пенсионера обвинили в хулиганстве за требование к госслужащему общаться на украинском

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 13 вер 2010.

1. Luna

Luna Guest

Олег, рассматривать эту презумпцию так же глупо, как её высказывать. ИМХО.
    Сорри, но нить разговора уж точно была не продуктовой:)

2. olegp

olegp миється в бані

Вы только на бытовом уровне понимаете термин продукт?
    посмотрите в словаре

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Тим паче,коли двоє далеко не українців (прошу тільки не гніватись,це моя субєктивна думка)...так ось,коли вони на російській мові та обговорюють і планують,як то найкраще буде жити українцеві в Україні.
    Знаєте шановні...в задниці вони будуть мати того українця,а Він Їх...бо в сухому злишку буде Повний Нуль!:'(

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Юрко, тільки один не українець. Один.;) А Луна громадянка України, українка, як і я. :)
    І Україна - наша країна, а не тільки Ваша! :p
    [OFFTOP] Хлопи зі Львова у донецькому степу. 18. вересня 2010 року. Околиця м. Ясинуватої (місто біля Донецька). Велокрос.
    [​IMG][/OFFTOP]

5. STK

STK Дуже важлива персона

А якщо своє прізвище не подобається?

6. olegp

olegp миється в бані

полгода назад вы себя позиционировали как русская:))
    Рабинович, или трусы, или крестик:))

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А батькам-дідам подобалося?
    У мене є знайомий по прізвищу Дуля...Ти розумієш як йому було в школі. Він все сприймав з усмішкою. Він молодший за мене на 3 роки. Я в школі не сильно переймався його прізвищем. Через багато років мене звела з ним спільна робота. І ось, якось при розмові, він мені розповів мені історію свого Роду. Виявляється що це старовинний козацький рід з цікавою історією. А його дід кавалер трьох орденів Слави.

8. STK

STK Дуже важлива персона

В мене теж прізвище веселе, але в школі з ним було зовсім не весело...

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

абсолютно правдоподібну історію він Вам розповів. Бо таке прізвище як Дуля саме і є вишукано козацьке. Так само як і будь які прізвища що на сучасний недолугий погляд схожі на вуличні прізвиська.

10. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Вышиванку не только Поплавский одевает. В день независимости в метро обычные люди в ней были, о них и речь.
    Что до внешних символов и сути, я скажу так - каждый народ имеет какой-то свой "квасной" патриотизм. Да примитивный, да смешной для тех, кто считает себя интеллектуалом. Но имеет. Русский, после употребления пары бутылок, рубаху рвет за Православную Русь, американец флажком машет, француз на Наполеона и прочих обитателей пантеона фетиширует. И я не вижу ничего плохого в том, что и у украинцев какой-то такой патриотизм будет. Хоть в виде байкеров в вышиванках, хоть в псевдоказацких традициях. Я, в отличии от некоторых тут, ничего неправильного или вредного тут не вижу.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

100%
    Чому я повинен стидатись свого національного строю? Тим більш що він є неповторним та за визнанням навіть самих оскаженілих українофобів дуже красивим. А деякі народи таким національним одягом похвалитись не можуть. І байдуже хто вдягне на себе ту ж саму вишиванку хоча б один раз на рік, чи то буде якийсь корупціонер чи то буде якийсь святий. красиве люблять всі і погані і хороші люди.

12. olegp

olegp миється в бані

я тоже раз в метро дедулю видел в ней, на него смотрели с удивлением:))

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я 24 августа видел нескольких человек. Никто с удивлением не смотрел.

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Конечно, никто не смотрит на людей в вышиванках с удивлением ни в Харькове, ни в Донецке, ни даже в Питере (проверено) разве что канадоэтнос какой-нибудь дикий, который не знает как привлечь внимание к своей персоне... :)

15. olegp

olegp миється в бані

, ну, в Кииве, наверное,это не редкость

16. Forpost

Forpost Стоїк

сина друзі проводжали,одягнули його у вишиванку ,каже по Ньо-Йорку цілий день ходив ,ніхто на нього з подивом не дивився[OFFTOP],може ви таки в Рассее -матушкє мешкаєте і Канади то нюхом не нюхали[/OFFTOP]

17. olegp

olegp миється в бані

в NYC многие ходят в нацодежде, НИЧЕГО УДИВИТЕЛЬНОГО(я кстати, не про NYC или торонт-е метро говорил)
    [OFFTOP]
    та все может быть, есть проги спец, ip адрес пробивают, пробейте, если интересно:yahoo:[/OFFTOP]

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Дуже слушні зауваження.

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Так старі козацькі роди і пішли від козаків. А в козаків були поширені прізвиська...Перебийніс, Кварта, Бульба, Сич, Сова, Сердюк, Тетеря, Гармаш....

Вечірня повірка в українському війську...
    - Сидоренко!
    - Я!
    - Петренко!
    - Я!
    - Черезтинзадериногу!
    - Я!
    - Ніхфіга собі хфамілія..
    - Я!
    ...

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А пупок не надорвется?;)