Наскільки мені відомо, розмір пенсії обраховується, як певна кількість відсотків (тут все залежить як від вислуги років, так і інших факторів, але, в основному - вислуга років) від розміру грошового утримання за якийсь певний період часу (було й що лише за останній місяць бралося до уваги - за міністра Білоконя, а було й за останні 24 місяці). У випадку зміни будь-якого виду грошового утримання (окладу за посадою, окладу за званням, різних доплат чи премій) у працівників на аналогічних посадах, пенсія пенсіонера, який звільнявся з такої посади, повинна перераховуватися. Не впевнений, що дуже детально це розписав, але, гадаю, тенденцію Ви зрозуміли.
Я не про те. Ми колись говорили з вами про мітинги пенсіонерів МВС, котрі вимагали підняти їм пенсію пропорційно збільшенню зарплати у діючих міліціонерів. Чи підняли тоді вам пенсію?
Підняли з 01.01.2018, а повинні були з 01.01.2016, за що й суджуся. Потім ще щось накинули, але чи воно має постійний характер чи тимчасовий - я й не знаю, не вникав...
Ну, то вже залежить від того, скільки вони для цього домкратів застосовують. Якщо домкратів мало, то всім зразу не піднімуть.............
Хай накінець перерахують пенсії людям з великим стажем. Наприклад, більше 40. До цієї виборки попадуть і дуже старі. Бо реформатори ще під час т.з. реформи м'ялися: " а що ж робити з тими, хто робив там, де великих зарплат в той час не могло бути, а людина протрубила все життя без передиху. Щось придумати треба". Пом'ялися і ...відклали проблему на потім. Пройшло 2 роки, пенсіонери мруть, життя йде далі.
Зеленоботы, читайте внимательно эти строки. Зеленский ничего не сделает с нынешним пенсионным обеспечением. Ни с принципом расчёта, ни с размером пенсий. Рост в пределах текущего рост не в счёт. Запомните этот пост.
82 відсотки українських пенсіонерів отримують пенсію нижче фактичного прожиткового мінімуму, - Наталія Ненюченко
Недели "подготовки". Мощные совещания. Выступления на камеру с "озабоченным" лицом. Нацгвардия и БТРы. Эвакуируют - не эвакуируют. Летит - не летит. Харьков - не Харьков. Борисполь - не Борисполь. Жеванный ты крот! Хотите реальный повод для паники? Не вот эту белиберду с вывозом наших ЗДОРОВЫХ граждан из Китая, а реальный повод для паники? Вы себе просто представьте КАКАЯ будет жопа, если, например, завтра снова начнется открытая фаза вторжения РФ. Вот где будет жопа! Вот где будет паника! Юрій Бірюков