Партія «Слуга народу»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. Кожен виборець зєльоних малоросів - гандон!!!

Заявляю офіційно.

При чому штопаний.

2. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Когда эта тётушка говорила свои слова на левой картинке?

3. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

Нельзя так про действующего главу государства во время боевых действий. Поддерживать его надо. Для нас это самый лучший президент Украины.:good:

4. Пішли методички від подоляка :
    //...я не підтримую зє ....але)
    це злочин(Оленівка) ЛИШЕ путіна !
    тому не треба сюди приплітати
    владу ! ви працюєте на кремль !//
    Боже-боже міша міша ...скууучно

5. С 16 ноября 2020 года — член Совета по правам человека[17].

Являлась сторонницей президента РФ Владимира Путина[18]. В феврале 2022 года поддержала вторжение России на Украину[19]. https://t.co/kRIqqep6Zt

6. Виявляється Подоляк заявив, що "наступ на Херсон" то була психологічна операція проти російської армії, а насправді ми ведемо "креативну війну".

Я на цьому напрямку з перших днів контрнаступу і можу точно сказати, що "креативна війна" у Міши в головє - приїхав би і пересвідчився, що тут нормальна бійня, з авіацією, фосфором, втратами і касетами окупантів по мирним населенним пунктам тощо, а не якесь "порханіє", як вони намагаються подати хомячкам.

Цей пропагандіст загрався в "двє-трі нєдєлі" і тільки збільшує потік брехні, приховуючи від суспільства реальний стан речей.
    .............
    Я поки військовослужбовець і не можу розкривати в деталях як тут насправді відбувалось і відбувається, але так буде не завжди - і в свій час та шобла відповість за весь свій піздьож.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

От що у зелених не відбереш - це надзвичайний талант приводити у владу клоунів та неуків.
    Недавно нарвався на Арестовича(інтерв'ю Гордона). Послухав і подумав: що можна почути корисного від такого радника?
    Воно і тупе і задається і хвалиться і язиком меле, як помелом.

Я думаю, такий дурік має сподобатися народу. Доречі, він вже об'явив, що йде у президенти! Не сміятися!!!!!
    Він жінкам дуже подобається, а після війни - це більшість!:))):))):)))

• Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

https://t.me/OstapDrozdovOfficial/742

Оскільки Арестович, окрім спільного фото з Дугіним, більше ніде не значиться в офісопрезидентських табелях про ранги, а є радником цілого органу – варто припустити, що в укр.істеблішменті завівся невидимий титул «таємний радник».

Інститут таємних радників – не новий для європейської практики, адже широко застосовувався в монархіях. Позаяк наш президент по факту вже набув усіх ознак сонцесяйності, то нічого дивного нема в тім, що його превельможна високість можуть мати таємних радників.

У Прусії таких називали гехаймрат (Geheimrat). Титул гехаймратів носили члени Таємної Колегії, яких монарх наділяв безбережними функціями, інколи навіть паралельними до судової гілки. Гехаймрати користувалися ексклюзивною довірою короля і своїм неписаним статусом перевищували міністрів чи консулів.

У Росії титул таємних радників був доведений до надособливого рівня. Приміром, дійсний таємний радник 1-го класу за владою рівнявся з канцлером. За весь час імперії дійсними таємними радниками 1-го класу було лише 13 осіб, серед яких князі Розумовсьий, Голіцин, Воронцов. Наш Олексій міг би бути 14-м.

Дійсний таємний радник був на щабель нижче і по суті відповідав рівню генералітету. Просто таємний радник – це були близькі дорадники першої особи, і зверталися до них «ексцеленсіє». Нашому теж би дуже личило.

Хоча найбільш органічно сюди пасує тайный совѣтникъ.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович покрив свого злодія зьому.

• Тупо Тупо x 1
  11. голова гуманітарного штабу Запоріжжя відома Злата Некрасова (партія Слуга Народу") після запиту від НАБУ на перевірку документів терміново виїхала у відрядження за кордон. Немає на місці вже два тижні. (Б.Береза)

а де твій аватар? :)