Переговори

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 11 лют 2015.

?

Що вийде з переговорів в Мінську

1. Щось вийде

31,8%
  2. Ніхрина не вийде

68,2%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

покупаєт? Хто сказав?

От Айдар недавно просив бус для вивезння поранених, чим зле той Самсон? До цього їздили на громадському бусі.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу і підвіска жостковата....:)))

3. metallic

metallic Well-Known Member

Не, ну тогда и в танках возить можно. Чего мелочиться.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

anti-vehicle - означає "проти того, що їздить на колесах".
    vehicle - буквально: віз, візок. В даний час це слово використовується для узагальнюючого значення "автомобіль". В широкому розумінні цього слова.
    "Тачка", одним словом.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

Ну от, виявляється в Мінськ на перемовини потрібно було запрошувати ще й осавулів і їх кобил.

зі Ростовські казачки - звичайні порушники кордону. Перемир"я лише між ЗСУ та "ополченцями" -за визначенням громадянами України, адже "російських військ немає".

А козачків потрібно оточувати тими ж Саксонами і як порушників кордону - затримувати, а при чиненні збройного спротиву - знищувати.

Останнє редагування: 15 лют 2015
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

До сих пор люди листами железа грузовики обшивают и БТР-70, которые через километр встают, пытаются оживить.

Так что, если кто-то, что-то даёт - честь ему и хвала.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. muravey

muravey Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

То, знаєте, є така дурнувата людська психологія. Коли нічого не робиш, то це ніби всіх влаштовує, ніхто до тебе немає притензій, а як починаєш робити добро, то зразу знайдуться ті, які починають вчити, гадити, критикувати, обкакувати, замість того, щоб допомогти, або зробити шось для когось від себе.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Металлик верно сказал, что странно это. Но ... куда деваться, если, как любят говорить "маэмо, шо маэмо" ?!

Странно, что, вообще, кто-то что-то дал.

10. kym

kym Well-Known Member

я тае розумію що ви з
    я так розумію що ви з окопу з під Дебальцево пишете тай ще граєте в національну гру "граблі". минуле перемиря навіть тиждень не витримало і почали стріляти. кожне Порошенківське перемиря кінчається ще більшою втратою для України. Хочу нагадати що це вже третє. І що ми так і дальше будем від перемиря до перемиря. Тимчасове вирішення питання не спасає. Є одне золоте правило - чим скоріше і агресивніше проходить війна тим в сумі меньше втрат. Не думаю що бажаете більших втрат для Украни, але чомусь на граблі стаєте

11. Hase

Hase зайчик

kym,
    До речі, а ви на яку зброю з заходу розраховуєте? На саму дорощу сучаснішу і влучнішу? Дуже помиляєтесь. Якщо колись захід нам надасть зброю, то отримаємо, те, що отримують курди зараз в Іраці. МЕТАЛОЛОМ, зброя, яка вже списана часом (застаріла). Це факти, тому дивіться реальніше на речі.

• Подобається Подобається x 2
  12. medwedo berlogsoni

Дайте, будь ласка, посилання на авторство цього афоризму.
    (Я думаю, коли б кинути ядерні бомби, то війна тривала б лічені хвилини, стосовно втрат прогнозувати не берусь)

Перемир"я дає можливість українській армії наростити сили. А в Росії силі і без такого нарощування достатньо.

Уже писав давно, ще раз повторююсь. У України була задача перезимувати зиму з теплом і світлом.

А йти в атаку ближче двадцяти км до російського кордону, навіть якщо б вистачило сил, немає резону поки що. В нинішній ситуації гради б стріляли з російської території (як це вже робили не раз) за милу душу.

• Подобається Подобається x 3
  13. metallic

metallic Well-Known Member

Дает?!?! Нам их не дают, а продают. И я уверен, что кто-то на этом еще и неплохо наживается.

И эти пипелацы обшивать прийдется. Хотя еще посмотрим для чего их будут использовать. Если как санитарки, то может и сойдут.

Не обязательно. Курдам и Армии Ирака поставляют вооружение со складов армии США. Ту технику, которая стоит на вооружении армии США. Вот недавно Узбекистану ПОДАРИЛИ МРАПы:

14. Hase

Hase зайчик

Металік, поставляють не тільки USA, а і Німеччинa. Вони, наприклад, надали зброю, де кожна друга взагалі недієспроможна була.
    http://www.taz.de/!145241/

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я успіх міряю не територією а людськими життями і хоть в окопах не сидю, але розумію, що нема нічого ціннішого за людське життя.

16. medwedo berlogsoni

Від себе додам, що нам тут у теплі легко розсуждати: "Давайте, хлопці, воюйте 24 години на добу, так буде скоріше!" Ми ввечері повечеряли, лягли спати, вранці просинаємося, випили кави і до інтернету: "Як, ще до цих пір Горлівку не оточили! Доколє? Куди той Порох дивиться?!"
    А ті хлопці - живі люди, людські організми, яким також потрібен сон, відпочинок, наїстися, відiспатися хоча б трохи.
    А війна нікуди не подінеться, поки в Кремлі сидить оте нещастя роду людського.

Останнє редагування: 15 лют 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Люди, особливо українці, мають властивість нити з приводу і без. І перемиря не годиться і якісь бронемашини застарі і тд. Хотілося б нагадати що було ще так недавно - всього рік тому. Бандюк був президентом і мало хто вірив, що він піде в найлижчому майбутньому. Люди гинули прикриваючись деревяними щитами. Після втечі бандюка війська практично не було. А згадайте яку мали амуніцію. А зараз потрохи, потрохи...
    І якби досягнути хоча б якогось миру, можна було б і свої Авгієві конюшні почати розчищати - адже це не менший ворог України ніж вата.
    Так що кожний крок потрібно сприймати з розумінням і оптимізмом а не ниттям.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тільки я не розумію чим так марксист-ленінець Кім доклався, щоб не віддати тої території? До речі, не так багато і віддали. А ось життя людини справді не має ціни. І, як сказав Порошенко, вони хотіли перемиря яке вступило б в силу відразу. Путін хотів ще повоювати 60 годин. І Україна заплатила за тих 60 годин життями громадян. В тому числі дітей. А таваріщь Кім не хоче миру. Добре воювати на дивані...

19. medwedo berlogsoni

Десь чув чи читав, що Путін хотів повоювати ще десять діб. Щоб напевне взяти Дебальцеве і міцно закріпитися.
    Насилу закотили йому губу. Але не повністю.
    Не виключено, що Порошенко виходив телефонувати командуванню АТО, щоб уточнити, чи протримаються наші три доби, на які можна було б погодитися.

20. kym

kym Well-Known Member

Взагалі ні на яку. Більше того на даному етапі нам зброя з заходу взагалі не потрібна. Вона не стільки допоможе як нашкодить. Зброя добра тоді коли вона є в системі.... тобто коли до неї виробляють боєприпас,запчастини, кузов автомобіля розрахований по розміру на перевезення цієї зброї, є кадри по використанню цієї зброї, є де її відремонтувати і ще ціла купа всяких вроді би дрібниць, але насрпавді іажливих речей під час війни. Якщо солдатам видати М16 чи Узі і видати на три години патронів... то на черверту годину того солдата в притул розстріляє ворог... бо той солдат навіть не зможе пожичити в сусіда патронів ... бо сусід з АК. все це скиглення про зброю іде від політиків, які не вміють організувати оборону країни. Ви мені поясніть чому до тепер на харківському танковому стоїть 400 танків, яких готують по другому регламенту- тобто малюють і заправляють. Танки стояли 20 років - гума, проводка,алюмінієві зєднання - все треба міняти. Такий танк по другому регламенту просто в якийсь момент стає в полі і по ньому луплять прямою наводкою. Пройшов рік. а Україна дальше не має танкової армії, а політики замість того щоб прийняти міри по вирішенню питання скиглять про якусь імпортну зброю. Це означає шо не американську зброю треба а політиків міняти - не справляються вони.
    А з тими Сахонами се буде добре - їх порозтрілюють, а потім переплавлять і будуть мати добру англійську броню на БТР 4

а де твій аватар? :)