Ви хоч в коментар до цих слів зазерніть _ Павло не мав на увазі святкування Пасхи. Жоодного документального пітверження що апостоли святкували воскресіння немає. Немає також згадок про святкування Пасхи в апологетів. А вам відомо чому обрали саме таку дату? за цим нічого крім антисемітизму не стояло.
Ви це серйозно? Євреї визнавали Ісуса Христа за свого Спасителя? Апостол Степан не загинув від їх рук як і інші апостоли? Вони не гонили церкву і не віддавали на смерть? Згадайте Павла. Не саджали до в’язниць як Петра і Павла?..... Добре собі нічого... Ви б трохи думали перед тим як писати, бо копіпостити з башти готові фрази багато розуму не треба
ВОВ!!! А це що за брехня!!! ---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ---------- Тому що Пейсах є рухоме свято і рахується за фазами місяця, тому і Паска є рухоме свято і вираховується також за фазою місяця. Який антисемітизм якщо все так тісно пов’язане в єврейським календарем. Тепер що до ягня, то так само як і в Пейсах за законом Мойсея, ми готуємо на Паску ногу ягняти приправлену гіркими травами, Он правда я не викидаю старе начиння з хати перед Паскою і коли запропонувала мамі так зробити, за єврейською традицією, мене закидали «камінням». А було б так файно, щороку викидати старі баняки І хліб таки печу на дріжджах.
Ще раз, Сергію, повторюю, ніякого документального підтвердження я не знайшов, що апостоли відвідували туалет. А, зрештою, для чого єговістам те документальне підтвердження? Вже яке документальне підтвердження, включаючи слова і дії Ісуса, що він воскрес, ви ж все-одно не вірите. Бо вірний раб сказав - не воскрес і ви мусите то повторювати.
Сергію, в вас цікава тактика. Якщо не знаходите відповіді в вежі то починаєте грубити. А це вже не перший раз а може сотий. В вас голова на плечах є, чи успішно заміщена брошурками вежі?
Сергію, ви нікому нічого навіть не старались довести. Ви просто копіюєте сатанинську вежу, яка в вас відібрала здатність на свою думку і аналіз подій. Ви повністю зазомбована і викінчена людина. Сумно...
Ігор Жовква зустрівся з головним рабином України та Києва Моше Реувеном Асманом — Офіційне інтернет-представництво Президента України зі Ну і ніяк не можу стриматися, щоб заодно не запитати @Мих, а тота єврейська віра, від котрої походить Християнство, є канонічна / тіпа правдива/ чи ні? /прошу дати конкретну відповідь/
Канонічна - то у християнстві, хоча.... З точки зору християнства - правдива до часів Ісуса Христа. А далі - ні. Вони досі чекають Месію - Ісуса Христа.
Ну то євреї правильні віруючі чи неправильні? Після смерті вони в рай /до Царства Божого/ потрапляють чи ні?