Зараз маєте «слабку» - легше? Так вже заплювали ту «слабку руку», що далі нікуди. Зі «слабкою рукою» робимо те саме. Самі не знаємо, що нам потрібно.
Шановні форумляни! Пам"ятайте, що з 0:00 суботи за українським часом будь-яка агітація заборонена! А зараз - свіжа інформація: КПІ, хімічний факультет. Є там одна мадам - "динозавр" совкових часів, активістка ПР. Дівчата люблять підслуховувати через паралельний телефон, ЩО там вона обговорює з "спів-Янеками". Вчора: - Приїдьте, я роздам тисячу ручок, які треба покласти до кабін. Ну ви розумієте, ЯКІ то ручки! Отож, людоньки, беріть СВОЇ ручки!
Головне буде після виборів. Важливо, щоб ні Янукович, ні Тимошенко в разі перемоги не змогли узурпувати владу. Бо я до обох ставлюся з неприязню - вони є провідниками олігархічних інтересів. І мені однаково неприємно буде, чи то мої податки підуть на побудову імперії януковичівського Ахмєтова, чи то тимошенківського Жеваго. Важливо, щоб після виборів сторона, що програє, мала важелі впливу на переможця. Щоб збереглася система протидій. Взагалі було б добре, якби президент був від однієї політичної партії, а прем'єр (чи міністр МВС) - від іншої. У багатьої країнах це до речі законодавчо прописано.
---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- Пастухи без особых хлопот Над баранами ставят опыт, - Не спросившись про их желания, Ставят опыт на выживание. Вечерами за шашлыками Громко цокают языками, Удивляясь на стадо с кручи, - Ох, живучи! Ну и живучи!
От не розумію чому у Львові ще досі на біґбордах і сіті-лайтах подекуди трапляється політична реклама двох Вікторів - Януковича і Ющенка?...