Потрібно просто думати заздалегідь. І не покладатись на державу. Тоді це не буде такою великою проблемою. ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- В нас дефіцит Пенсійного фонду 30 млрд. грн в рік. Ще рік-два і держава цього не потягне. Звичайно, це можна б було рішити простіше і швидше, а не забирати останні копійки в людей. Але... Красти прийдеться менше. А кому це треба? "С волками жить - по-волчьи выть" ©
так чего только голосовали? пукнули в бюллетень и усьо - мы не согласны? не стоит отторгаться от коллектива, причины приведшие в яму с дерьмом не меняют свойств ее содержимого (можно растащить на цитаты )
Знаю что не рано. Но куда от них деться? Их кругом словно упомянутой субстанции в той яме. Но их количество-это не повод восхищаться ими.
Вы, вероятно, подобно Януковичу считаете проголосовавших за него дебилами? Судя по всему, вы правы. Был.
откуда такое недоверие к моей способности формулировать? считай я так то так бы и сказал ... вы все тянете на пьедестал свою обожаемую Юленьку а я говорю о том что выбора не было в принципе ... ныне реализуемые идеи не однократно озвучивались преподобной, так что какой выбор? все тоже самое (ибо тут экономика) + кризис власти ...
Да, "все они одинаковые", "при Юле было бы также". Я это уже слыхал не раз и не два. Но все это лишь теоретические построения, созданные воспаленными мозгами голубых, что бы оправдать свой идиотизм. А теория, как правило, очень далека от практики. В особенности, если теория рождена сами знаете кем. Ссылочку, пожалуйста.
Ну, самонавіювання то така справа...Якщо самі себе переконали, що вибору не було, то так тому і бути...
Вибір є завжди. ---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Ха, найголовніше як прикольно подають!!! Дивіться відео (а знайдуться, хто цьому вірить): http://www.youtube.com/watch?v=k74nBBRATfE&feature=player_embedded Насправді дворівнева Пенсійна система (тобто Пенсійна реформа) була прийнята ще 2004 року, але не вступила реально в дію. А те, що прийняли зараз - це просто збільшення віку для жінок, стажу на роботі і інші обмеження пенсій.
Невже построєнія ("Юля б зробила навпаки"), созданиє воспальоннимі мозґамі БЮТівців виправдовують їх ідіотизм? На Вікі є стаття: Вражда между тупоконечниками и остроконечниками Вражда между тупоконечниками и остроконечниками — аллегорическое изображение всякого бессмысленного противоборства на идеологической почве. Источник выражения — сатирический роман Джонатана Свифта «Путешествия Гулливера». Ті ж яйця... (с)
Так против него голосовало меньшенство , ОНО то тут причем ? Я голосовал за него , но не ожидал от него таких "реформ". Ведь большинство голосовавших за нынешних "реформаторов" просто выразили свой протест против угрозы национал-фашизма на Украине.
В мене питання до авторів ролика, у відео описки, чи життєва позиція??? Там на відео на кадрах 1хв.11-12сек. напис "Країні потрібна твоя домопога" на жаль не вмію скрін сторінки зробити...
Знаю, знаю. Всі хто так чі інакше не підтримав Овоча-ідіоти. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ---------- А чего еще ожидать от Проффесора? Мудрой политики? Бу-га-га! Не фига себе!!!:eek:
На жаль, переважна більшість дискусій навколо пенсійної реформи звелася до того, як обмежити число людей, які мають право на отримання пенсії. А такі важливі компоненти як джерела наповнення Пенсійного фонду, як зробити це не за рахунок зменшення чисельності отримувачів пенсій, а збільшення об’ємів надходжень, залишилися поза рамками розгляду. Основою надходжень до Пенсійного фонду є зарплати. А для розширення зайнятості і збільшення заробітних плат по суті нічого не було зроблено. Але пенсійна реформа не повинна вирішувати цю проблему. Необхідно збільшувати кількість робочих місць. Адже, якщо раніше частина працюючих жінок могла в 55 років піти на пенсію, а звільнені місця могла зайняти молодь, то тепер для молоді треба шукати додаткові робочі місця. Пенсійна реформа зменшила число отримувачів замість збільшення платників...