Криївки депутати підновили, спорудили поряд кормушки для дичини і тепер полюють на дичину дякуючи партизанам! Для грибника -досить мурла в камуфляжі, із досить свійським вівчурем! Карпати напівприватизовані! Скоро Майдан буде в горах, і Кримських -також!!!
це тому що не лише вам, украм, Європа подобається ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- А якщо "кацапів" поміняти на само-знаєте-кого - якраз Львів вийде
Ще раз дякую всім за інформацію) Я вже у Львові, орендував квартиру, відходжу від культурного шоку, думаю, це надовго. Не очікував такого контрасту зі Сходом. Тут все не так, просто інша планета! А їжа яка смачна, а дівчата які...
Ласкаво просимо до куточку раю. Хоча і в Києві проживаю з народження, але кожен раз буваючи у Львові, саме так себе почуваю, ніби в раю. Привітні люди, красиве і затишне місто, душа відпочиває. Думаю ви не пожалкуєте)
Мой сын тоже собрался на Запад, только на Запад европейский, в Испанию. Год назад он даже и не думал об этом
А розбудовувати свою країну нє, не хочеться? Напрошується аналогія про щурів і корабель, але промовчу.
Так це не переїзд, а прогулянка прямо. То показували по 1+1 шоу якесь про любов, там був песонаж фермер з Іспанії українець. Крім нього там живе тупо вся його рідня, чоловік 15, куми-свати, племінниці, до третього коліна. І напевно ще стільки ж в гості їздить.
Чи встигне? Якщо (не дай Боже) москалі увійдуть на територію Донбасу, шенгенки гавкнуться для Вашого сина.
Колись теж думав при першій нагоді валити звідси. Але Євромайдан дав поштовх для спроби досягнути чогось тут. Відкрив 2й подих)