пенсионера обвинили в хулиганстве за требование к госслужащему общаться на украинском

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 13 вер 2010.

1. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

И куда СБУ смотрит? Готовый террорист заявляет о своих намерениях устроить "криваву прачечну" русским. И он до сих пор на свободе.
    Куда катится мир? Психи свободно разгуливают на воле...

2. Тихон Петрович

Помечтай, маньяк)))%-)

Петрович, если это шутка, то на грани фола. Предупреждение.

3. olegp

olegp миється в бані

закон сообщающихся сосудов- в чем то укромова, в чем то русский піддіється утискам:p

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

СБУ зараз дуже заклопотане декількома речами. Перш за все це гонки за чисельними прихильниками Тимошенко, по-друге, це звичайно ж рекет по відношенню до бізнесів (переважно малого та середнього), простіше кажучі заробляють бабало (я навіть статтю тут відповідну постив ), ну і по-третє вони зараз займаються пресуванням істориків у Львові, з метою приховати свої ж злочини.

От же вони дуже зайняті.
    Хоча повинні були б порушити кримінальну справу проти судді, і тієї москвинки із банку.

Звертаю Вашу увагу, що це Ваш вислів стосовно москвинів. Я такого не говорив. Я лише згадав славетну Коліївщину, як історичний факт. і не моя вина в тому, що Ви про неї не знаєте, а значить натрапите на сучасну Коліївщину.

Янукович на свабодє, при тому що скоїв прямий злочин. Табачник на свободі. але все ж думаю поки що. адже ж ще в березні вийшла стаття на УП що дії Табачника таки приведуть до кровопролиття і справжнього переслідування москвинів в Україні по етнічним ознакам. І вже ніякі органи нічого зробити не будуть здатні.

я теж вважаю, що Янукович і Табачник, а також їхня уголовна банда повинна сидіти в тюрмі.

6. Forpost

Forpost Стоїк

а ригионалов скока...

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Почитаю-си Рюкошу,
    і-і-і...поношу, і-і-і поношу...
    Дай-му Боже здоров'є,
    валянки і...чаю,
    най-си ходить
    й п'є рюкучу
    у тім своїм сРаю.
    ...
    Нам Рюкошу Бог прислав,
    Це я точно знаю! :yahoo:

ryokucha (green tea)

8. Luna

Luna Guest

Пиит не дремлет)))

Ооо..пусть нескладнооо, зато по смыслууу (с)))))

9. Юрко НОТОЦО

А Ви шо-о,як складно,то шо...докумекаєтесь?
    Сумніваюсь я в блондинках!
    І як Рюкоша з Станіславським триндят,так і я...Не верю!
    :bye:

10. Luna

Luna Guest

Та я сама в них сумніваюсь..Ніякої Вам, дядьку, сурйозності - ані почтєнія до вЄликої літератури, аби тобі тільки хаханьки та іздєватєльство над творчєством:))

11. Юрко НОТОЦО

Ото-то воно й є...Фарбуватись треба меньше,слухати троха більше галицький голос і перечитувати байку Яся Франка "Фарбований Лис"!

12. Luna

Luna Guest

Дядечку, я ж не проти! Припиняйте фарбуватись негайно - Ви й так красотун)))
    Та й читайте собі, що Вам подобається - хіба хто слово промовить???

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Гражданин Украины, живущий в Украине, имеет полное моральное право не знать русского языка.

14. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

В том то и суть вопроса.

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Он даже имеет юридическое право не знать российского языка, тем более в банковской сфере, где вся документация должна быть по-украински.

16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ничего, недолго нам осталось-выборы пройдут, кредит получат в 15 лярдов и закрутят фсе что можно закрутить. А в бизнесе это уже происходит- дерут так, что как будто завтра конец света.
    Кого и надо на вилы так это Проффесора с Геологом и всю их банду.

Ты как Буль_Буль Оглы поешь.;)

17. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Фся партия.;)

18. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Да ты поэт...

Добавлено позже: Хотя, какой ты в тундру поэт? Вот Юрко - поэт, а ты так, примазался...

19. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Ну вы народ жечь вообще... из-под стола пишу... :)) :))

20. Тихон Петрович

С каких это делов?)))

а де твій аватар? :)