Партія «Слуга народу»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. Сумські слуги - повний бєспрєдєл
    А у вас? давайте порівняємо.
    Усі інсайди в Сумській адміністрації не на камеру говорять, що новий губер веде себе так, як і в казармі соромляться.
    "Поєзд стой раз-два".
    Я сказал іспалнять, ваше дєла прідумивать как. Від матюків дам (а це держслужба і цинізм, люди звичні) перекошує.
    Директор дипартаменту економіки отримав задачу переписати рішення вже проведеного і підписаного комісією регіонального ДФРР (там дійсно неможливо, бо там 18 людей, комісія, де порівну держслужбовців, депів Облради і громадських організацій. Туди і я вхожу. Як би він переробив результати? Це ж потім реально сісти можна. Так там усі засідання на камеру знімають, вобщем - захочеш - не переробиш).
    Вобщем діалог:
    - Так так же ж неможливо.
    - А мєня нє "бьот, іді і дєлай. Ілі піші заявлєніє.
    Так генерал навіть полковніку не казав з часів Жукова.
    Ну, принаймні з часів Щербаня губернатори так себе не вели.
    Кажуть, що і жостче, і дурніший.
    Бєспрєдєл не то слово.
    І це страшно. Особливо тому, що адміністрація по великому рахунку має дві потенційні штуки для "кормлєнія" - Дорожній фонд і ДФРР. Ну і так, по мєлочі.
    Але тільки ДФРР - близько 240 млн. грн. Це у маленькій Сумській області.
    МИ КАНЄШНО ВЄРІМ ЗЕЛЕНСЬКОМУ, що при ньому на вищих постах перестали брати. Як же ж не вірить сердешному. Він же уже і війну закінчив і вчительки баксами сиплять. І ось до кінця травня 500 тисяч робочих місць з плєча. І льогко.
    І я, звичайно, НЕ ВІРИВ інсайдам від Слуг-депутатів, що за призначення голови адміністрації в Офіс президента завезли 3,5 ляма мертвих президентів за призначення.
    А чи не тому тоді треба відігравати назад конкурс?
    Щоб гроші отримали інші проекти і інші підрядники? А шо іще думать?
    А тут як назло у голови адміністрації прізвище Грищенко.
    А у мене вредний асоціативний ряд. Я відразу згадав Грищенка із "Зеленого фургона".
    Памятаєте: "Во врємєнноє пользованіє".
    Так от, Слуги уже готові брати бюджетні гроші во врємєнноє пользованіє.
    Скоро старі сумські вожді відриють томагавк війни.
    От новий блєдноліций шеріф зніме ще пару скальпів - і пайдьот жара.
    Як кажуть в Сумах - усі бунти починаються звідси.
    А ви кажете, в Одесі губер журналістів ганяє.
    Це аж якось па-дєцкі.
    Віктор Бобиренко

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Все равно надурит.

3. Blaberus

4. Blaberus

Кловун косить під металюгу, але більше нагадує репера.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Тобто, їх уже не просто освистують або проводжають прокльонами?

Тобто, їх вже фізично б'ють?

Ну ... еммм ... еммм ... емпатія? Ніт.

На автозаправці біля Житомира побили народного депутата
    6 червня 2020, 14:53

Пізно ввечері 5 червня на автозаправці ОККО біля села Зарічани Житомирського району сталася бійка між двома чоловіками, під час якої один з її учасників втратив свідомість та впав на землю. На виклик на місце події виїздила слідчо-оперативна група Житомирського райвідділу поліції.

Як стало відомо Житомир.info з власних джерел, постраждалим виявився народний депутат від політичної партії «Слуга Народу» Юрій Заславський. Чоловік отримав травми – садна та подряпини обличчя, від госпіталізації відмовився, але отримав направлення на проходження судово-медичної експертизи за місцем проживання.

Станом на 14.30 дізнатися подробиці інциденту в пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info не вдалося.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мені теж закортіло порівняти рейтинги.
    Той самий СоціоІнформ.
    upload_2020-6-6_22-29-48.png

Нічоссє, Свинорилий випереджає зеленського!!!

Ану-но зиркнемо,як проголосував Львів в 2019?
    upload_2020-6-6_22-34-44.png

Цікаво, куди ділось більш ніж 14 відсотків свинорилих?
    Може прозріли нарешті?
    А що в Зеленського?
    Нічоссє, падіння рейтингу всього неповних сім відсотків!!!
    Падіння вдвічі менше, аніж в однотурового Свинорила!!!
    І це у Львові. :)))
    Слава Вальцману, свинорилики!!!

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій знову бухнув. Прирівнює проценти Пороха і Зе з процентами партій і робить висновок.:haha::haha::haha:

8. VasMT

Ні, Брехло!
    Це порівняння президентських виборів і теперішнього рейтингу.
    Але неукам і вальцманоїдам то все до лямки. Вони тупі.

• Подобається Подобається x 3
  9. Монобольшінсть з подачі Зеленського визнало дипломи "Л / ДНР" і зробило абітурієнтів з окупованих територій рівніше всіх інших. Причому вік абітурієнта не обмежений. Тобто до 50 років. Це може бути підліток з проукраїнської сім'ї, а може відвоювавший бойовик. А ще за бюджетні кошти житло, навчання і стипендія тим, хто хоче підготуватися до вступу. Ну і сам вступ без ЗНО. Що там "Свободівці"? Продовжують траву косити за сприяння Кошулинського?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Victor Tregubov: Посмотрел. Извините. Уберите беременных детей от ваших голубых экранов.

Депутат? Бывший офицер?

ДА ТЫ Ж ТУПАЯ КАК ТРИ ПРОБКИ, ТЕБЕ Ж ЛОЖКУ ДОВЕРИТЬ ОПАСНО - ПОРАНИШЬСЯ, К ТЕБЕ Ж ДВУХ СОЦРАБОТНИКОВ ПРИСТАВЛЯТЬ НАДО, ЧТОБЫ ПОКАЗЫВАЛИ, КАК НОГИ ПРИ ХОДЬБЕ СТАВИТЬ.

Нет, я всякое видел, но итить-колотить, она же правда глупее средней привокзальной алкоголички. Это уже какая-то явная отрицательная селекция. Отверстие ты наивное, ну повелась ты на кремлевский вброс (специалист по международной информации, my ass), ну соврала в прямом эфире - ну что ж ты дальше идиотку клеишь, она же у тебя расклеивается. "Вот на двадцать четвертом канале", ага. "Та яка **ня, в книзі написано!".

Аааа. Аааааааа. Ааааааааааааааааааа.

Избранник народный. Лучшее люди державы. И это ж ее еще в этой недопартии на эфиры посылают - предполагается, что у нее среди них навык связывания слов в предложения выше среднего по палате.

Мне как-то реально все сложнее поддерживать имидж интеллигентного и вежливого человека. :sad:

12. Пока солдат умирал четыре дня в муках на передовой, под солнцем раненный, а российские террористы не давали его забрать. Зеленский, как всегда взял под личный контроль и забил на это - уехав отдыхать.
    Не то что не передвинул свою задницу на фронт. Не дал приказ провести штурм и спасти солдата, или прекратить мучения.
    Но даже не попытался надавить на Путина, чтобы тот приказал своим обезьянам с автоматами разрешить эвакуацию раненого. Молчат ООН, ОБСЕ и остальные борцы за все хорошее международные.
    Хотя это и логично. Если главнокомандующему и президенту пох на своих солдат, то им тем более. Зеля туда не обращался, не требовал срочно созвать Совбез, ввести санкции против РФ дополнительные за преступления против человечности.
    Зелебобам тоже пох вместе с кумиром на украинского воина, умирающего в муках. Для них Вова выставил фото, как он сладко жрет шашлыки на госдаче в это время.
    Они скоро поймут, что Зеленскому так же абсолютно похрен на своих избирателей, да и вообще на людей. И когда проголосовавшие за него будут х@й без соли делать, Вова будет выставлять фотки своей красивой жизни за их счёт.
    За все надо платить. И за равнодушие к мукам солдата, жизнь возьмёт и с Зели, и с шоблы Слуг Народа, и с обезьян с автоматами на Донбассе, и с Путина, и с россиян которые поддерживают эту войну - самую высокую цену. Не расплатятся. И в этом будет высшая справедливость.
    Oleg Helgiv

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 2
  15. VasMT

Брехло, як завжди читає заголовки.
    А ось абзацик з середини,-
    На даний час ані спростування, ані підтвердження запису від українських спецслцжб чи Офісу президента не пролунало.

І ще один нюанс.
    На портреті свинорилого з сайта НК напис російською мовою: "Жму руку".
    Слава Вальцману!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. День Кашпіровського (день виборів).
    Да, поясню тим, кому менше 40-ка. На початку 90-х доктор Кашпіровський у прямому ефірі через екран зцілював людей і заряжав воду. Його дивилося 75% людей.

Хтось тепер зарядив цьому народу воду (заодно з мізками) через телевізор, дав установку на голосування.
    Ці люди чемно вірять, що можна одночасно знизити соціальні внески і підняти пенсії.
    Класичний анекдот про увєровавших у сучасних кашпіровських:

Дзвінок в ефірі:
    - ви Кашпіровскій?
    - да, слушаю
    - доктор, памагітє. Мнє каждую ночь снітся, что я толкаю поезд с Маскви до Лєнінграда. Просипаюсь уставшим. А мнє вєдь на работу. Я семью кормлю.
    - Так, нє волнуйтєсь. Я даю вам установку. Впредь ви каждую ночь будете толкать поезд только до Бологоє (це станція на пів-дороги).
    Дзвінок через тиждень в ефірі:
    - доктор , ви?
    - да, я
    - спасибо, доктор, ви спаслі мєня. Толкаю поєзд до Бологоє і пол-ночі спокойно сплю.
    Ще через тиждень, наступна передача:
    - ало, доктор?
    - да, слушаю вас.
    - доктор, у мєня проблєма. Мнє сніцца, што я всю ночь люблю четверих молодих женщин. А мне ведь 50-т уже. Я устаю очєнь. Памагітє
    - так, нє валнуйтєсь. Даю установку. Тєпєрь будєтє за ночь любить только дваіх.
    - доктор, а можна одну? А то мнє єщьо поєзд до Бологово толкать.

Після Кашпіровського на фразу "мудрий народ" у мене алергія. Тошнить. Роздратування.
    А народ не змінився.
    Віктор Бобиренко

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Алкашику, Влада не підтвердила автентичність розмови Порошенка та Путіна.

• Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

Брехлун, Влада НЕ СПРОСТУВАЛА автентичність розмови Свинорилого з Хуйтіним.

а де твій аватар? :)