пенсионера обвинили в хулиганстве за требование к госслужащему общаться на украинском

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 13 вер 2010.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Георгиевские ленточки, допиши еще. :)
    Вышиванки, на самом деле, сильная вещь. Одеть, не стесняясь, пусть в заранее определенный день, национальный костюм, не вписывающийся в повседневную моду - за этим многое стоит, и это трансформирует.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Госпожа Гусакова-Коган,я Вас не пойняв,чого це мій вуйцьо та Стефцьо мав би смикати мене за бороду,га-а?
    Хіба шо...щоб повісти,як Тарас Бульба: Добре синку,добре!
    Вам этого госпожа Гусакова-Коган Никогда и не понять!
    Соображалка не та! :))

3. Luna

Luna Guest

А я ничего не имею против вышиванок. У меня есть две штуки - очень красивая вещь...Но не в них главное, правда? То есть - с вышиванкой я украинка, а без неё - нет? Смешно...
    П.С. Кстати, это модно. Особенно ручная вышивка. А белый костюм с белым же узором, который я видела в Яремче...ммм...жаль, был великоват, но обязательно найду себе что-то похожее.
    :)) До моей соображалки Вам ещё смыкать и смыкать, дядьку) А злиться по этому поводу не нужно. Не всем гены от Коганов достаются:p
    А не пойняв, бо мови украинской не знаете. УЧИТЕ!

4. Luna

Luna Guest

Кстати, Блик...а когда это я ратовала за ленточки? Давай ссылку, болтушка)))

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

А вы носите?

6. Юрко НОТОЦО

:)):))
    Всьо,всьо...я пішов,а то Ваша сооображалка і манія заставить Вас прискорити Ваші генні колаборантські бажання ...і вміння зїзджати з розмови.
    Зараз і побачите це...
    :))

7. Luna

Luna Guest

В мене одна манія, пристрастно бажаю, щоб майстер українського слова в лапках таки вивчив солов"їну, бо соромно читати))
    Па-па!:rose:

8. Luna

Luna Guest

Ой, ну шо Вы отєто спрашиваете? Блик никогда на прямые вопросы не отвечает) Давайте попробуем:
    1) Блик, назовите окончание Вашей фамилии?
    2) Носите лит Вы вышиванку, месье?
    3) Где, когда и в каком месте я ратовала за ношение георгиевских лент?

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пане Блік. Я повністю поділяю Ваші погляди. Дякую.

10. ГРАНД

Я ношу.

11. Luna

Luna Guest

Я не могу сказать, что ношу постоянно. Но иногда надеваю...И мне нравится.

12. Luna

Luna Guest

Сподіваюсь, Ваше прізвище на - ко?

13. ГРАНД

Хе-хе. НІ!!! Своє прізвище я не приховую, можу навіть запостити......як що дуже попросите.:rose::))

14. Luna

Luna Guest

Ні:) Меня достатньо, що не на -ко. І що нам тепер робити, як Ви повністю розділили думки Бліка, доведеться до паспортистки чимчикувати;)

15. ГРАНД

Ох які Ви швидкі пробит висновки. Хіба не знаєте що не всі українські прізвища закінчуються на ко? Ба навіть більшість українських прізвищ закінчується не на КО.

16. Luna

Luna Guest

А чого це я винна? Це не я, а Блік))))
    Нічого не знаю. Повинні бути на - ко, бо нація вмре - москалі одні лишаться і Когани.

17. ГРАНД

"Регіонал" проти статусності російської мови

Вівторок, 21 вересня 2010, 19:30 Версія для друку Мер Дніпропетровська Іван Куліченко не вважає за доцільне надання російській мові статусу другої державної.

"Я вважаю, що мова повинна бути одна - українська", - цитує чиновника "Інтерфакс-Україна".

Мер зазначив, що жителі міста можуть звернутися за будь-якого питання в місцеві органи самоврядування будь-якою зручною для них мовою.

"Однак внутрішнє діловодство, як і будь-яка інша послуга, має бути стандартизовано й вестися єдиною мовою - українською", - вважає Куліченко.

Він підкреслив, що двомовність спричинила б додаткові витрати для бюджету.

На думку мера, недоцільно також введення двомовності у ВНЗ.

Як відомо, 2 серпня мер Дніпропетровська став членом Партії регіонів і отримав обіцянку регіоналів на підтримку під час місцевих виборів на посаду мера. Все про: Дніпропетровськ

18. ГРАНД

Кривоноси та Гармаші, Тарани та Кривов"язи, Марштупи та Ковалі, Басанці та коломійці т.д.і т.п. їх гараздо більше ніж тих хто на ко.

19. Юрко НОТОЦО

...і один,такий маленький Коган має бути між ними...за кєровніка!Бо він так любить ...і хоче.:))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як всякі затуркані східні слов'яни ми за обгорткою часто не бачимо суті. За рясою попа - звичайного жлоба. За вишиванкою на пасіці - постарівшого комсомольчика, який наніс такий страшний удар Україні. За тупим биттям лоба в церкві - звичайну спробу уникнути постійне невиконання Божих заповідей.
    Був такий москалик в УПА під псевдо Астра, який провоював в своїй косоворотці чотири роки за "волю і свободу як українців так і росіян".
    Так що справа не в "вишиванці" та закінченню призвіща на -ко, а в наповненню душі людини звичайними цивілізаційними цінностями, такими як совість та честь.
    А жлоби заплямували в свій час "соціалізм", зараз довимазують дьогтем "демократію", тому й "вишиванку" вони можуть збезчестити. Ніяка вишиванка не прикриє жлобство Поплавського, який штампує в своєму закладі подібних собі.

а де твій аватар? :)