а чого, я би вислала для початку 450 + 26 +1 (чи скільки їх там) "громадян" та іже с німі. Най би там лісоповали реформували
Вчителі і не отримували пенсію держслужбовця... ---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ---------- Які проголосували проти тільки тому, бо підрахували, що і без них голосів буде доволі...Вони ж регіональні "шестьоркі"... То чергова перемога недолугих совків, що голосували за Хама...А у Вас з цим як?
Підвищення пенсійного віку-це ідіотське рішення. Для цього потрібні як мінімумум робочі місця. Це призведе лише до збільшення кількості безробтних. ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ---------- За коалицию?
на ту тему дуже гарно було сказано у Братів Гадюкіних: Боже не дай Дотягнути до пенсії Боже до нас добрим будь Будем курити Ще більше пити Бити в морду за що-небудь Боже не дай до пенсії дотягнуть Думаю є й інші варіанти проведення часу, але мені якось все одно не дуже хочеться думати про пенсію, як про рубікон... ---------- Додано в 02:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:54 ---------- ??? а де ви комуністів бачили??? Якщо ви про Петьку Симоненка, то це ж буржуй ще той, і синок його старшенький також... весь у бізнесі, про молодшого не знаю, але впевнений, що він також у "шоколаді". Грач? Та не смішіть... задурювання людям голов потрібне виключно як процес, щоб ніхто навіть отямитися не мав можливості. Комуністична модель уже довела у всьому світі свою неспроможність до життя. Подивіться на Китай: як би вони там не прикривалися компартією, вони вже відчули смак грошей... так що "не судьба"! Як сказав одного разу вождь радянських комуністів і "батько народів" товариш Сталін, "калісо історіі назад нє крутіцца".
Значит и дальше будем "хавать" "демократические реформы"? Впереди еще земельная , жилищно-коммунальная , образования , медицины и т.д.. Или может быть все таки вернемся к коммунистическому здравому смыслу жизни ?
Уже создали с регианалами-рвачами. Комунякам тоже деньги нужны. Не осталось более коммунистического смысла жизни! Коммунизм для товарища Симоненко уже построен!
Ага, а у державних - інша сторона медалі: через купу пенсіонерів молодим робота і раніше не дуже світила, а тепер буде ще гірше. Та й взагалі, хто зараз хоче брати на роботу людину "за 40"? Моя мама у 35 років змушена була залишити роботу, щоб доглядати лежачу бабусю. Бабуся померла, коли мамі було 50, так 5 років і була безробітною, хіба що могла йти торгувати на базар, там потрібні всі, - але куди з її підірваним здоров"ям? Добре ще, що встигла вийти на пенсію два роки тому. Декілька років тому в новинах писали, що у якійсь європейській країні жінкам старшого віку ще приплачували за те, що вони виходять на пенсію раніше, щоб бавити онуків - через економію на дитячих садочках. Моїй малій, як і мені у свій час, ще пощастило мати бабусю-пенсіонерку (а це значить, що є кому забрати дитину зі школи, нагодувати, підстрахувати, коли мала захворіє, а з роботи не відпускають) а тепер, мабуть, бабусі, які допомагають бавити малолітніх онуків зникнуть, як клас.
Народжуваність ще більше впаде - не буде на кого залишати дітей, якщо мати працює. Або всі будуть намагатися народжувати вже після 30, коли батьки вже будуть виходити на пенсію.
Так я змушена була сидіти з двома дітьми 10 років, не працювала тому, що діти не були в садочку, а бабці в інших областях, і як тепер маю здобути той необхідний страховий трудовий стаж, який ще й збільшили на 10 років в порівнянні з попереднім законом...
Все, что наши депутаты творят яко тать в ночи - приводит к беде... То Конституцию приняли ТАКую, что положила начало расколу страны, теперь пенсионная реформа - чтобы прямо на кладбище с работы... Верным путем идем...
Так воно і так - навіть без підвищення пенсійного віку. Пам'ятаю, на минулій роботі був чоловік передпенсійного віку, але такий - активний, енергійний. У якийсь день ми в їдальні з ним про щось розмовляли. А на наступний день говорять: він помер. Прийшов з роботи, серцевий напад. Помер. А йому зовсім небагато було до пенсії. Ще один мужик на тій же роботі був - міцний, здоровий як бик. Десь років 55. Тобто зовсім ще не старий. Робили йому якусь незначну операцію, і під час неї він несподівано помер. Я вже не кажу про тих, хто від раку помирає або від нещасних випадків.
По " зношенню " наших людей, пенсійний вік можна скорочувати... А хто має здоров* я і натхнення до роботи - хай би працював. А то у нас пенсіонери працюють не того, що можуть, а того що мусять, бо ж на пенсії не проживуть. Уявила: на керівних посадах сидітимуть маразматики ( прошу вибачення, і будуть " муштрувати " молодь. Сумна картина...
скоты .... как паршивая шавка виляют перед ЕС засовывая все глубже и глубже свой народ .. так нам и надо ... мы виноваты что ЭТО правит нами ....