Маємо то шо маємо....... Старе, добре маємо то шо маємо.)) А що там вирішувати?! Крим забрали - і слава Богу! Зразу максимально використати це як козир на наступні сто років, починаючи від найменших торгів за газ, і закінчуючи репатріаційними виплатами і міжнародними судами. Перші зелені чоловічки на даунбасі - зразу валити немилосердно на смерть, поширились - за щастя, відгородитися від даунбасу китайською стіною, хай здихають ті кілька районів бидла і українського віковічного чиряку. І ще один козир на сто літ! На решті території БУДУВАТИ НАРЕШТІ!!! Нагнати миротворців з НАТО, почати здвиг, робити свою Прибалтику курча. Вони вже могли семимильний крок зробити і дійсно без віз їздити до того часу. Бог замахався вже тій безталанній Україні шанси давати. А що зроблено натомість?! НІЧОГО!!! Десятки тисяч смертей найкращих, війна в три рази крутіша за афган, а то не війна блін досі - АТО! Про що мова - коли курча яника в розшук оголосили???!!! Та я вам за тиждень пару міліонів сховаю, а за рік і поготів. Багато галасу - але ноль на виході, повний НОЛЬ, типова Україна. Святі угодники, який той народ сліпий, воловий та тягловий, порох переїхався роль зіграв - той мих вже стелиться покірністю.
Цілком погоджуюсь. Крим, Днбас та Луганськ, це як гангрена. Територію звичайно шкода, але 2 міл. ватніків з Крима позбулися і цим самим очистилися. Проте, Смайловичу, основна маса України, горлає за визволення Донбасу і це любий президент повинен брати до уваги. Крім того, віддавши палець, вони ж відкусять руку...віддавши руку, відкусять голову. Якби не цей нюас...
В тому й справа, що основна маса України на жаль - волове ремигаюче насілєніє. Про відкушенні пальці і руки - самозаспокійливі казочки. Кажу ж - за лічені тижні оборона і стіна ставиться, якщо за діло братися. Де та блін стіна хвалена з міліонами, хоч кілометр курча ворали вже??!! Півроку пройшло, якщо не більше!!! НІКУДА КАЦАП БИ НЕ ПІШОВ ДАЛІ - це все блєф і панти. Вони навіть при такій невмілій, натужній і наспіх скалатаній українскій армії(та й армією ті загони не назвеш) видихуються і на межі своїх можливостей майже, про який там київ мова, то народу казочки травлять. В мутній воді чергова партія урядових виблюдків свої косяки риб ловлять, а мих пороху вже дефирамби співає. Повний провал практично на всіх фронтах, просрані всі шанси - але нічо, мих знайшов позитивчик. Переживем, шо ми, не українчі?! Наливайте, не затримуйте тару.
Пане Вороне, мені здається, що перемогти у війні з бабуїнієй та одночасно вступати у ЕС взагалі неможливо...
а чого не пішов би? Думаєте, що стало б йому соромно, чи просто совість б заїла, чи Самойловича б злякався(...)? Вони ж розуміють, не такий страшний Самойлович, як те, що може таки взяти повістку, Га?
Мих, читай уважно - тому що блєф і панти то все кацапські казлячі. А насправді пук вологий то, а не армія. Тільки й страху, шо кнопка з головною бомбою. І повісткою мені не тикай - здається мені, я тут один взагалі повістку получив на весь хворум. Встидалися би, дивізія блін онлайнова карабінів і джеків різних, і сміх і гріх патрійоти. А ти, михасику, такий старий та божий, так досі і не допетрав, що НЕМА на світі такої речі, за яку життям жертвувати варто? І йди здихай за то гімно довкола рідне вкраїншьке, одним руки-ноги відриває і яйця в полоні відрізають, а другий за той час шосту квартиру си в Львові купує.
З'ясовується це через поїздку Порошенка США підтримували Україну проти Януковича і Путіна. А я і не знав про цей факт. Тоді вже може краще будемо хвалити Кличка, Тягнибока і Яценюка за це. Бо вони тут більш до чогось чим Порошенко, хоч це і не їх заслуга також але справді зробили більше чим Порошенко і цьому відношенні. В Б.Д. Яценюк зробив більше це факт. Порошенка там не дуже тепло прийняли. В Конґресі вже писав це не його особиста заслуга. В підтримці, принаймні політичній зіграли роль 1. Будапештський меморандум. 2. Революція гідності. Ні до першого ні до другого Порошенко ніяким боком. Які його особисті політичні здобутки закордоном? Два сумнівних мінських папера? І повний провал із постачанням зброї Україні. Жодного здобутку. Тільки пустомельство. Чому Порошенко не настояв щоб фіґурантами домовленостей були США і Британія і згодився на антиукраїнський формат? Повний дипломатичний провал. Про внутрішньодержавну діяльність в цій темі не буду.
Так і є. Одні пішли зупиняти москаля під Крутами, а інші боялися за свої яйця. Результат - геноцид з голодомором, в результаті хто яйці беріг - здох від голоду, бо був дуже мудрий, не знав за що воювати. От москаль і навчив. Хай Юрко вам за таку мужність катрин складе, а медаль "за відвагу" я вже вам б дав.
1. підтримка євросоюзу 2. підтримка НАТО 3. підтримка США 4. мирні ініціативи у Мінську Путін явно програє в міжнародному плані Порошенку. Саме Порошенко зумів світове товариство налаштувати проти Путіна. А Яценюк мав би займатися реформами. Багато нареформував?
Війна об’єктивний факт. Вона нікуди не подінеться аж до визволення Криму і чи тільки. Навіть якщо конфлікт буде заморожено війна залишиться. Усе можливе і неможливе дискусійне а сам факт залишається і боюсь що надовго. ЕС на цьому фоні другорядне. Ця війна може стати історично чимсь більш значним чим ЕС, не факт що стане але потенційно може.
Була до президентства Порошенка. Не змінилось із його обранням. 0 Не було, немає і не буде тому що Україна не є членом НАТО. І скоро не стане. Декларативні заяви були і до Порошенка. 0 Була до президентства Порошенка. Не змінилось із його обранням. 0 Антиукраїнський формат який двічі тільки на шкоду. На нормандському Порошенко не настояв. - Неспровокована аґресія Путіна налаштувала світове товариство супроти диктатора. Було до президентства Порошенка. Не змінилось із його обранням. 0 Внутрішньодержавні питання не зовсім у цю тему. Оцінювати не буду. Але слід зазначити що і Яценюк і Порошенко в цьому не мають чим хвалитись. Результат. Чотири нулі і один мінус. Впритул не бачу ґеніальних здобутків Порошенка у зовнішній політиці. Навіть неґеніальних не бачу. Вже навіть кремлівський трансвестит має здобуток. Він увійшов в світову історію. Як спалитель храму але ввійшов. До того він був поза її межами. Можливо це і було його мотивацією?
Порошенко: Якщо не буде припинення вогню, скликатимемо Європейську Раду http://www.pravda.com.ua/news/2015/02/13/7058520/ Досягнення...
Миху, чи можна перемогти, якщо по суті європейськи діячи, з якими Україна пов'язана, не надають ні матеріальної ( я маю на увазі зброю) ні моральної можливості це зробити? Єдина надія на Конгрес, а тепер вже й Сенат США. На те, що вони викрутять руки Обамі та Україна одерже сучасну зброю. Лише тоді цих варварів буде можна зупинити. Санкції не працюють, Ви ж бачите. Домовленості не варті папіру, на якому вони написані. В мене майже не має сумніву, що Україна надовго одерже свою Осетію та Абхазію у вигляді ДНР та ЛНР. Буду радий помилитися.
Все вірно, геморой на довго, за це вина і на святих михах та мрочках лежить з їхньою толерантністю, тепер їжте хоч повилазьте. З єдини не згоден - санкції таки працюють. В кацапстану проблеми з осені серйозні, вони просто через силу хорошу міну роблять і блефують звичайно, запасу в них ще на рік-два вистачить. Меркель з французом думаєте через страшну любов до українців так зразу підсуєтились - в них просто експорт в кацапстан мало не на половину впав, а до того всі десятиліття туда товар кидай як в прірву, все продаш, кацап тупий, сам тільки вотку виробляти вміє. От і заворушились європейці.
Злегка пояснив про "амністію" ітп. Впринципі все не так погано, тим більше що далі другого пункту "соглашєнія" наврят чи хто зайде. View: http://youtu.be/7Gy4v9Usjhg