А Лозинський до чого?Вам за Зварича нагадати?Чи ще кого небудь.В кожній партії не роботи а люди,з їхніми слабостями.Чи зараз почнемо вираховувати хто зробив біди більше від Зварича і Лозинського,хто Україну нагрів на курсі долара.Та як почнемо писати прізвища то форум закриють.Чи поіменно всіх любих друзів згадати?Ви сьогодні ТСН слухали,чого звільнився з роботи заступник голови НБУ.Нехай Луценко говорить,але говорять і другі. У кожній партії як у ПР,так і в НУНСІ,так і в БЮТі є не просто люди а політики,а хто такі політики ми всі добре знаємо,так що не треба чекати від політиків більше ніж вони можуть дати.І по друге світ ще не навчився(від Арістотеля-почитайте шановний Ви наскільки мені відомо з студентами працюєте,отож таку працю знати повинні)вибирати президентами неполітиків.Я ніде не писав,що хтось з наших політиків святий,я писав що найактуальніше на даний час,а хочете зека в президенти будь ласка і так вже з нас сміється цілий світ. Миху шановний,будь ласка голосуйте за Януковича,то Ваша справа, нехай мені 100 раз не подобається те що Ви кажете але я все віддам за те щоб Ви могли це сказати.
то не ваші слова, а що до Януковича - голосуйте самі за нього. ну й порівняли... вбивцю з корупціонером. Та й при чому тут Зварич? Хіба він партійний?
А Балога до чого.У мене до Балоги ставлення двояке.З однієї сторони,я розумію,що по інтелектуальному рівню,він не може працювати навіть в ОДА.А з другої сторони він міцно стоїть на ногах,як сільський хлопець-газда,набагато більш талановитий як господарник за свого минулого хозяїна. Мукачево на нього молиться.Коли вся Україна потерпала від кризи,в Мукачево повністю поміняли всю тротуарну плитку і перебрали бруківку на всіх дорогах Мукачево.Я розумію ,що це зробилось за рахунок якогось населеного пункту в Україні,але мукачівців це не колише,їм з Балогою добре.Дитячий садок в його рідному селі кращий в Україні,супермаркети "Барва"як гриби після дощу ,ростуть по всіх райцентрах Закарпаття несучи в маси як культуру торгівлі ,так і культуру споживання.А це ще робота і житло для сотень закарпатців,адже ж кожен супермаркет це повністю і магазин і кулінарія з пекарнею.Дочка моїх знайомих живе в Ізраїлі.Так от коли вона побувала в "Барві" то сказала-в Ізраїлі теж гарні магазини,але такого ассортименту як в "Барві" там немає. Якби Ю зробив хоч 20% на рівні держави від того що зробив Балога в Закарпатті,то його б вважали успішним президентом.Це щодо Балоги.Але все рівно я вважаю,що Балога не може бути головою секретаріату президента.А недавно показали збербанк той в якому працював Ю до походу на Київ,так там до цих пір жінки ходять в дворовий туалет по каміннях бо в дворі круглорічно болото. То не мої слова, але то мій принцип.А на рахунок Януковича не я Вас за язик тягнув.В попередніх тостах я писав,що виходячи з усіх досліджень у другий тур вийдуть Янукович і Тимошенко.Якщо Вам Тимошенко така недобра,значить Ви будете голосувати за Януковича,проголосувавши проти всіх,Ви теж проголосуєте за Януковича-логіка.
Трошки не так. Виходячи із проплачених соц.досліджень. Бо є дані і про Яценюка-Тимошенко і навіть про Януковича-Яценюка. Останній варіант є найбільшим страхом команди бют, бо вся кампанія між двома турами мала б полягати у мобілізації Галичини на боротьбу із Януковичем. Фактично, Галичина залишається останнім оплотом Тимошенко. Але і тут дуже багато втрат в процентах... (Хіба на планьорках в штабі минулого місяця говорили інакше?) Про Зварича дійсно не маю даних, до якої партії належав. Невже був у Фронті змін??? Бо всі проплачені БЮТом чорнушки скеровані вже з квітня найперше проти Яценюка (може, тому на нього варто звернути увагу?) І дійсно, шо там про далеких діячів згадувати? А що там Мужилівський чи Коць? ЯК їхні справи на Знесінні і на Краківській-Вірменській. Гірше, ніж на Соборній?
Та Ви що?Якщо Ви хоч трохи розбираєтесь в політиці,то Ви такого не скажете.По перше-Яценюк ніколи не може претендувати на південно-східний електорат.Це ясно як божий день.Є правда заява спілки харківських євреїв,що вони будуть.Яценюк розрахований на Західний електорат,тобто на забір голосів від Тимошенко.Балога недавно офіційно заявив,що у Катерини Ющенко дві креатури,це сам Ющенко і Яценюк.Я чогось йому вірю.Тепер про останній оплот.Ви помиляєтесь,у Тимошенко з"явилась велика підтримка в Донецькому регіоні(побачите по результатах виборіврезультатах виборів)Та в принципі почитайте. http://www.unian.net/ukr/news/news-335618.html Тепер про штаби,вони вже створюються,але ще не працюють,так що планьорок небуло ні минулого місяця ні цього. Такі як Зварич завжди в якійсь партії,партії влади.Сьогодні в НУНСі,завтра в ПР-їм все-одно,лиш би коло корита. Тепер про чорнушки-якщо логічно подумати то Ви б могли цього і не писати-боротьба за Західний регіон-в Східному він не конкурент.Тай Ратушняк по ньому такого удару завдав,що він здається вже ніде не конкурент.Недолюблюють в Україні євреїв.
Ну це просто опечатка не вірю що Ви не догадалися.Я мав на увазі постах Та вони одного поля ягоди,а чи мало їх кругом нас?Чи вони тільки тепер взялися?Коли я поступав в ВуЗ(медичний),то приїхали з батьком у Львів,а це було в 1976 році,то випадково хтось пожартував,повісивши об"яву-"з весни всі місця вже зайняті".Так от тоді була такса на медінститут за 4 екзамени 8000 радянських рублів. Розказували мені прикол зі Львівським медунівером вже цього року,всі гарно поплатили по 4000 євро,ранком мала засідати приймальна комісія,але тут приїхала бригада з Києва,опечатала кабінет з документами і провела прийом згідно закону.Дехто волосся на голові рвав,що гроші прийдеться віддати.Ось так.Так ці всі люди в котрихось партіях,напевне в церкву ходять і ревносно моляться і поклони б"ють і чогось ніяк не розуміють,чому в Україні такий бардак.Так що,якщо хтось з якоїсь партії попався на гарячому,то винувата партія? За те що вже стільки років спеціально покриває гарант вбивць Гонгадзе і розігрують перед виборами цирк з викриття Пукача-яку партію потрібно винити?Скажіть прямо,на виборах в 2004 році пообіццяв Ю,Квасневському,Солані,і ще другим,що не троне Кучму от і не трогає.Так само тепер буде при наступній зміні президентів-Ю купить якимось чином в обраного президента гарантію безпеки. Хто такі,чого незнаю?
ні - це вже було не так скрутно, як у 9Х - і не виглядало на те, що то була ющенкова заслуга - скоріше Пустовойтенкова заодно - обнови у пам’яті - http://ru.wikipedia.org/wiki/Ющенко,_Виктор_Андреевич
OldMan, де ж таку жорстоку політичну антирекламу можна вночі постити? п.с. і хто таку антирекламу взагалі міг зробити?...жах...