передвиборні РЕКЛАМА і АНТИРЕКЛАМА

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Kaff, 12 сер 2009.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Бізнес тепер роблять на всьому.Здавалось би потрібна річ-день державного прапора.У нас в райцентрі не встигали,робили цілу ніч,встановлювали високий стандартний(на фото такий самий бачив в будинку Яценюка)флагшток і прапор,ну і робили навколо нього підхід.Сам флагшток і прапор коштував 36000грн.А в масштабах України?В кожному райцентрі і місті.Рахуйте гроші і скажіть що то не бізнес.

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

100%%%%
    А как же уважение в Державным символам?о_О

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

В БЮТі й не побачите жодних альтернатив. :)

Не коштував, а "уплачєно". Реальна ціна кока? ;) 3 600? 3 800?

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А Вы лично в какую сумму оцениваете Символ Украины?
    ТО-то!
    Святое цены иметь не может.
    Озвученная вами цена - это провокация против Незалежности.
    Вас просто обманули!

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Читатєль я державні символи поважав ще тоді коли за них по голові не гладили,а могли по шапці дати,але який прапор дійсно український я знав коли мені було п"ять років,це десь в далекому 1964році.Ви напевно ще тоді думали що то шведський прапор.;)
    Але все рівно відрізнити бізнес від небізнесу я вмію.
    Райфінвідділ перерахував у Київ на адресу яку не знаю-=36000грн

Я БЮТу не бачу ні однієї нормальної альтернативи.

6. levandivka

Специфіка стройового бачення... :dntknw:
    Не пробували вийти з колонни?

• Подобається Подобається x 3
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та мене не дуже в стрій поставиш.Я як кіт гуляю сам по собі.І добре знаю чого стоїть кожен із політиків.Дуже добре знаю політичну кухню.І прекрасно розумію,що таке БЮТ і хто така сама Ю.Тимошенко.Але попри все кажу на даний час в даній ситуації,з демократичного лагеру немає більше шансів ні в кого стати президентом крм ЮВТ.І може це нам подобатись,може не подобатись але політика це теж наука,і просто так нічого не буває.Дійсно, можливо , при наявності вбивчого компромату можна скинути Юлю з набраного темпу і позиції.Але ж напевно його немає або приберегли до січня.Ну не знаю,горе нам всім якщо він буде-тоді точно демелекторат буде в шоці і перемога буде за Януковичем.Не знаю кому від цього буде добре але тільки не проукраїнським силам.

Між іншим бачив Руслану в першому ряді на ювілейному з"їзді БЮТу.Чого б це вона залишила НУ і перейшла до симпатиків БЮТу?Вчора повідомили що ціла плеяда українських артистів на чолі з А.Пономарьовим і Русланою,Наталія Могилевська, Ірина Білик та Ані Лорак,Тіна Кароль, Настя Каменських і Потап, ТНМК, ТІК, Друга ріка, Mad Heads XL-виступить у всеукраїнському концертному турі з агітацією ЮВТ.

Останнє редагування модератором: 11 вер 2009
  8. levandivka

А Вас не дивує, що й пиріжки в буфеті продають тим, хто платить?

• Подобається Подобається x 3
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні бо на останніх виборах у нас в місті був концерт з Бурмакою,де платив НУНС,разом з Славком Кириленком,Юрієм Луценком,Русланою і т.д.Тепер що гроші кінчилися?Хай поділяться тими що зірвали разом з НБУ на різниці курсів долара.:)

10. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Прочитав в експресі, що штаб Юлі витратив на гонорари співакам 5 млн. Та і реклама по ТБ про бабусю з возиком хоча б не дратує. Як на мене, то це краще, ніж недолугі широкополосні фейси Арсенія. Хоча і "вона працює" викликає нічого крім апатії...

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Воно так голодний ніхто співати не буде.Добре хоч платить нашим співакам а не імпортним.Янукович любить кликати з Росії.Бейонсе за пару пісень он які бабки дали.За ті гроші наші б тур зробили по Україні.Реклама в Юлі дійсно найкраща, поки що,-вселяє оптимізм.У Януковича-якісь всі пропиті обличчя і після того його ситому фейсу ніхто не вірить.Яценюкова дуже невдала,його піарщики і політтехнологи щось намудрили.Тай Ратушняк "поміг"."Відкрилася" нарешті його національність.Литвина теж намудрили:і він і телефони і бігаючі назви міст,плюс ще він каже текст,у людей розсіюється увага.
    А на рахунок "вона працює" тут іде вплив на підсвідомість- це теж метод і його ніхто не забороняв.А хіба неправда?Ви і я лікар.Я правда працюю в державній поліклініці і у нас поки що не було затримки з зарплатою ні на день,і не дають зарплатню цукром і гнилим варенням.Це при такій кризі.

• Подобається Подобається x 2
  12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вот те раз....о_О
    Кто же помыляется то????Рыбка или пан Смиит???:mocking:

13. levandivka

Дійсно!
    Прошла вєсна, настало лєто. Спасібо Юлєчкє за ето?
    Чи ж варто тоді над цим:
    сміятися?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

ПАне Левандівко,Ви напевне не діставали зарплату дорогим цукром,іржавими батареями і непрацюючими пилосмоками.Якби Вам не давали її 1,5 року а потім так як нам(це при прем"єрстві Ющенка) цим всім непотрібом платили,то Ви б оцінили,що таке вчасно дістати зарплату і пенсіонеру пенсію.

15. levandivka

Сміте!
    Я дійсно дуже давно плюнув на державні зарплати і ставки.
    Документами\нормативами Кабміну періоду прем'єрства Ющенка я у своїй роботі користуюся досі. Ні до нього, ні після - нікого вони не цікавили. І сучасні Укази Президента ДОПОМАГАЮТЬ мені і моїм колегам ПРАЦЮВАТИ.
    От пенсія моїй дитині, купка красивих папірців, що подарував уряд БЮТ - не допомагають. Зовсім.

Сміте!
    Навколо Вас не ідіоти живуть. Кожна людина власним горбом\гаманцем відчуває життя і Бюджет 200Х. Не розповідайте казочок дорослим людям. :)

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

А де я казав,що зараз комфортно жити.До нас в райцентр приїхало десь 15 "американців"наших бо втратили роботу.Приїжджають "чехи""італійці".Криза,криза.Біда всюди.Я маю на увазі що при цій всій біді,наша держава ще якось тримається на плаву не дивлячись на титанічні зусилля гаранта з його адміністрацію,котрі робили і роблять по принципу-чим гірше-тим ліпше..Я не знаю як Вам допомагають працювати сучасні укази президента-це по пам"ятниках,чи по орденах?

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а памяті щодо 90-х - забракло?
    адже сміт правий - але тоді ти, левандівко, московськими харчами живився, і або не знав, або мимо вух пускав.
    І "казочки бют" почалися ще за рудого панька, - тобто нічого все на невістку валити, трошка гіменця можеш на всіх виплюснути - ну і ніхто тобі не заважає "повєрнуть рєкі вспять" і за яника проголосувати.
    ==
    заодно все і відчуєш - і "натуральні розрахунки" (тобто продукцією), і на оту дрібну пенсію, але вчасно виплачену - молитися будеш.

18. levandivka

Є ТАКе. До самого 2000 р.
    А Сміт про прем'єрство ВАЮ (ніби) казав, а то не "9х"

Ви Юлю вже державою називаєте?

ЗІ: за Бюджет на 2009-й - "вдусив би" (з огляду, що на Львівську область втулила)

Останнє редагування: 13 вер 2009
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... на плаву - то ви точно сказали... і час-від часу той плав відбивається від берега...

Україна пасе задніх у світовій кризі.

По мужу – Тимошенко, уроджена Капітальман-Грігян

Ця людина, яка привселюдно плює на могилу принаймні свого загиблого на війні діда Абрама Кельмановича Капітальмана та його єврейських предків: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці", є негідною наскрізь брехливою людиною без жодного сліду якоїсь людської моралі в її душі...

Коли Євген Червоненко, як і кожна гідна людина, не приховуючи свого походження, публічно заявив у 2005 році, що мати Юлії Тимошенко – єврейка, а батько – вірменин, то ця дочка Володимира Абрамовича Грігяна – сина Абрама Кельмановича Капітальмана, який дав свому сину Володимиру Абрамовичу не своє прізвище, як це прийнято, а прізвище своєї дружини Грігян, то Юлія Володимирівна Тимошенко на ці слова Червоненка – не менш публічно – відповіла так: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці".

Може шановна Юлія Володимирівна не в курсі про своїх предків? Але слова Юлії Володимирівни (наведені в книжці її рідної тітки – Ульяхина А. Юля, Юлия Владимировна. – Днепропетровск: Журфонд, 2007. – С.6.): "Віктор Пінчук [...] сказав, що не єврейське то діло стояти на площі і прапором махати [...] Я вирішила, що якраз це наше діло" (у звязку з рішенням Юлії Володимирівни розпочати політичну кар'єру), досить таки ясно показують, що слова Юлії Володимирівни: "У мене по лінії батька всі латиші, а по лінії матері – всі українці" – це пряма свідома брехня Юлії Володимирівни на весь світ.

Останнє редагування модератором: 13 вер 2009
  20. gryvul

gryvul Well-Known Member

Та чьо, хай буде собі капітельманка... Але от той пастор Шлаг...
    А любімий Лозінський?

а де твій аватар? :)