Пряма аналогія Янукович - фюрер міліція - Гестапо з генами НКВС "Беркут" - карателі СС нацизм - ненависть до українців Ніколи не думав, що буду створювати таку тему в європейській країні в 21-му столітті. Дуже-дуже багато сказано про жертв Крут, чекістів, Голодомору, а в 2014 році доводиться говорити про жертв фашистів при владі, які поставили собі за мету фізичне винищення українців і їх ідей. Різниця з подіями, від яких нас відділяють десятки років, в тому, що зараз нас збираються винищити люди з українськими паспортами, з тризубом на обкладинці, але серпом і молотом в голові. Новини про жертв режиму сипляться без зупинки. Від ранкових новин волосся стає дибки. Найбільше вражає викрадення людей, яких піддають тортурам в лісі, а потім вбивають або кидають вмирати. Часто це люди, які навіть не беруть участі в протистоянні, мирні майданівці.
Це робиться, щоби залякати інших мирних протестувальників, що стоять на Майдані. Як люди насправді злякаються за своє життя, як буде напівпусто, тоді вони решти народу скоро скрутять. Господи, допоможи Україні!
Юрій Вербицький, м. Львів. Знайдений в лісі під Киевом разом з іншим тілом, обидва зі слідами тортур, з замотаним скотчем обличчям, на місці, де утримувався громадський активіст Ігор Луценко. Йому був 51 рік, мешкав на вул. Коломийській, 15. Був розлучений, донька Уляна. У квартирі мешкав сам, тримав собаку. Пан Юрій був професійним альпіністом, членом альпіністського клубу “Екстрем”. З 1994 року працював у відділі сейсмічності Карпатського регіону Інституту геофізики Національної академії наук України. На Майдані проводив переважно ніч. Участі в силових протистояннях не приймав. Його катували і вбили за те, що він був львів'янином і підтримував Майдан. Вічна пам'ять невинній жертві, нехай його душа потрапить у кращий світ.
Чому хапають мирних людей, які не беруть участі в активних діях? Та дуже просто. Вони мають певний план заарештувати певну кількість протестувальників. А так як вони боягузи і вміють бити лише жінок і студентів, то їм страшно пробувати арештовувати здорового хлопа з арматурою в одній руці і пляшкою "молотова" в іншій. Тому і б"ють і хапають тих, хто наперед відомо не чинитиме опору.
Дніпропетровець Сергій Нігоян отримав чотири снайперські постріли рано-вранці 22 січня 2014 року на вул. Грушевського в Києві. В цей час навіть не велися бойові дії. Сергій Нігоян читає поезію Тараса Шевченка http://www.youtube.com/watch?v=4Fe0UVne2WQ
якесь безглуздя, а головне офіційні джерела відхрещуються, а ще більше - НАХІБА ? владі ці постріли не потрібні ....
начебто .... дуркуваста звичка, перескакувати, про ментовськє свавілля вже казано-переказно, питання - на хіба стріляти у невідомого одного майданівця да ще 4 кулі? я так розумію що три кулі летіли вже у лежаче тіло? це виглядає якось не реально ... і мова йде про саме стрілянину а не про вселенське розуміння добрість або поганість майдану, влади, і т.і ....
Я розцінюю "лісове правосуддя" як акти дикої оприччини середньовіччя. І це не той випадок, коли "нічого особистого". Це якраз відбувається по особистим мотивам. Кожен каратель ідейний. Кожен з них абсолютно переконаний в правоті "руского мира" і в тому, що Майдан - проплачений бунт і технологія. Кожен з них отримує садистське задоволення від приниження політичного опонента. Більшість цих людей - етнічні росіяни, я не здивуюся якщо і по паспорту теж росіяни.
Та вся ця влада - одне суцільне безглуздя. Дії беркуту з 29 на 30 теж називали безглуздям, вигідним опозиції. Але чомусь саме влада їх амністувала. Хоч вони нібито їй западлили. Але все це ВІДБУВАЄТЬСЯ. НАСПРАВДІ. Роззуйте ж очі, інакше прозрієте завтра, але буде пізно!
Тут насправді холодні факти. Для трибуналу. В морг массово свозят трупы активистов. Работники просто в шоке На столичную улицу Оранжирейная 9, где находится главное бюро судебно-медицинской экспертизы и морг №1, милиция массово свозит сильно изуродованные тела молодых людей. "Сегодня утром в морг на Оранжирейную начали массово свозить трупы. Это не одна машина подъезжает, а через каждые полчаса буквально. Известно уже о более двадцати трупах. Большинство из них - пострадавшие в столкновениях на Грушевского, а также может быть кто-то из активистов Автомайдана, которых вчера похитили Это подтвердили нам в самом морге. Их работники просто в шоке. Трупы свозят в комнату для бомжей и людей без документов. Никто из них пока не опознан, потому что никого не пускают. Но на Оранжирейной 3, есть ритуальные услуги. У них есть видеокамеры. Если запросить у них видео - можно узнать номера машин, которые свозили. А свозил сам "Беркут", - говорит комендант. Сейчас, по его словам, помещение судмедэкспертизы оцеплено милицией. Никого не пускают. Выяснять обстоятельства поехали депутат Олеся Оробец и другие.В самом морге Gazeta.ua за всеми комментариями посоветовали обратиться в милицию. "Согласно закону трупы поступают к нам только по постановлению правоохранительных органов. Но, вашу информацию мы не подтверждаем и не опровергаем", - ответили в бюро судебно-медицинской экспертизы. ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- "Беркутовцы" на морозе издеваются над раздетым активистом и делают фото на память. ШОКИРУЮЩЕЕ ВИДЕО http://www.youtube.com/watch?v=z0zD3pOG-Tk#t=44
о Господи.... як це можливо?! Сука, все в сто раз гiрше, нiж я торочив останнi роки... Невже це люди?! В них э матерi?! Випалювати вогнем, вiшати i дусити. Повна дупа.
Я пишаюся i гордий тим, що особисто знав та мав справи з цим беркутiвцем на вiдео, колишнiм бекутiвцем... та можу назвати його Другом. Дай тобi Боже здоров"я, Людино, надiюсь ще побачимось! Пильнуй себе! http://www.pravda.com.ua/news/2014/01/24/7011128/
Депутат ВР Крыма: Если к власти придут неонацисты – Крым будет думать о самостоятельности Реально прибацані люди. Вони катують людей в лісі, готові спалювати їх в концтаборах і при цьому все-рівно вважають себе антифошистами.
Навіть там не всі прибацані. Бачив сторінку фанів Таврії - виїжджають на Майдан. Бачив звернення представника русского казацтва з Севастополя - забороняє своїм захищати бандитську владу.
http://www.charonboat.com/item/132 It is almost impossible to find out how many homosexuals were persecuted in the Soviet Union during 1938-1944. Many of homosexuals were executed as "enemies of the people." This is a famous vintage image depicting how the Soviet Union Secret Police officer was shooting two homosexual men. You can see that those men were wearing the white girls' underwear. Apparently this execution was in 1944. Wearing women's panties was common for homosexuals in the Soviet Union at that time to show someone's particular sexual orientation to a potential sexual partner.
Василю все ще смішні вбивства неозброєних людей. Колись я думав, що він людина, просто з іншими поглядами. Здається, помилявся.
Члени партії районів готові без вагань повіситись за свого фюрера http://www.youtube.com/watch?v=HeVgm7wnfuM