Пару слів про вкраїнчиків.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 13 вер 2023.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Промова Зеленського, або казочки для дурненьких:

20 ТРАВНЯ 2019 РОКУ.
    ІНАВГУРАЦІЙНА ПРОМОВА ЗЕЛЕНСЬКОГО.
    Окремі цитати:
    «Кожен з нас – Президент.»
    «Нас 65 мільйонів. Тих, кого народила українська земля.»
    «Українці в Європі та Азії, у Північній та Південній Америці, в Австралії і Африці! Вас 65 мільйонів. І я звертаюсь зараз до всіх українців у світі. Ви нам дуже потрібні. Усім, хто готовий будувати нову, сильну і успішну Україну, я з радістю надам українське громадянство.»
    «Ми повинні стати ісландцями у футболі, ізраїльтянами – в обороні, японцями – у технологіях, швейцарцями – в умінні щасливо жити.»
    «Наше найперше завдання – припинення вогню на Донбасі.»
    «Задля того, щоб наші герої більше не гинули, я готовий на все. І я точно не боюся приймати складні рішення, я готовий втратити свою популярність, свої рейтинги, і якщо буде потрібно – я без вагань готовий втратити свою посаду, аби тільки настав мир.»
    «Не ми почали цю війну. Але нам цю війну закінчувати. І ми готові до діалогу.»
    «И я уверен, что первым шагом для начала этого диалога станет возвращение всех украинских пленных.»
    «Хочу звернутися до всіх наших захисників. Ви не боялися 8 років. І ми не боїмося.»
    «Я зроблю все, щоб ви відчували повагу. А це – гідне, а головне – стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.»
    «Уряд не вирішує наших проблем. Уряд і є нашою проблемою.»
    «Ми побудуємо країну інших можливостей. Країну, де всі рівні перед законом та де існують чесні та прозорі правила гри.»
    «Я дуже не хочу, щоб у ваших кабінетах було моє зображення, тому що Президент – не ікона, не ідол, не портрет.»
    «Протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці усміхалися. Це була не просто моя робота. Це була моя місія. Наступні п’ять років я зроблю все, українці, щоб ви не плакали.»

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

І ще трошки про вкраїнчиків: пастухи цієї худоби, мабуть, вірішили пустити під ніж усе стадо. Більше нічим я їх дії пояснити не можу. А саме: у кожного лікаря поліклініки є медсестра. І саме медсестра, поки лікар оглядав хворого, вносила дані в комп`ютер, та оформлювала направлення на подальше лікування, чи на аналізи, чи до вузького спеціаліста. Однак, зелені владні довбойоби це зламали. І тепер медсестра повинна мати окремий комп з паролем, а лікар- окремий. І саме лікар з компу, який прив`язаний до його паролю (інший комп- не дозволяється), тепер повинен виписувати направлення. Результат- навантаження на лікаря росте кратно, росте і час прийому стаждальця-вкраїнчика. Враховуючи нестачу лікарів, тепер вкраїнчики прийому будуть роками чекати. Або йти в приватні клініки. Поздоровляю вас, худобо.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

З Днем вишиванки, зебобіки!

а де твій аватар? :)