В общем, если я правильно понимаю, результат этих переговоров - это либо еще одна игра "в одни ворота" с перемирием, либо бомба с часовым механизмом. То есть, возможно огонь прекратится, но регион все равно будет накачан оружием и бандитами мордора, и будет под контролем беспредельщиков и террористов. Мало того, что это хоронит надежды живущих там украинцев на нормальную жизнь, это подрыв экономики на много лет вперед, политическая смерть руководства страны с подрывом рейтинга доверия и вообще уважения со стороны сильных западных партнеров, плюс это болячка, которая так или иначе не даст Украине нормально интегрироваться в европейское сообщество и НАТО. Будет новая (или старая) No man's land, неприкаянная и никому не нужная как государство.
Цікаво, з чиєї ініціативи припинення вогню відтермінували на три доби? Путіна, який сподівається замкнути кільце довкола Дебальцева, чи Порошенка, який сподівається, що туристів виб"ють із Горлівки, а від Маріуполя - відженуть за Новоазовськ?
І, до речі, визнання Путіним територіальної цілісності України означає, що Крим - українська територія.
Ось яку думку висловлює мешканець Донецька. Слава Богу знайшовся, бо я вже почав переживати. Yarema Аватар для Yarema Сообщений: 9,494 Рейтинг мнений: 579 IP: Адрес: Донецьк Даунбас впевнено перетворюється в Дике поле. Все повертається на свої кола... В майбутньому тут будуть жити нечислені фермери і числені військові гарнізони. А може і озброєні колоністи на кордоні з "русскім міром", як озброєні ізраїльські поселенці на кордоні з арабським світом.
Так точно! Не наблював від кави, туХлі та куздюм в порядку, а мозок та державне мислення то таке. Чекаєм на того хто буде мислити.
Життя набрало реальності духовності, яка там була, тобто стало у відповідність. Результат правління бандитів, навіть багатих - руїна. Результат байдужості, страху, голосу за гркчку... все воно вилізло назовні. Наші поступки грають велику роль.
Крим просрано, даунбас просрано, тисячі смертей, все зруйновано, а ви маєте це відновлювати і платити тим тваринам даунбасятинам, причому вони вам лишаються чиряком на сраці і можуть вказувати як жити далі. Яке там НАТО, яка Європа в дупу?! ВСЕ НАМАРНО! Була глибока срака - стала бездонна срака, ще й всіяна десятками тисяч смертей найкращих синів. А михасику - позитив і тут.))
Дурника вмикнув? Ці навіки прокляті регіони требуло відрізати самому, а не чекати поки тобі відріжуть. Бог вам замахався вже шанси давати - а це безталанне та глупе населення їх все просирає та просирає. Останній шанс був - менше року назад.
Самойлович, обережно! Зараз прийдуть "патрійоти" і заниють - ну як же ж так, це ж українська територія. А те що та територія вже вбила понад 5000 і 25 років тримала Україну по вуха в гівні - це не рахується. Так, я давав деяку підтримку для українських бійців, але я б дав підтримку в десятки разів більшу якби розпочався процес відторгнення території Бидлостану. Який українським не буде ніколи!