Педофілія в релігійній громаді

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Сергій аспірант, 21 вер 2013.

1. yasam

yasam Well-Known Member

ні, зате можна. Читати вмієте?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Та я давно вже побачив твої комплекси, можеш їх тут не розписувати.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Благословення на його вживання в попа взяв?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б аспіранта забанив довічно. Користі - нуль, хамства - море, провокації.

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бігме,серед свідків багато порядних людей,а,через отаких аспірантів,починаєш відчувати до них огиду.:bad:

• Подобається Подобається x 4
  5. Сергій аспірант

Ромко, які у вас до мене притензії? Я розмістив інфу взяту з нету, навіть без особливих комментарів.Що вам не сподобалось?

6. Zeze

Zeze Well-Known Member

Знову ведеш себе як нікчемне створіння, яке вилізло з дупи Ісуса, а не як християнин. :)

7. Romko

А що смердячий безбожник може знати про християн,крім того,що казав його ідол - підорко лєнін?:)))
    Який ідол - такі й паслєдоватєлі.
    На парашу - кукурікати,там ваше місце,ізгої.

• Подобається Подобається x 1
  8. Zeze

Zeze Well-Known Member

Точно більше чим такі псевдо-віруючі як ти. Зуб даю ти навіть заповідей не знаєш, не те що хоч половину глав із біблії. Сидить собі такий в совєцкій розвалюсі в десятилітніх труханах ромко і строчить тут правду-матку, поки жінка з дітьми жебрає під церквами во славу господа.

Доречі що це за аватарка? Цвинтарний памятник якомусь львівському автарітєту у вигляді кружки? Ох уж ці крєатівщикі.

9. Romko

Чого чекати від моральної потвори.
    Не дивуюсь.
    Кукурікай далі.

10. Zeze

Zeze Well-Known Member

Я бачу в тебе крім пари-трійки матюків зі словарним запасом туговато, тільки в додачу ще зоновський сленг. Мабуть родив тебе якийсь так званий "петух" на дальняку прямо в глину.
    Просипаєшся мабуть під золотиє купола душу маю радуют?

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  12. yasam

yasam Well-Known Member

Так воно думає що західна модель суспільства допускає таку поведінку. Хтось би вже його просвітив ногою меже очі.

13. Pedro

Він так розуміється на західному житті як я в астрономії. Мабуть батьки накрали де можна і де не можна і викормили отаке теля. Яке взагалі нічого не знає крім збочень і наркотиків.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:facepalm: ...

15. Сергій аспірант

Оффтоп закінчуйте, тут тема про педофілів.

16. yasam

yasam Well-Known Member

У каво чєво баліт

17. Pedro

Ну то вперед, Сергію. Розповідайте. Тільки з досвіду своєї секти, де випадків педофілії абсолютно той самий відсоток як і католиків чи інших церков.

18. Сергій аспірант

Я вже наводив результати - серед свідків Єгови кількість педофілів 0,34%, серед католицьких священників до 5%. Так де більше?

19. yasam

yasam Well-Known Member

а як би свідків до школи пускали викладати думаю відсоток був би значно більший.

20. Pedro

Сергію, педофілія - це психічна хвороба. На мою думку, і гомосексуалізм.
    Так що ті збоченці рівномірно розприділені і використають кожну можливість. А як було визначено 0.34 і 5%? Це в бруклінській гопкомпанії є зав. педофілією і вираховує відсотки?
    На мою думку, серед єговістів відсоток навіть більший, бо, по-перше, в єговістів все засекречено і вони бояться бруклін. Християни бояться Бога...

а де твій аватар? :)