Педофілія в релігійній громаді

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Сергій аспірант, 21 вер 2013.

1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ну тут чи хвороа чи ні це питання дискусій. Здебільшого в просторіччі педофілією називають сексуальні стсоунки с особою яка не досягла віку статевої згоди. А він може бути і 14 років і 16 і 18.
    Є два типи педофілії - справжня - потяг переважно до статевонезрілих дітей, це вроджена вда
    та регресивна - може проявитись в будь-якого чоловіка.

Розподіл може і рівномірний, але контродювати свої бажання людина може. Та й зрештою, є більший ризик що людина яка оберає целібат, через утримання заробить собі якийсь психічний розлад. ао вже має сексуальні проблеми.
    Як рахували? Свідки Єгови мають базу данних куди вносять всіх підозрюванних в педофілії, навіть членів родин свідків Єгови. які свідками не є. Всього таких випадків зареестровано 27 000 на 7 500 000.
    5% католицьких священників-педофілів - це офіційна статистика оприлюднена Ватиканом. Данні взяті на основі того, що в США 5% були обвинувачені в педофілії. Зауважте мова йде тільки про священників. Педофілів серед мирян взагалі ніхто не враховуює і дітей від них не захищає.

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Сподіваюся колись в нашій країні заборонять релігійну пропаганду.

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

Це вже було в історії. Повертайтесь в СССР-)))).

4. Alcona

Alcona Well-Known Member

Педофилия у свидетелей Иеговы:
    http://sekyralprosi.ucoz.ru/publ/pedofilija_v_storozhevoj_bashne/1-1-0-64

5. Сергій аспірант

Свідки Єгови ніколи не заперечували можливості наявності серед них педофілів.
    Перед тим, як вивалювати компромат - прошу навести, хоч один випадок педофілії серед свідків Єгови в Україні чи Росії.
    Маю вказати вам на один факт, в Россії за розбещення хлопчика був засудженний волонтер баптистської церкви в Самарі. Дітей парвда було двоє, алеодному, на моенттих подій виповнилось 16.
    Також були випадки обвинувачення в педофілії пасторів.

Нагадаю, що проблема педофілії в Католицькій церкві має давню історію, ідля педофілів таам склались сприятливі умови. Це насамперед, целібат духівництва, який може опосередковано вести до регресивної педофілії, наявність таємної сповіді, коли дитина залишається на одинці з священником, наявність католицьких дитячих притулків, шкіл, інтернатів, де діти повністю або суттєво залежать від представиників церви.
    В результаті серед священників РКЦ є до 5% педофілів, серед усіх свідків Єгови підозрюванних у педофілії, тільки 0,34%, а серед них службових помічників, чи старійшин - одиниці.

Ну КЦ, хоч намагалось якось сховати з очей, чи ізолювати пасторів-педофілів в монастирях.
    Православні взагалі обнагліли, я не знаю чи винний Глеб Грозовський, священник РПЦ обвинуваченний в педофілії, який втік в Ізраїль, хоча в Росії він заочно арештований за ріщенням суду. Але за таких обставин треба росзлідувати справу, шукати реальних доказів його вини, чи невинуватості. Замість цього в його підтримку (нагадаю в підтримку підозрюванного в педофілії!!!!) влаштовується величезний рок-концерт, а сотні користувачів соц. мереж, на аватари собі поставило фото підозрюванного в педофілії священника, та й ще й утікача від слідства.
    На цьому фоні, ваше бажання, пане Алькона, викласти компромат проти свідків Єгови, виглядає як упередженість, і бажання ззробити дрібну капость, черз релігійну ненависть.

Доречі в стартовому пості ціє теми, я задавав важливе питання, про боротьбу з виявами педофілії в релігійних громадах. То як же захищають від педофілів своїх дітей баптисти?
    Ви ж раніше псиали, що серед баптистів педофілів нема, і бути не може. Те саме псиало і багато пятедесятників.

Висновок, якщо проблему не помічають чи ігнорують, її не вирішують. А отже діти в баптистських і пятедесятницьких громадах не захищені.

Натомість свідки Єгови розробили одну з найкращих політик , щодо попередження педофілії в громаді.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А ваші лінки - то звісно, об’єктивність сама? ))
    Ага, знаємо. "Обратитесь в юридический отдел". )))

7. Bambook

Bambook Persona non grata

А ви певні, що єговісти - то релігійна громада?

8. Сергій аспірант

А ви певні, що тут тролів не банять?

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------

Мої лінки так. Є реальні факти засудження священників КЦ за педофілію, і виплати величезних компенсацій жертвам педофілів.
    Також числов 5% оприлюднене офіційним представником Ватикану.

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Правильно - це дії керівників громади, які мають отрмати юридичну консультацію, щодо того як поволдити в такій ситуації.
    Натмість заяву в міліцію мають подавати батьки жертви, або сама жертва, якщо їй більше 14.
    Так, що не треба перекручувати факти. Доречі юридичні відділи є при всії єпархіях КЦ і РПЦ, і у випадку скоення злочину представником церкви, ці відділи повідомляються першочергово.

9. Bambook

Bambook Persona non grata

10. Сергій аспірант

Лист з якого ви ведерли цю фразу, містить інструкції які стосуються тільки дій громади, обовязки конкретного громадянина перед законом, в ньому не розглядаються.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чекаю третього коментаря щодо моєї цитати. ))

12. Сергій аспірант

На що вам третій комментар? Я вам тільки повторив, те, що вже казав.

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

попобіль?)))
    всі Вас ігнорять?
    це й не дивно, як таке занудство може бути комусь цікаве

Ви цікаві тільки модераторці, яка видаляє мої пости, а ваші лишає))
    і не тре форумлян тупими називати! :diablo:

14. Alcona

Alcona Well-Known Member

Так я ж и говорю, что люди, даже и верующие, везде одинаковы, все склонны ко греху, что у вас, что у нас. Но мы никогда, в отличии от вас, не трубим по всему миру, что баптисты самые лучшие, самые законопослушные.

15. duncan

неправда
    є правдива церква, і є фальшива політизована, збудована на грошах та владі
    це різні церкви і парафіяни в них різні
    є хороші і погані люде і в правдивій церкві, і у фальшивій
    тільки не до порівняння це, тому що у правдивій церкві -- це радше вийняток

16. Alcona

Alcona Well-Known Member

Какая по-вашему мнению самая правдивая церковь?

17. duncan

не знаю)
    можу озвучити ознаку фальшивих: ті, що від світу цього; що зав’язані на грошах, політиці, владі

18. yasam

yasam Well-Known Member

В мене теж претензії до модераторки: як ви могли бути колегою з хворим на голову?

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

- Ти сусліка відіш?
    -Нє віжу.
    - А он єсть.
    Філософ обдовбаний....

19. Сергій аспірант

Ви говорили протележене - що педофілів серед баптистів бути не може.

20. duncan

не пхалися б до мене зі своїм тупняком та мінусами, то я би й не помітив, що тут є який УГшний "ясам".
    до речі, нік промовистий -- означає "я самотній", "одинокий", "мізантроп"?
    ніхто Вас не любе
    дівчата не подобаються
    хм)

а де твій аватар? :)