаж тренера особистісного росту. Я коли його перший раз побачив, то так і зрозумів, тренінги - це його. Дуже буде добре якшо він на посту міністра теорію втілить в практику.