Переговори

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 11 лют 2015.

?

Що вийде з переговорів в Мінську

1. Щось вийде

31,8%
  2. Ніхрина не вийде

68,2%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як думаєте, о півночі гармати замовкнуть?

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю максимальний результат який можна було б досягти війною і переговорами і нашій ситуації то заморозити конфлікт таким чином щоб він не заважав розвитку України, і в той же час щоб санкції з Ху№лостану не зняли і тиск продовжувався.

В Ху№ла мабуть мета протилежна, повісити Україні ярмо на шию за наші ж гроші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не замовкнуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я думаю що замовкнуть, але не всюди і не докінця...

6. zet

zet Дуже важлива персона

Я тоже сомневаюсь, что замолчат.
    Вон по новостям сказали, что снова техника перешла границу РФ в районе Новоазовка и самолет-разведчик летал над Широким. Как только хоть какой-то успех наших войск (от Мариуполя чуть-чуть отодвинули), сразу переходят границу свежие регулярные войска РФ.
    Под Дебальцевым дела у наших плохи, поэтому туда свежих сил не добавляют захватчики.

7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Дебальцево скоро перестанет существовать, как населенный пункт. Его русские асвабадители освобождают от русскоговорящих всеми видами всего, что взрывается.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Судячи з того що пише Бутусов ситуація контрольована, але.......Після припиннення вогню може скластись дуже негарно, або кацапи безнаказано підтягнуть резерви і закупорять котел, або перемир'я порушимо ми, при чому на перших годинах...

9. Коньъ Пегий

Никаких перемирий не будет. Наши будут молча отходить, петухи нагло наступать, срыв, войнушка, новые саммиты с минсками-куинсками, новая линия разграничения. Конец войны будет либо когда развалится Рашка, либо Украина. Больше вариантов нет. Куйло не отступит.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Может хоть после очередного нарушения перемирия дадут таки оружие и средства связи.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Во....Тільки що прочитав статтю Портнікова, якщо в двох словах, то Мінські домовленості були потрібні для того щоб Ху№ло їх порушив, і відповідно в західних політиків зявилось би більше аргументів...Як не крути, кільце стискається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

14. muravey

muravey Well-Known Member

Кто бы сомневался.

Порошенко в случае продолжения огня обещает ввести военное положение по всей территории Украины.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Цікаво, якщо бойові дії будуть тільки в Дебальцево, то буде рахуватись миром чи війною :scratch_one-s_head:

16. terRen

terRen Дуже важлива персона

13:40 | 14.02.2015

Лідер бойовиків «ДНР» Денис Пургін заявив, що після виконанні Мінської угоди Україна стане кардинально іншою державою, в якій Президент Петро Порошенко буде ув’язненим, а прем’єр-міністра і секретаря РНБО розстріляють.

View: https://www.youtube.com/watch?v=l3fvma6r4kg#t=78

Останнє редагування: 14 лют 2015
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Уже почали давати.
    Вчора Порошенко і Яценюк крутилися біля бронемашин, закуплених фактично за копійки в Англії (броня витримує постріл із снайперської гвинтівки). Ці бронемашини обладнають нашою зброєю.
    Крім того, ще Порошенко торкався рукою якогось радіоприлада, який чи то для зв"язку, чи для створення радіозавад. Я так і не зрозумів.
    Передача ТСН 1+1 19.30 учора.
    http://ru.tsn.ua/video/video-novini/poroshenko-prisvoil-zvanie-geroya-ukrainy-dvum-oficeram-ato.html

"Прилад робить неможливою роботу ворожих безпілотників2

Останнє редагування: 14 лют 2015
    Reason for edit: знайшов відео.
    • Подобається Подобається x 2
  18. Коньъ Пегий

Они там вообще берега попутали, эти алкаши и слесаря, то есть государственные мужи.

• Подобається Подобається x 3
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну от

МЗС Росії заявило, що Україна та США спотворюють зміст мінської угоди
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/mzs-rosiyi-z...spotvoryuyut-zmist-minskoyi-ugodi-409356.html

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)