Саме так, не можна піддаватись на провокації. Потрібно здати Крим без жодного пострілу щоб не було війни, провокацій і військового стану. Піддаватись провокаціям огидно, потрібно бути вищим від них і залишити Крим. А потім повністю здатись. Для уникнення провокацій. Провокація провокативного характеру одне із найпровокативніших зол цього світу. Зачемберленим по провокаціям антипровокативними дописами на форумах!
Judoka Oleh originally shared: fb Khoojovy Lviv Беремо останній пост Касьянова. Читаємо: "Дебальцево в осаде. Информации оттуда почти нет." Тобто інформації нема, але ми точно знаємо, що Дебальцево в осаді. Ок. Кажете нема інформації? А Таня Ричкова і Бірюков чимось гірші волонтери ніж Касьянов. Вони описували реальні події з місця події, чи від знайомих з місця події? Чи для Касьянова це не інформація? Інформація Станко і Бочкали - це для Касьянова не інформація? А інформація від Іллі Ківи - це теж не інформація? Чи це просто не та інформація, навколо якої хоче роздути свою теорію Касьянов? "Оптимистичной - точно нет." - Все вищенаписане волонтерами і журналістами хуйня. І це відео також: View: https://www.youtube.com/watch?v=aALjnZ7N6zQ Ну ок. "В городе идут ожесточенные уличные бои" Після цієї фрази мене передьорнуло. Бо я дослівно чув цю фразу ще вчора, мені дослівно повторили її сьоогодні (12 годин тому, пост Касьянова написаний 2 години тому). Після того Скрипін з Бірюковим обговорювали подібні вброси "невідомих бійців" в прямий ефір. Вирішив ввести цю фразу в пошук гугла. Ось результат. Касьянов почав говорити точними фразами кремлівських ботів? Почути/побачити вчетверте одну і ту ж саму фразу про вуличні бої, які тривають 1,5 доби, це вже трохи не смішно. Далі нам розказують за Логвинове, тим самим підтверджуючи правдивість сказаного вище. А хіба хтось сперечається на рахунок Логвинового? І розказують чергову героїчну історію про те, як наш танк спалює всіх сепарів на світі. Це так, щоб на позитивних емоціях ми засвоїли все вищесказане і ми могли сприйняти висновок. Розказують професійно, враховуючи всі аспекти маніпуляції з людською свідомістю, при тому зберігаючи шляхи для відступу (нема чіткого посилання на джерело інформації і заздалегідь попереджено, що інформації обмаль).... Інформації обмаль, а про танк знаємо.. І завершує цю історію потрібний висновок: "Надо срочно думать головой, и предпринимать решительные меры" Кому надо? Якщо ти звертаєшся до керівництва країни, чи військових, то поділись з ними даними про героїчний танк, про стрілецькі бої в місті, які тривають півтори доби в чіткій відповідності з криками вати в твітері, поділись з Генштабом інформацією про заблоковане Логвіново (от яка ж новина) Але хіба ці тонкі психологічні маніпуляції і гачки для Генштабу призначені? Можете в цьому впевнитись. Просто заскрінив випадкові коменти до поста... Ага. Все це випадковість? Вибачте, але я вже заєбався вірити в такі випадковості, особливо після ситуації з 32-БП. Я все сказав. Слова підтвердив чим мав. Пости Ричкової, Бірюкова, Бочкали, Ківи, Станко з легкістю знайдете. І останнє, метою мого поста не є, констатування факту, що в Дебальцево все заєбість. Думаю, що хлопцям важко. Метою мого поста є показати інформаційні маніпуляції. І так, я вже не вірю, що Касьянов просто песиміст зі складним характером. Показати менше 2015-02-16 2 фото Фотографії користувача Judoka Oleh Переглянути оригінальну публікацію
Бойовики захопили частину Дебальцевого – Лисенко "Бойовики атакували Дебальцеве штурмовими групами за підтримки артилерії та бронетехніки. Врешті, частина цього населеного пункту сьогодні була захоплена незаконними збройними формуваннями", - заявив Лисенко. http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/17/7058915/ "Військовослужбовці 101 окремої бригади охорони Генштабу ЗСУ та 8 окремого полку спецпризначення під час виконання бойового завдання з супроводу військових вантажів потрапила у засідку та полон. Про це повідомляє прес-служба Генштабу." http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/17/7058903/ Ґенштаб виявився підлими аґентами негідника Касянова. Ууу-шпійони. Не видають бажане за дійсне. Ууу-гади.
Дебальцево. Катастрофа http://blogs.pravda.com.ua/authors/goncharenko/54e39da842b71/ Аґенти Касянова повсюди. Караул.
Я думаю, мих вiдставний чиновник середнього рiвня, чи банкiр бувший. Нахапав трохи бабла незаконно, крутиться, робить дiла, маэ знайомства, любить кричати про змiни, але йому особисто тих змiн не треба. Привик жити в наших Руiнах i ловити свою рибу в мутнiй водi, при цьому абсолютно вiрний та фанатичний грекокатолик. Коротше, типовий загнаний щирий галицький фарисей.
В даному випадку особливо доречною буде цитата пані Un.Known: "Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих". Подібні дописи честі вам не роблять. Хоча, маю сумніви, що ви знайомі з тим поняттям.
Дякую, розумниця. Я, приміром, до 28 років жив у Львові, закінчив там універ, мав хорошу роботу і дотичність до "небожителів", переконався остаточно що з України толку в найближчі сто років НЕ БУДЕ - поїхав в 28 вчитися за кордон, після чого маю цілком пристойну роботу і чисте сумління. Повістка прийшла, але я волію за океан собі на місяць на сонце махнути, ніж на фронті своє життя та здоров'я за українську Віковічну Руїну і олігархів класти. А тепер буду вдячний, якщо святий та божий Мих про себе трошки вповість. Тішить ваша пафосність, наївність і фальш, онлайнові янголята.)
Результат перемовин не той, що стрілятимуть, чи перестануть. А той, чим все це виллється для України і Росії. Почекаємо розвитку подій хоча б тиждень. Те, що відбулося на Сході, сталося б, незалежно від того, був Мінськ-2, чи ні. Важливий сам факт поведінки Росії після переговорів. Хоча не виключено, що Росія погодиться на припинення вогню після захоплення Дебальцевого. На тимчасове, звичайно.
Каже Порох буде запрошувати миротворців, (вроді і не погана ідея) але поліцейська місія євросоюзу Я щось не розумію?
Я, лично, никогда этого не утверждала раньше, но теперь тоже думаю, что Украину сливают ЕС и США. Кремлевские марионетки пользуются живой силой РФ и современным оружием, а нам оружия никакого так и не дают, сволочи.