пенсионера обвинили в хулиганстве за требование к госслужащему общаться на украинском

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 13 вер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Звідти що Ви по-юнацьки хамливий і дуже полюбляєте ТИкати невідомому співрозмовнику, нехай навіть і не дуже приємному для Вас. Люди у віці себе так не поводять, а як що і поводять то це люди саме москвинського етносу.

Як що країна посилає в якості гарматного м"яса призовників - тоді ця держава повинна нести відповідальність перш за все перед всим світом, як що не хоче нести її перед матерями тих дітей.
    От Ви тут мудруєте і негодуєте про "жівотну нєнавість", а не знаєте що таке почуття як ненависть притаманна виключно людям, і до того ж це почуття не менш благородне ніж любов, а частіше бульше.

Питання не за адресою. Спитайте це у "западніков". Хоча я знаю що такої у них немає, принаймні у тих кого я знаю особисто. І знову Ви впарюєте якусь зоологію щоб спаплюжити притаманне будь якій людині почуття ненависті.

В даному випадку бандитами були москвини, що вбили понад 300 000 мирних громадян і з них 42 000 ДІТЕЙ. До речі московські бандюгани коли бомбили єдіновєрців грузин в іновірній осетії ким вони себе почували? я вже мовчу про дике мародерство в селах Грузії з боку осатанілих москвинів.

Це наша з ними справа, до якої Вам не має бути діла.

Так, я би воював проти московщини, як самої огидної держави на всій земній кулі, яка людству принесла смертей і пр. бід більше ніж всі існуючі варварські режими за всю історію того ж людства.

Не зарікайтесь від дурки самі.

І це чи не сама головна проблема українців, завдяки якій вони (МИ) завжди потерпали від таких як ви.

Можна не вибачатись. Скоріше жовто-блакитне, може дещо і максималістське, але це вимушено.

Смішна Ви людина.;)

2. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

Какая каша в голове у Вас, благороднейший убиватель людей ради великих идеалов!
    Если Вы действительно пенсионер, то Вам каким-то фантастическим образом удалось сохранить свой разум незапятнаным ни научными знаниями ни житейской мудростью.
    Таких человекоподобных граждан нужно изолировать от общества. Вы опасны для людей.
    Или Вы просто на работе?

3. ГРАНД

Я когось вже вбив?о_О

Ну не всим же ж мати мізки заплямованими науковим комунізмом та та житєйською (читай совковою, в пошуках дефіціту, стояння в черзі, і обходження без туалету в центрі густонасе6леного міста) мудрістю як Ви.;)

Ви з мене робите якогось Діогена. Я Вас запевняю, я не такий вже і страшний як Ви мене малюєте.;) А небезпечний я дійсно для совків і прочих імперіалістів з брудними пиками та огидними відрижками з перегаром. Я і сам від них намагаюсь ізолюватись, але Вас дуже багато на кожному кілометрі. Потерпіть вже.:))

Я не просто на роботі. Я складно на роботі, і просто вдома.:))
    Шановний. Не тупіть. :)

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну почему злобой ? Просто естественным желанием, чтобы русские в Украине знали свое место и ассимилировались постепенно в украинцев. :)

5. Mr. Blick

Меня Киев вообще удивляет. Памятники Ленину, проспект победы (какой победы ?), родина-мать её, улицы советских военачальников. Какого это все не переименовано еще ?

6. Тихон Петрович

Переименовать можно. Но в кого? Вы, конечно, предложите в проспект бандерлогина и в ул. шухевича, кука та інших патриотів-руки-в-крови-по-локоть??

7. Mr. Blick

Почему бы нет, если может улица называться в честь так называемого маршала Жукова, у которого руки по локоть в крови крестьян, восстание которых против большевиков под Тамбовом он подавлял. Не говоря уж о других его "заслугах".

8. ГРАНД

Крім С.Бандери та Р.Шухевича є дуже багато українських національних героїв цілком заслуговуючих щоб їх іменами назвати вулиці столиці. Наприклад героїв національно-визвольної боротьби 20-х років так званої Холодноярської республіка. До речі саме їх тактика дій,гасла і цілі були засвоєно і використано ОУН-УПА вже під час 2 світової війни. Навіть окремі загони УПА носили імена холодноярців.

Невідомі герої. 20-ті роки і Холодноярська республіка

21:11
    За тиждень до Дня незалежності К1 розпочинає серіал "Невідомі герої". В архівах Служби безпеки на них - досьє з кількох томів, на справах - гриф "Цілком таємно" та вказівка "Зберігати вічно". Україна стала першою державою з країн СНД, яка розсекретила старі архіви.
    Нинішня серія присвячена 20-м рокам і Холодноярській республіці, яка протягом чотирьох років існувала на території Черкаської та Кіровоградської областей. Дарина Горова нишпорила архівами СБУ та знайшла родичів учасників тих подій.
    Ця земля славиться своїм свободолюбством. Тут святили ножі Гонта і Залізняк, а Шевченко написав поему "Гайдамаки". І вже їхні нащадки в часи соціалістичної України створили тут окрему республіку - Холодноярську.
    На прохання ігумені жіночого Мотронинського монастиря тут організували загін самооборони. Але незгодних було надто багато, загін став полком, а згодом - цілою республікою. От її карта - тридцять сіл у п'яти повітах. А зустрічалися тут за покликом дзвона.
    http://k1.ua/uk/news/ukraine/2009/08/17/heroes відео.

9. Тихон Петрович

А нельзя ли придумать названия, устраивающие ВСЕХ граждан Украины? Почему кто-то непременно должен доминировать? Пришли большевики - все переименовали по-своему, пришли националисты - по-своему.
    Жуков не нравится - нафиг Жукова.
    Но и полевых командиров бандформирований совсем не обязательно увековечивать в граните. А?
    Ведь не только политики жили на Украине? Были и ученые, писатели, архитекторы, врачи и пр.

10. Mr. Blick

Я всегда говорил - нечего было всем давать гражданство автоматически. Надо было, как в Прибалтике - сдал экзамен по языку и истории, назвал правильных героев - получи гражданство.

11. ГРАНД

Це неможливо. Бо завжди хтось буде незадоволений.

А чому у Вашій квратирі домінуєте Ви, а не наприклад Ваш домашній кіт, або собака які можливо у вас живуть?

Стосовно більшовиків згоден. Не мають вони ніяких прав щось переіменовувати. А націоналісти мають, тому що саме вони є спадкоємцями тих древніх українців, що з доісторичних часів власне і зосвоїли ці землі і дали їм своє ім"я.

Нехай він хоч самий позитив, але ж ніякого стосунку до України не мав і не має, окрім гор трупів залишивши після себе тут.

в смислі бандитів Федорова і Ковпака? Б.

Як що брали участь у відстоюванні та здобутті незалежності - то так.

12. ГРАНД

13. ГРАНД

14. Змейка

Змейка Well-Known Member

Слава Богу, таках как Вы, мало кто слушал.:)

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы имеете ввиду неандертальцев?
    Некорректно сравнивать людей и животных.

16. Mr. Blick

В 91-м это действительно было невозможно. Украина была очень сильно русифицированна и осовковлена, по сравнению с той же Прибалтикой. Но, как мы видим, противоречия обостряются, национальное сознание растет потихоньку. Не позно и переиграть с гражданством жителей отделбных территорий и просто жителей. :)

17. Forpost

Forpost Стоїк

красиво!!!!!!!!

18. Forpost

Forpost Стоїк

Елена ну шо Ви прибідняєтесь... освідчена жінка і не здали би якогось екзамену на громадянство,он в США мови не знають, а тест на громаданство Ваші соплемінники проходять з превеликим бажанням

19. Forpost

Forpost Стоїк

я добре памятаю той час ві Львові російськомовні громадяни такі були ласкаві ,хоч до рани прикладай.Прям не нарадоваться бьіло на них глядючи .но первьій испуг прошел скоро.дерьмократьі говенньіми оказались. можно бьіло вопрос дожать тогда

20. olegp

olegp миється в бані

или с госпринажлежностью отдельных территорий :))

а де твій аватар? :)