Переговори

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 11 лют 2015.

?

Що вийде з переговорів в Мінську

1. Щось вийде

31,8%
  2. Ніхрина не вийде

68,2%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

можна ще піддатися на провокацію і кричати УРА.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не перегинайте палку.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Саме так, не можна піддаватись на провокації. Потрібно здати Крим без жодного пострілу щоб не було війни, провокацій і військового стану. Піддаватись провокаціям огидно, потрібно бути вищим від них і залишити Крим. А потім повністю здатись. Для уникнення провокацій. Провокація провокативного характеру одне із найпровокативніших зол цього світу. Зачемберленим по провокаціям антипровокативними дописами на форумах!

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

посидіть в окопі -по вас стріляють а вам не можна і кричіть УРА тому хто видав такий наказ

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А чого?

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не ховаю під спойлер, тому що це того варте

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо маленький заводік буде нацоналізовоний...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Judoka Oleh originally shared:

fb Khoojovy Lviv
    Беремо останній пост Касьянова.
    Читаємо:
    "Дебальцево в осаде. Информации оттуда почти нет."
    Тобто інформації нема, але ми точно знаємо, що Дебальцево в осаді. Ок.
    Кажете нема інформації? А Таня Ричкова і Бірюков чимось гірші волонтери ніж Касьянов. Вони описували реальні події з місця події, чи від знайомих з місця події? Чи для Касьянова це не інформація? Інформація Станко і Бочкали - це для Касьянова не інформація? А інформація від Іллі Ківи - це теж не інформація?
    Чи це просто не та інформація, навколо якої хоче роздути свою теорію Касьянов?
    "Оптимистичной - точно нет." - Все вищенаписане волонтерами і журналістами хуйня. І це відео також:

View: https://www.youtube.com/watch?v=aALjnZ7N6zQ

Ну ок.
    "В городе идут ожесточенные уличные бои"
    Після цієї фрази мене передьорнуло. Бо я дослівно чув цю фразу ще вчора, мені дослівно повторили її сьоогодні (12 годин тому, пост Касьянова написаний 2 години тому). Після того Скрипін з Бірюковим обговорювали подібні вброси "невідомих бійців" в прямий ефір.
    Вирішив ввести цю фразу в пошук гугла. Ось результат. Касьянов почав говорити точними фразами кремлівських ботів?
    Почути/побачити вчетверте одну і ту ж саму фразу про вуличні бої, які тривають 1,5 доби, це вже трохи не смішно.
    Далі нам розказують за Логвинове, тим самим підтверджуючи правдивість сказаного вище. А хіба хтось сперечається на рахунок Логвинового?
    І розказують чергову героїчну історію про те, як наш танк спалює всіх сепарів на світі. Це так, щоб на позитивних емоціях ми засвоїли все вищесказане і ми могли сприйняти висновок.
    Розказують професійно, враховуючи всі аспекти маніпуляції з людською свідомістю, при тому зберігаючи шляхи для відступу (нема чіткого посилання на джерело інформації і заздалегідь попереджено, що інформації обмаль).... Інформації обмаль, а про танк знаємо..
    І завершує цю історію потрібний висновок:
    "Надо срочно думать головой, и предпринимать решительные меры"
    Кому надо? Якщо ти звертаєшся до керівництва країни, чи військових, то поділись з ними даними про героїчний танк, про стрілецькі бої в місті, які тривають півтори доби в чіткій відповідності з криками вати в твітері, поділись з Генштабом інформацією про заблоковане Логвіново (от яка ж новина)
    Але хіба ці тонкі психологічні маніпуляції і гачки для Генштабу призначені?
    Можете в цьому впевнитись. Просто заскрінив випадкові коменти до поста...
    Ага.
    Все це випадковість?
    Вибачте, але я вже заєбався вірити в такі випадковості, особливо після ситуації з 32-БП.
    Я все сказав. Слова підтвердив чим мав. Пости Ричкової, Бірюкова, Бочкали, Ківи, Станко з легкістю знайдете.
    І останнє, метою мого поста не є, констатування факту, що в Дебальцево все заєбість. Думаю, що хлопцям важко. Метою мого поста є показати інформаційні маніпуляції. І так, я вже не вірю, що Касьянов просто песиміст зі складним характером.
    Показати менше

2015-02-16
    2 фото
    Фотографії користувача Judoka Oleh

Переглянути оригінальну публікацію

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Бойовики захопили частину Дебальцевого – Лисенко

"Бойовики атакували Дебальцеве штурмовими групами за підтримки артилерії та бронетехніки. Врешті, частина цього населеного пункту сьогодні була захоплена незаконними збройними формуваннями", - заявив Лисенко.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/17/7058915/

"Військовослужбовці 101 окремої бригади охорони Генштабу ЗСУ та 8 окремого полку спецпризначення під час виконання бойового завдання з супроводу військових вантажів потрапила у засідку та полон.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу."

http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/17/7058903/

Ґенштаб виявився підлими аґентами негідника Касянова. Ууу-шпійони. Не видають бажане за дійсне. Ууу-гади.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Samojlovu4

Я думаю, мих вiдставний чиновник середнього рiвня, чи банкiр бувший. Нахапав трохи бабла незаконно, крутиться, робить дiла, маэ знайомства, любить кричати про змiни, але йому особисто тих змiн не треба. Привик жити в наших Руiнах i ловити свою рибу в мутнiй водi, при цьому абсолютно вiрний та фанатичний грекокатолик. Коротше, типовий загнаний щирий галицький фарисей.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. Samojlovu4

Дякую, розумниця.
    Я, приміром, до 28 років жив у Львові, закінчив там універ, мав хорошу роботу і дотичність до "небожителів", переконався остаточно що з України толку в найближчі сто років НЕ БУДЕ - поїхав в 28 вчитися за кордон, після чого маю цілком пристойну роботу і чисте сумління. Повістка прийшла, але я волію за океан собі на місяць на сонце махнути, ніж на фронті своє життя та здоров'я за українську Віковічну Руїну і олігархів класти.
    А тепер буду вдячний, якщо святий та божий Мих про себе трошки вповість.
    Тішить ваша пафосність, наївність і фальш, онлайнові янголята.)

• Тупо Тупо x 3
  15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Забаньте того козла.
    Молоді хлопці гинуть за Україну, а це падло тішиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. zet

zet Дуже важлива персона

К сожалению, правы оказались пессимисты, ответившие на вопрос темы: * Ніхрина не вийде

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скоріше реалісти.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Результат перемовин не той, що стрілятимуть, чи перестануть.
    А той, чим все це виллється для України і Росії.
    Почекаємо розвитку подій хоча б тиждень.
    Те, що відбулося на Сході, сталося б, незалежно від того, був Мінськ-2, чи ні.
    Важливий сам факт поведінки Росії після переговорів.

Хоча не виключено, що Росія погодиться на припинення вогню після захоплення Дебальцевого. На тимчасове, звичайно.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Каже Порох буде запрошувати миротворців, (вроді і не погана ідея) але поліцейська місія євросоюзу о_О

Я щось не розумію?

20. zet

zet Дуже важлива персона

Я, лично, никогда этого не утверждала раньше, но теперь тоже думаю, что Украину сливают ЕС и США. Кремлевские марионетки пользуются живой силой РФ и современным оружием, а нам оружия никакого так и не дают, сволочи.

а де твій аватар? :)