Партія «Слуга народу»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. Вийду на вулицю, гляну на село.
    Десять вакцинованих, інші за сцикло

• Подобається Подобається x 1
  2. Как вы думаете, чем сейчас озаботился Офис президента и по какой теме уже было несколько совещаний? Думаете, что ОП полностью поглощено борьбой с COVID-19? Нет! А может Зеленский и Ермак наконец-то озаботились вопросом энергетического кризиса в Украине? Тоже не угадали. И если вы считаете, что на Банковой сейчас все силы сконцентрировали на решении проблемы нарушения законодательства на выборах кандидатами от власти, то снова не угадали. Тем более, что все нарушения были по желанию Офиса президента, а не вопреки ему. Так вот, злые языки из ОП рассказали, что на Банковой сейчас серьёзно думают об объявлении... дефолта.

Да, именно такая идея опять поселилась в голове величайшего политического лидера современности по версии Ермака и Мендель. Эту грустную информацию мне подтвердили несколько не связанных между собой источников. На совещаниях Зеленского интересовало в основном то, какие негативные последствия могут быть и заденет ли дефолт его лично. Ему объяснили по пунктам, но всё, что он услышал, не вызвало у него тревоги.

Зеленскому объяснили, что объявление дефолта не освободит нас от долга. Долг не исчезнет. Дефолт говорит о том, что мы не в состоянии платить, но дальше все равно вынуждены договариваться с кредиторами об отсрочке или частичном списании долга. Объяснили ему и то, что отказ платить по долгам полностью исключит возможность любого внешнего финансирования, а значит нельзя нигде взять кредит или разместить ОВГЗ. Так же президенту с примерами объяснили, как может обвалиться гривна и если не платить по своим обязательствам под гарантию разных зарубежных правительств, то мы окажемся не просто в международной изоляция, а это может привести к тому, что нам даже вакцину не будут продавать или не окажут иную помощь, которая крайне необходима Украине в условиях кризиса и войны. И конечно же дефолт точно не будет нести позитивных последствий для экономики. Ведь возможность новых кредитов будет закрыта не только для государственного, но и для частного сектора экономики.

Все это эксперты объяснили Зеленскому и в ответ услышали, что раз так, то ничего страшного президент в дефолте не видит. Никаких минусов для себя лично он не увидел, а все остальное можно пережить. Более того, Зеленский рассматривает дефолт, как возможность для себя и своего окружения. Всё остальное его не беспокоит. И если этого обезумевшего от абсолютной власти профана не вразумить, то Украину ждёт испытание, которое она может и не пройти. А без потерь не пройдёт точно. Исходя из всего выше перечисленного я склоняюсь к мысли, что осознав свое бессилие и поняв, что они не могут решить все проблемы цивилизовано, Зеленский и его камарилья вначале объявят дефолт, а затем, от безысходности, пойдут на контакт с Кремлём, что загонит Украину в период нестабильности, череды кризисов и, скорее всего, массовых протестов. Но Зеленский слишком примитивен, слишком неопытен и слишком самонадеян, чтоб понять всю величину опасности. Он все ещё думает, что может всех перехитрить и одурачить. А расплачиваться за его глупости будем мы с вами. Все мы, без исключения.

3. Президентові дорікають надто короткою лавою запасних. А я думаю, кадровики Зе-команди серйозно недопрацьовують. На ринках України (зокрема, Привозі) можна мобілізувати ще чималу кількість брехливих, безпардонних, верескливих хабалок, гідних посади міністра.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

6. Gyppsy

"Зовсім ох..їли": перший заступник голови ВР Корнієнко під час засідання підозрілий "чай" запивав соком

Перший заступник голови Верховноі Ради Олександр Корнієнко під час засідання підозрілий “чай” запивав соком.

Відповідне відео поширюють у соцмережах користувачі, повідомляє Шляхта не працює.

На відео видно, як працівниця апарату Верховної Ради приносить Корнієнкові два напої – у горнятку та склянці. Жестом вона вказує Корнієнкові на горнятко. Напій з горнятка “слуга” запиває напоєм із склянки.

Нагадаємо, Олександр Корнієнко український політик від партії «Слуга народу». З 19 жовтня 2021 року Корнієнко – перший заступник голови Верховної Ради України.

View: https://www.facebook.com/100007290792979/videos/909222323289022/

7. Good man

Good man Обычный человек

Не знаю, было ли в этой теме, лично не заметил, поэтому напишу.
    Все знают, что произошло с рейтингами Зеленского и его партии. Даже кацалапый с борщеварочкой не опровергают этих фактов, пытаясь увести беседу в сторону, или ищут различного рода отправления случившемся. Но Николай Тищенко не таков. По его мнению рейтинг Зеленского и его партии не только не падает, не только стабилизировался, а растёт. Не верите? Пожалуйста, видео по ссылке:

Рейтинг Зеленского: Тищенко заявил что рейтинг президента очень стремительно растет (21.10.21 12:51) « Политика Украины | Цензор.НЕТ

8. Головою партії "Слуга народу" обрана Олена Шуляк - особа відома появою у ВР в костюмах і з сумочками таких брендів, про які більшість виборців, що мріють про "кінець епохи бідності", можуть хіба що мріяти. Якщо взагалі про них знають. А ще депутат Олена Шуляк - власниця офшорної фірми Infrair Assets LTD на Віргінських островах.

Все чесно. Офшорному президенту - офшорного голову партії!
    IMG_20211115_112325_932.jpg

9. Good man

Good man Обычный человек

Скучно без активности Николая Тищенко.

10. НА ДОРОГАХ СЛУГИ НАРОДУ

Депутат "Слуги народу" Олексій Ковальов став винуватцем ДТП. Керуючи Mercedes-Benz S 560 (відсутнім у його декларації) він летів з такою швидкістю, що не встиг загальмувати і уклепався в фуру, що розверталася. На привелике щастя - з людей ніхто не постраждав. Чому на щастя?

Самі дивіться.

28.06.21 - у Одесі поліція затримала нардепа-служку Ігоря Васильківського, був п'яний за кермом;
    - 04.07.21 - у Києві поліція затримала нардепа-служку Євгена Брагара, бо той керував машиною під наркотичним кайфом;
    - 12.07.21 - у Львові сталося ДТП за участі нардепа-служки Олександра Юрченка, про якого ЗЕ обіцяв що він буде сидіти за корупцію. Тест показав що Юрченко теж був під наркотиками.
    Нарешті - 30.08.21. У Києві нардеп-служка Олександр Трухін став винуватцем аварії, постраждало 6 осіб. За свідченнями свідків Трухін сідав за кермо п'яний, але поліція не може зараз встановити чи був Трухін за кермом.

І от - ще ДТП.

Торік депутати-служви придбали 74 авто, переважно Toyota, Mercedes та BMW. Дубінський пішов - традиції лишилися, ці гаврики полюбляють швидкість.

Будьте обрежні. На дорогах - Слуги народу.
    IMG_20211116_113955_546.jpg

11. За версією Арахамії, Зеленський брехав "з міркувань секретності".

ОК, допустимо. Але, бл..., поясніть мені, чому гарант пі@дел на всю країну, що операція з "вагнерівців" - провокація російських спецслужб, "Європейська Солідарність", яка порушила це питання - працює на Москву, а Безугла, навпаки - заперечувала причетність Кремля до планів української розвідки?

Тотальна, безпринципна, хамська і цинічна брехня у всьому. Прикривається "таємністю" та "інтересами держави". А насправді – тупість та непрофесіоналізм.

12. Gyppsy

Пізно, Міську-поц, пити боржомі.
    Виявилося, що ПЄСи вхолосту крутили цей млинок, тільки змучилися

Чуєш, Міську-поц, а шо там з посяганням на екс-п"ятого з використанням зелених шмарклів? Шось мусет затихло, нє?
    _120231621_photo_2021-08-24_17-28-29-2.jpg

13. Зеленський брехав із самого початку і до самого кінця, на ходу змінюючи версії – від "нічого не було" до "це не ми".

Єрмак брехав із самого початку і до самого кінця, адже, як з'ясовується, саме він передав Бурбе команду на перенесення операції.

Арахамія та Арестович брехали з самого початку і до самого кінця. І продовжили брехати вчора, розповідаючи про те, що Bellingcat звернувся до них за коментарями лише позавчора.

Безугла... ну то взагалі клініка.

І ось рівно так ця вся зелена пліснява прийшла до влади – на брехні. Таргетовано обіцяючи кожній цільовій групі її особисту брехню. Таргетовано брехали.

Раптовий висновок – коли ми масовано шлем прокляття у бік виборців Зеленського, ми перекладаємо відповідальність з нього на виборців. Що не завжди правильно, адже складно, справді складно, витримати багаторічну професійну кампанію по брехні.

14. Gyppsy

От тому, Міську-поц, тре бути як Петро п"ятий : "А я людина, яка вміє і звик не брехати. Це означає жити по новому." П.Порошенко
    Шо, Міську-поц, поступила команда загравати з 73%?
    А я тебе попереджав - не обзивай людей, бо з якими очима будеш їх просити голосувати так як пєси захочуть.

15. Циган, з тобою і вашою шайкою-лійкою, яка пасеться тут на ЛФ, я на одному гектарі не сяду, ні до вітру не стану.

Срачогони. Вирвуть речення чи слово з контексту і давай як професійні трасовички облизувати.

16. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

17. Gyppsy

Міську-поц, так це ж не вирвано речення чи слово з контексту, а прокоментовано цілі окремі абзаци )))
    Я ж тобі казав - твої перепости я читаю тільки зверху і знизу)
    А котрі пахнуть перевисером - тих зовсім не дивлюся.

Міську-поц, видиш який ти є - сам береш і кажеш Циган, з тобою ... на одному гектарі не сяду, ні до вітру не стану, а сам береш і на мій допис аж два рази реагуєш)))
    /другий раз міг і не старатися - я так багато не здужію читати ;)/

а де твій аватар? :)