Переговори

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 11 лют 2015.

?

Що вийде з переговорів в Мінську

1. Щось вийде

31,8%
  2. Ніхрина не вийде

68,2%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сторони на переговорах у "нормандському форматі" у Мінську домовилися про звільнення усіх заручників протягом 19 днів, повідомив український президент Петро Порошенко.

Зокрема, досягнули домовленості про звільнення українки Надії Савченко, що перебуває у російському СІЗО.

Він також підтвердив, що на зустрічі домовилися про становлення перемир'я на Донбасі із півночі 15 лютого.

Також, за словами президента, відведення важкого озброєння має розпочатися через два дні після встановлення режиму припинення вогню на сході України.

• Подобається Подобається x 2
  2. Wili

Wili Well-Known Member

Кажуть також домовилися відносно Савченко, а загалом не віриться що даунбаскі атсасіни будуть дотримуватися угод.

Останнє редагування: 12 лют 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прекращение огня, контроль над границей и никакой автономии: мы не пошли на ультиматумы, - Порошенко о результатах переговоров

Вони з Ху№лом точно один документ підписали о_О

• Смішно Смішно x 2
  4. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

пуйло говорило про децентралізацію, слово "федералізація" не використовував. Отже тут все добре.

5. Pavel Chavyr

і, до речі, це все не має значення, бо тих домовленностей ніхто не буде дотримуватись. Хоча б Савченко звільнили

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене таке враження що Ху№ло вискочив і щось натриндів з того що ще не узгоджено, "для своїх"

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

На Донбасі зупинять вогонь, відведуть зброю і проведуть вибори

Тристороння контактна група домовилась зупинити вогонь на Донбасі, відвести важке озброєння і почати політичний діалог з "окремими районами".

Про це йдеться в документі, підписаному контактною групою, який оприлюднило "Эхо Москвы".

Мене оцей пункт дістав

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

А можна в тему ще одне опитування пришпандьорити?

1-"Беде мир"
    2-"Буде війна"
    3-"Буде "закляте перемир'я""

9. Pavel Chavyr

так, дуже розмито і загально, можна багато чого в цей пункт натягнути. Ще один доказ, що це відписка, якої ніхто дотримуватись не буде

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

То дрібниці...Найбільш одіозним ніхто не заважає "попасти під машину"...

А мене от непокоять вибори, там ж фізично знищено все проукраїнське, міліон людей взагалі виїхало, спостерігачів можна хіба на танках посилати, і то не факт....І ця клоака буде голосувати на виборах в Раду і на виборах преза...Та там крутіше як при Янику малювати можна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Эта сказка хороша - Начинай сначала! И стоило всю ночь трындеть и пить кофе ведрами

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Як невдобно получилось би... :)
    1.jpg

Останнє редагування: 12 лют 2015
    Reason for edit: attachFull19428
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  16. Hase

Hase зайчик

На фоне встречи в Минске Россия готовит 14-й "гумконвой" в Украину
    МЧС РФ заявляет о подготовке к отправке 14-го так называемого "гуманитарного конвоя" на Донбасс.

Об этом сообщил заместитель министра чрезвычайных ситуаций РФ Владимир Степанов, передают РИА Новости.

"Мы планируем, что это будет более 1,8 тысяч тонн. Я думаю, что это будет более 170 единиц техники", - сказал Владимир Степанов.

По его словам, примерно такой же объем помощи доставляла и каждая предыдущая колонна.

Конвой отправится в Донбасс в воскресенье. "Мы планируем, что в воскресенье до двух часов, если все будет по плану, мы эту гуманитарную помощь доставим", - отметил он.

Кроме того, агентство РИА Новости, которое полностью контролируется Кремлем, сообщает без ссылки на кого-либо, что "минский документ предусматривает безопасный доступ гумпомощи на Донбасс".

Напомним, что Россия не допускает ни представителей ОБСЕ, ни представителей украинской стороны к осмотру этого груза.
    После каждого такого "гумконвоя" на Донбасс боевики усиливают атаки и обстрелы как блокпостов украинских войск, так и жилых кварталов населенных пунктов Донбасса. Это может свидетельствовать о том, что этот груз на самом деле поставляет боевиков боеприпасами.
    http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/12/7058332/

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю озвучили далеко не все...Ні слова про Крим, ні слова про санкції, про зброю для України теж ні слова...

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мені от дивний пункт про припинення вогню з 15 лютого
    здавалося б логічно, що вогонь припиняється одразу після мирних переговорів
    а тут виходить ми домовилися що ще два дні один одного вбиваємо, а потім перестанем... дуже дивно

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам скажу правду, без вигадок. Україна віддала ядерну зброю. Це не жарт.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

золоті слова.

а де твій аватар? :)