Переїзд на Захід

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем giperon, 22 гру 2013.

1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Можете приїхати в Тернопіль. Місто дуже затишне - "маленька Швейцарія". В області дуже багато замків та фортець. Технічний, медичний, педагогічний та економічний універи активно обмінюються студентами тому є багато іноземців ( африканці, китайці, араби в основному). Велике прохання віднестися до них добре. ( Люди їх на перших парах трохи страшилися, за що мені трохи соромно, та зараз всі вже звикли) Виробничі підприємства давно позакривали, зате хороша екологія :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

300 дощових днів - цікава легенда :)

Скажу коротко: найкраще місто на Землі - ти, мій Львове...

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви з Тернополя? А чим він заслужив називатися "Швейцарія"? Як на мене звичайний совковий облцентр.
    Ще до слова сказати, Тернопільський форум, оце жесть, на Львівський взагалі не схожий. Чат, де домовляються де пообідати, плюс потужний фан-клуб "Лади-Калини".

4. Lutra

Lutra Well-Known Member

Угу, я з Тернополя. Вчуся у Львові. Так говорив американець місіонер з лютеранської церкви, в яку я ходила. З краю міста парками можна перейти на інший кінець. Майже в центрі - парк Шевченка і Тернопільський став, чз дорогу одразу гідропарк. Зараз вже классно все зробили. Звісно, старі будинки ще стоять, але місто помітно обновили. Всюди нові лавочки, доріжки. Нові тенісні корти (пед) і спорткомплекси (політехнік). Люди в основному - заробітчани і дуже набожні. Купа церков і всі у неділю забиті. Якщо чесно, в плані якості життя Тернопіль мені подобається більше ніж Львів, але у Львові є багато того, чого немає у Тернополі. І Львівський форум мені подобається більше :) Якщо надумаєте приїхати - проведу екскурсію. З Львова до Тернополя можна добратися електричкою.

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не погоджуюся, що аж так всюди :) Новобудов багато, але та забудова хаотична що жах. Таксі приємно дешеве. Центр гарний, "Топільче", "співучка", набережна. Площу перед драміком відновили.
    Тернопіль - невелике компактне місто, багато молоді, багато "глямуру", основні проблеми - стан доріг, погане прибирання взимку, катастрофічно погане освітлення в нічний час, навіть в центрі.

6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы, не Вы, конечно, говна натворили. Дочка только замуж за хохла собралась, так его, гадюку, будто крыса укусила. А такой умный парниха, реально не дурак, а красный флаг ему туда, куда ему захочется!
    Беда.
    Хохлы ли, москали, а идиоты...

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

www.youtube.com/watch?v=f_NO7Gl3zGg

8. prius

prius Well-Known Member

Пити треба меньше,з людьми спілкуєтесь,а не зі своїми согражданами

• Подобається Подобається x 3
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

переведите Вы про что?

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Та ні, не хаотична, просто старі будинки ніхто не зносив ще. А так є ген.план забудови міста.Можна глянути на терн. форумі, там ще люди матюкались з приводу цього. Дороги в місті- нові. Зробили цього року ( на бамі розширили, але дерева позрізували чз це, краще б була стара). Нарахунок освітлення незнаю. Уночі я сплю :) Одним словом - живем по тихеньку.

11. mrochkizm

Тобто всі ті приватні будинки старі, чешки та хрущовки, навколо яких повиростали новобуди, будуть зносити? :)
    А я знаю, освітлення жахливе. Навіть в центрі, вийшовши о пів на 12 ночі з поїзда та йдучи повз "Козу" до ЦУМу, темнувато. Про спальні райони мовчу.
    Хіба декілька більших вулиць. На Дружбі як були ями, так і залишилися.

П.С.
    Якщо що, то я сама з Тернопільської області, а чоловік - з Тернополя, і туди ми навідуємось досить часто. Хаотичні новобудови ростуть як грибочки, а дороги, прибирання та освітлення - не фонтан.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я колись їхав тудою, там тютюн всі сушать великими стосами.

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Швидше за все будуть зносити як вийде їх термін. На Дружбі не була, живу на бамі. Біля 6 магазину ті старі хати вже позносили трохи.

14. mrochkizm

То, мабуть, на півдні області. Борщів, Заліщики?

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Скажете, коли хрущовки зносити почнуть :mocking:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, шось типу того.

16. Forpost

Forpost Стоїк

хлопець то окраз нормальний а ви укушены вампыризмом- шовынызном,

17. Lutra

Lutra Well-Known Member

Вай, не думаю що скоро:)

18. Markodius

Markodius Well-Known Member

У нас в Києві деякі райони фактично існувати перестануть :mocking:

19. giperon

giperon Member

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Такий західний типаж тренера особистісного росту. Я коли його перший раз побачив, то так і зрозумів, тренінги - це його. Дуже буде добре якшо він на посту міністра теорію втілить в практику.

а де твій аватар? :)