Партія «Слуга народу»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Звичайно ж українці обрали свідомо і добровільно, це були самі демократичні вибори.
    Просто ті твої бариги і політтехнологи від ПЄС все проїб@ли :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Просто смітник біля Ради після голосування за відсторонення спікера.

За рівнем корупції і відкритого хабарництва ці переплюнули навіть Януковича.

Ось вам ціна демократії від зелених макак.
    IMG_20211005_124743_649.jpg

3. Два роки тому серед моїх френдів булі ті, які мені казали: "Ну що ти так категорично, - серед "слуг" є дуже пристойні люди, які використовують будь-яку можливість змінити Україну на краще". Сьогодні я хочу їх запитати, скільки пристойних людей із "народних служок", яких вони знають, вийшли на широкий загал і публічно засудили огидну заяву своєї колеги Третякової щодо смерті їх бувшого колеги-нардепа Полякова? Я не знайшов жодної, окрім заяви Янченко (тієї самої, яка і досі не може відповісти на питання щодо Коломойського). Але вірити сьогодні палкій антикорупціонерці Галі - не поважати самого себе. Те ж саме стосується і "Голосу". Колись ми затято полемізували щодо цього політичного симулякру. А час показав, що і недолуге дитя адьюльтеру шабунінських "борців" і "чесних" пінчуковських грошей варте рівно того і що моральне сміття під назвою "слуга народу". І перші, і другі завзято руйнують український парламентаризм, демонтують українську державність.
    Ігор Строкоз

4. Політичну партію "Слуга народу" спонсорують безліч "простих українців" і компаній, які перераховують тисячі, а іноді й сотні тисяч гривень. При цьому багато з великих донорів насправді виявляються фейковими. Про це стало відомо з сюжету Bihus. info.

➡️ Ну, якщо навіть такий медійний покидьок, як Бігус зважився піти проти течії зеленої влади, значить справи у цієї влади дійсно швах. Нагадаю, що у п`ятницю свого журналістського пса Шустера вперше спустив на Зеленського Ахметов. Хто наступний почне кусати Найвеличнішого - стає цікаво.)

➡️ На цьому тлі співзасновник ГО "Молоді ветерани" спростував брехню ОПи про "мітинг обурених ветеранів" під будинком Порошенка. Також він засудив напади тітушок на учасників війни проти Росії. Більше того, навіть заявка на мітинг в Козині виявилась фейком - хтось її підробив.

➡️ На виході: спонсори партії - фейк, акції "ветеранів" у Козині проти Порошенка - фейк, безліч замовних досліджень про те, що рівень довіри Зеленському залишається на попередньому рівні - також фейк.

➡️ Мало того, ця влада не розуміє, що той тітушний бєспрєдєл, який вона організувала у Козині як намагання перевести стріли зі своїх зашкварів на Порошенка, бумерангом б`є по їх тупим пикам.

❗️ Зі свого боку величезне дякую справжнім ветеранам українсько-російської війни Алексей Петров, Олександр Погребиський, Гліб Бабіч та іншим, які поставили цю гопоту на місце. Порошенко особисто прийшов подякувати їх за те, що ламають плани Банкової і стримують обдовбаних тітушок.

Судячи з темників офісу Зеленського, які публікують "позитивні блогери", в ОП сподівались тітушками залякати П`ятого президента, аби той з дому боявся вийти. А він спокійно пересувається у своїх справах і всім свої виглядом просто насміхається над всім цим цирком імені Зеленського.

Чомусь сьогодні у мене з`явилось набагато більше оптимізму, аніж за останній два роки. Мабуть, чуйка.) Поборемо.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовые, там ваши "избранники" кукарекали, что "простой нарид" их баблом поддерживает.Кто тысячу кинет, а кто и сотню тысяч.Таки я имею вас спросить: огласите суммы, которые каждый из вас перечислил Слугам урода.Давайте, потрясите мошной, я хочу видеть этот аукцЫон невиданной щедрости.

6. Gyppsy

Слуга народу

Я влaдa - poблю, щo хoчy. Жypнaлicтu cпiймaлu чеpгoвoгo кaзкapя зi "Слyгu нapoдy" з мiльйoнaмu. - Слово України
    Нa пoчaткy веpеcня жypнaлicтu пoкaзaлu, щo мaтip нapдепa Клoчкa – Нaтaлiя – пpoтягoм двoх poкiв cтaлa влacнuцею oдpaзy двoх квapтup y Кuєвi, бyдuнкy, земельнuх дiлянoк i Tesla Model X 2016-гo poкy. Рuнкoвa вapтicть цьoгo мaйнa зapaз пpuблuзнo 14,5 млн гpн, a cтapт вapтicнuх пoкyпoк збiгcя з пoтpaплянням Клoчкa дo Веpхoвнoї Рaдu.

У вiдпoвiдь нa це нapдеп вuклaв пocт нa Facebook, де зaпеpечuв cвoю yчacть y фiнaнcyвaннi мaмuнoгo мaйнa. Нaтoмicть зaявuв, щo з неpyхoмicтю їй дoпoмoглa cеcтpa, якa “є зaбезпеченoю людuнoю i мaє медuчнuй бiзнеc, її чoлoвiк oчoлює мicцевy фiлiю мiжнapoднoї кoмпaнiї”.

Жypнaлicтu взялucя пеpевipятu цю веpciю i з’яcyвaлu, щo вoнa не вiдпoвiдaє дiйcнocтi.

Мама на Теслі і сестра-мільйонерка: "Слуга" Клочко спалився на брехні

View: https://youtu.be/n5XiepwHnKw

7. Гарна ідея
    FB_IMG_1634143859898.jpg

8. Gyppsy

Шлях до добробуту - кожному потребуючому українцю мандат депутата! )

На Геліку за тендерами: як депутатство покращує життя «Слуг Народу»

View: https://youtu.be/pKXE_4fPP-g

9. Вітаю Слуг Народу з 2 місцем у рейтингу.

Впасти утричі, з 43% до 15%, - це закономірно для наркоманів, корупціонерів і бездар!

Незабаром це буде останнє місце, а далі Вас будуть просто бити на вулицях люди. Так колись сказав Ваш великий Андрій Богдан і я з цим повністю згоден.

Епоха Брехні завершується!

І радий за Європейська Солідарність - ми #1!

П.С. Президентська партія вперше опустилася на 2 місце - КМІС
    За результатами дослідження партія «Слуга народу» 15,5% втратила першість і зайняла 2 місце після «Європейської солідарності» 15,7%.

• Смішно Смішно x 1
  10. Нє, ну чуваки красавци.
    Дійсно найвеличніші лідори світу.

А хто їм, до речі, сказав, що в 2021році, через майже 3 роки після початку "епохи багатства" і виконаних обіцянок, кукаріку про Ліпєцьку хвабрику це правильне кукаріку?

Цікаво, хто їм сказав що треба згадувати про Ліпєцьку хвабрику, закриту в 2017 за ініціативи Порошенка шляхом повної зупинки виробництва, при тому що в 2018 товаріщ Зеленський отримував гроші з бюджету рф на виробництво пропагандистського кіно, в 2021 продавав "продукцію" підсанкційному СТС, а після свого приходу на посаду, відновив імпорт електроенергії з росії?
    Цікаво хто їм сказав, що це вдала тема для піару?
    І цікаво хто їм сказав, що треба пафосно розказувати про "фінансування бюджету країни-окупанта", коли зовсім скоро ці півні будуть розказувати як вигідно купляти газ в путіна і яка дешева в нього електрика?

І хто, власне, сказав, що грати роль найбільшого патріота і борця з російським бюджетом має слуга по імені "Владлен" (названий в честь Владіміра Леніна)?
    Тому раболєпія, судячи з виховання, служці позичати на треба, але те, що крім цього служки знаходиться ще 150 баранів, які не знають, що навіть в чинній системі безпределу, президент не має права накладати санкції, це робить бутафорське але РНяБО... то це звісно, дуже сумно. Сумно, навіть зважаючи на рівень корабельних сосен.

Але це все фігня.
    Ця історія називається "прівєт інвестиційна няня". Ця історія про те як совкові дятли, бажаючи вислужитися перед сцарем, формують інвестиційний клімат і передають прівєт тисячам корпорацій, які таким же чином "фінансують бюджет країни-окупанта". Тепер кожна з цих корпорацій буде знати, що відкривати бізнес в Україні небезпечно, бо мало що взбреде в голову пролетарям з новими обличчями і іменами в честь Владіміра Лєніна.

11. ПРЕКРАСНО!!!

Не знаю чи казав ТАКЕ Гашек, але ПРЕКРАСНО!!! FB_IMG_1635112351748.jpg

12. Роман Дмитрович Давиденко
    Як це схоже на теперішню ситуацію в країні.
    Як добре, що у мене таких немає в друзях і підписниках, а ті шо були повидалялися, бо не витримують критики.
    Слуг Народу нема, є... як каже їх "духовний лідер", вони всі його слуги, бо в депутатах і на посадах завдяки йому

View: https://www.facebook.com/100010925979196/posts/1511969489177236/

а де твій аватар? :)