пенсионера обвинили в хулиганстве за требование к госслужащему общаться на украинском

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 13 вер 2010.

1. Luna

Luna Guest

Не выйдет;)
    Вопрос задан конкретно Вам. Жду ответ...

ange ou? - простите, я с Вами совершенно согласна, и безусловно отличия знаю:) Вы привели формулировку, найденную в законодательстве Украины, спасибо. Разрешите мне все-таки разузнать у Юрка, каким образом он собирается эту книжную "программу" сочетать с собственными взглядами.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І після отакого один розумний чоловік сказав щось подібне : "Расєю умом не понять". Звідти й таке пішло - "біфштекс не може бути тільки гов'яжим". Так що для любителів "біфштекса зі свинини кремлівської рецептури" пораджу пристосовуватися до потреб КОРІННОЇ НАЦІЇ, яка після столітніх принижень все ж займеться своїми інтересами, не дивлячись на тимчасові гальма від Віть та Юль.

3. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Луна, эту формулировку я знаю давно, и мне абсолютно не составило труда ее найти для Степаныча и вас, так что не за что) надеюсь своим присутствием на странице вам не помешаю, узнать у Юрка его видение)

4. Luna

Luna Guest

А я як представник корінної нації пораджу виносити на перший план не належність до НАЦІЇ, а здобутки науки, культури тощо, незалежно від прізвища видатних людей. І саме до них пристосовуватись. До РІВНЯ, а не до закінчення в прізвищі.

5. Luna

Luna Guest

Ни в коем случае...Я просто уверена, что Вы понимаете - найти подобное в законодательстве Украины, воспользовавшись Гуглом, способны и Луна, и Степаныч. Более того, примерную формулировку оба могут себе представить и не выходя в инет. Только разве в формулировках дело...Спасибо за ссылку:)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Янукович теж воліє себе за ДЕМОКРАТА мати.

7. Luna

Luna Guest

На жаль, я НЕ демократ. Тому ТЕЖ недоречне.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Свою позицію дорогенька панунцю я викладу,тоді,коли мені прийде потреба розмовляти з Вами українською мовою про українські проблеми і національні інтереси СЕРЙОЗНО. А поки що,Ви абсолютно не собесідник для таких розмов...Але пробуйте,шось вивідати в українців,пробуйте...бо Вас я укаїнкою не смію рахувати,якщо Ви не знаєте ЩО ТАКЕ НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ УКРАЇНИ.
    Нєбось,що таке націнтереси Британії,то знаєте добре,я надіюсь...
    Ой та отримаєте і мою відповідь (як і Степанич),але опісля роз'яснень-пояснень для Вас від пп.Тивера,Гранда,Прокіпа...
    Мене ж поки що з Вами лише на гумор тєгне...як того пса за хвіст тєгне-мі!:)):))

9. Luna

Luna Guest

Еее, ні, дядечку, кокетуєте...Не до гумору Вам. Українка я чи ні - не Вам вирішувати, я от теж сумніви маю, але не маю права Вас вважати не-українцем. То й Вам раджу зважувати репліки. Мовою - звичайно, я залюбки, але ж Ви...її не знаєте. Ну то добре, я згодна - нехай українською:
    1) Чи розглядаєте Ви національні інтереси України саме в тому контексті, який викладено в Концепції національної безпеки України?
    2) Якщо НІ, то прошу викласти власне бачення. Що я там знаю чи не знаю - то інша справа. Чи знаєте ВИ, бо саме Ви цим поняттям оперуєте. Не я, а ВИ. То цікаво - а що воно таке у Вашому розумінні.
    3) Якщо ТАК, то у мене купа запитань. Прошу - так чи ні?

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Так я тоже в прошлом, но учитель.

11. Luna

Luna Guest

А на місці Гранда, Тівера та Прокопа я б образилась...Просвіта - на них, а потім виходить ЦАР)))

12. Luna

Luna Guest

Очевидно, у нас разные школы. Это ничего... Как мать и как учитель я за формирование умения осуществлять ВЫБОР. Меня волнует компетентность моих учеников...поэтому я против тоннельного обучения.
    Мы не в тему. Можем организовать свою.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні!Hi!Hi! Раxyйте,що струсив.Може пізніше,після пп.Тивера,Гранда,Прокопа,Hertland...
    Я ж не плут якийсь,як...деякі!:preved:

14. Luna

Luna Guest

РАХУЮ!!! Ні - тричі сказав)))
    Добре, я буду вважати так, як Ви пропонуєте. А рахують пір"ячка в гусаків;)
    То й маємо ціну Вашого піклування про національні інтереси, і не треба перекладати на Гранда та інших. Вони писати вміють, захочуть - самі скажуть.

П.С. Вчіть мову! Вона гарна...

15. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Это мое, хотите соглашайтесь, хотите нет.
    Пятый канал еще (в Киеве) не убили. Просто слушал и наслаждался литературным УКРАИНСКИМ языком.

Он прекрасен.

16. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

А хто???о_О Невже тиран і деспот? :)):))

17. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

18. Luna

Luna Guest

:)) як:)), але на мою думку, рішення повинен приймати той, хто несе відповідальність. В моїй справі це - Закон. Чи можливий демократичний підхід в чистому вигляді у такому випадку?

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я питав не про "рашен" і не про "європейські", а про "КРАЇНСЬКІ НАЦІОНІЛЬНІ".
    Где она есть в идеале?

20. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

идеала нет, к нему стремятся ;) а тем, кто являет собой элементики этой самой машини, необходимо хотя бы в общих чертах представлять, зачем она функционирует. а не громко удивлятся простым понятиям и их сути типа УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛЬНІ ІНТЕРЕСИ. :) мое имхо.

а де твій аватар? :)