передвиборні РЕКЛАМА і АНТИРЕКЛАМА

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Kaff, 12 сер 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Лозинський до чого?Вам за Зварича нагадати?Чи ще кого небудь.В кожній партії не роботи а люди,з їхніми слабостями.Чи зараз почнемо вираховувати хто зробив біди більше від Зварича і Лозинського,хто Україну нагрів на курсі долара.Та як почнемо писати прізвища то форум закриють.Чи поіменно всіх любих друзів згадати?Ви сьогодні ТСН слухали,чого звільнився з роботи заступник голови НБУ.Нехай Луценко говорить,але говорять і другі.
    У кожній партії як у ПР,так і в НУНСІ,так і в БЮТі є не просто люди а політики,а хто такі політики ми всі добре знаємо,так що не треба чекати від політиків більше ніж вони можуть дати.І по друге світ ще не навчився(від Арістотеля-почитайте шановний Ви наскільки мені відомо з студентами працюєте,отож таку працю знати повинні)вибирати президентами неполітиків.Я ніде не писав,що хтось з наших політиків святий,я писав що найактуальніше на даний час,а хочете зека в президенти будь ласка і так вже з нас сміється цілий світ.

Миху шановний,будь ласка голосуйте за Януковича,то Ваша справа, нехай мені 100 раз не подобається те що Ви кажете але я все віддам за те щоб Ви могли це сказати.:)

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сміте!
    У нас не БЮТ, не закриють. :)
    Говоріть сміливо, але без бздур.

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та щось з пам"яті виринають прошлорічні приколи,тай в одну з тем я до цих пір зайти не можу.:dntknw:

4. levandivka

Невже Балога..?

ЗІ: ПП писати ще вдається, щоб не порушувати?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

то не ваші слова, а що до Януковича - голосуйте самі за нього.

ну й порівняли... вбивцю з корупціонером. Та й при чому тут Зварич? Хіба він партійний?

Останнє редагування модератором: 17 вер 2009
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Балога до чого.У мене до Балоги ставлення двояке.З однієї сторони,я розумію,що по інтелектуальному рівню,він не може працювати навіть в ОДА.А з другої сторони він міцно стоїть на ногах,як сільський хлопець-газда,набагато більш талановитий як господарник за свого минулого хозяїна.
    Мукачево на нього молиться.Коли вся Україна потерпала від кризи,в Мукачево повністю поміняли всю тротуарну плитку і перебрали бруківку на всіх дорогах Мукачево.Я розумію ,що це зробилось за рахунок якогось населеного пункту в Україні,але мукачівців це не колише,їм з Балогою добре.Дитячий садок в його рідному селі кращий в Україні,супермаркети "Барва"як гриби після дощу ,ростуть по всіх райцентрах Закарпаття несучи в маси як культуру торгівлі ,так і культуру споживання.А це ще робота і житло для сотень закарпатців,адже ж кожен супермаркет це повністю і магазин і кулінарія з пекарнею.Дочка моїх знайомих живе в Ізраїлі.Так от коли вона побувала в "Барві" то сказала-в Ізраїлі теж гарні магазини,але такого ассортименту як в "Барві" там немає.
    Якби Ю зробив хоч 20% на рівні держави від того що зробив Балога в Закарпатті,то його б вважали успішним президентом.Це щодо Балоги.Але все рівно я вважаю,що Балога не може бути головою секретаріату президента.А недавно показали збербанк той в якому працював Ю до походу на Київ,так там до цих пір жінки ходять в дворовий туалет по каміннях бо в дворі круглорічно болото.

То не мої слова, але то мій принцип.А на рахунок Януковича не я Вас за язик тягнув.В попередніх тостах я писав,що виходячи з усіх досліджень у другий тур вийдуть Янукович і Тимошенко.Якщо Вам Тимошенко така недобра,значить Ви будете голосувати за Януковича,проголосувавши проти всіх,Ви теж проголосуєте за Януковича-логіка.:);)

Останнє редагування модератором: 17 вер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  7. gryvul

gryvul Well-Known Member

Трошки не так. Виходячи із проплачених соц.досліджень. Бо є дані і про Яценюка-Тимошенко і навіть про Януковича-Яценюка.
    Останній варіант є найбільшим страхом команди бют, бо вся кампанія між двома турами мала б полягати у мобілізації Галичини на боротьбу із Януковичем. Фактично, Галичина залишається останнім оплотом Тимошенко. Але і тут дуже багато втрат в процентах...
    (Хіба на планьорках в штабі минулого місяця говорили інакше?)

Про Зварича дійсно не маю даних, до якої партії належав. Невже був у Фронті змін??? Бо всі проплачені БЮТом чорнушки скеровані вже з квітня найперше проти Яценюка (може, тому на нього варто звернути увагу?) І дійсно, шо там про далеких діячів згадувати? А що там Мужилівський чи Коць? ЯК їхні справи на Знесінні і на Краківській-Вірменській. Гірше, ніж на Соборній?

• Подобається Подобається x 1
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та Ви що?Якщо Ви хоч трохи розбираєтесь в політиці,то Ви такого не скажете.По перше-Яценюк ніколи не може претендувати на південно-східний електорат.Це ясно як божий день.Є правда заява спілки харківських євреїв,що вони будуть.Яценюк розрахований на Західний електорат,тобто на забір голосів від Тимошенко.Балога недавно офіційно заявив,що у Катерини Ющенко дві креатури,це сам Ющенко і Яценюк.Я чогось йому вірю.Тепер про останній оплот.Ви помиляєтесь,у Тимошенко з"явилась велика підтримка в Донецькому регіоні(побачите по результатах виборіврезультатах виборів)Та в принципі почитайте.
    http://www.unian.net/ukr/news/news-335618.html
    Тепер про штаби,вони вже створюються,але ще не працюють,так що планьорок небуло ні минулого місяця ні цього.

Такі як Зварич завжди в якійсь партії,партії влади.Сьогодні в НУНСі,завтра в ПР-їм все-одно,лиш би коло корита.
    Тепер про чорнушки-якщо логічно подумати то Ви б могли цього і не писати-боротьба за Західний регіон-в Східному він не конкурент.Тай Ратушняк по ньому такого удару завдав,що він здається вже ніде не конкурент.Недолюблюють в Україні євреїв.

9. levandivka

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну це просто опечатка не вірю що Ви не догадалися.Я мав на увазі постах

Та вони одного поля ягоди,а чи мало їх кругом нас?Чи вони тільки тепер взялися?Коли я поступав в ВуЗ(медичний),то приїхали з батьком у Львів,а це було в 1976 році,то випадково хтось пожартував,повісивши об"яву-"з весни всі місця вже зайняті".Так от тоді була такса на медінститут за 4 екзамени 8000 радянських рублів.
    Розказували мені прикол зі Львівським медунівером вже цього року,всі гарно поплатили по 4000 євро,ранком мала засідати приймальна комісія,але тут приїхала бригада з Києва,опечатала кабінет з документами і провела прийом згідно закону.Дехто волосся на голові рвав,що гроші прийдеться віддати.Ось так.Так ці всі люди в котрихось партіях,напевне в церкву ходять і ревносно моляться і поклони б"ють і чогось ніяк не розуміють,чому в Україні такий бардак.Так що,якщо хтось з якоїсь партії попався на гарячому,то винувата партія?
    За те що вже стільки років спеціально покриває гарант вбивць Гонгадзе і розігрують перед виборами цирк з викриття Пукача-яку партію потрібно винити?Скажіть прямо,на виборах в 2004 році пообіццяв Ю,Квасневському,Солані,і ще другим,що не троне Кучму от і не трогає.Так само тепер буде при наступній зміні президентів-Ю купить якимось чином в обраного президента гарантію безпеки.
    Хто такі,чого незнаю?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как по мне - такие биллборды были бы лучше...:good:

• Подобається Подобається x 6
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Супер.+100

13. levandivka

Сміте! Вам Ваші дописи про ненависного Балогу вже забулися? о_О

14. gryvul

gryvul Well-Known Member

так сказали - любити. от і мус...

15. levandivka

А... ТАК його в противники ВАЮ записали? (не слідкую, не знаю)
    Тоді пойнятно...

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ні - це вже було не так скрутно, як у 9Х :) - і не виглядало на те, що то була ющенкова заслуга - скоріше Пустовойтенкова :)
    заодно - обнови у пам’яті - http://ru.wikipedia.org/wiki/Ющенко,_Виктор_Андреевич

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

:)

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

OldMan, де ж таку жорстоку політичну антирекламу можна вночі постити? :sad:

п.с. і хто таку антирекламу взагалі міг зробити?...жах...:sad:

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А дехто думає,що