Партія Регіонів буде розпущена, а її вище керівництво піде під суд

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 21 січ 2012.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну так Ми теж вибудували - вибрали Януковіча, демократично.
    Різниця між різнорідним , ситуативним Майданом і обуреннями від структурованих (організованих) мас полягає у тому, що другий варіан дозволяє досить часто виводити людей на вулиці, і навіть при меньшій кількості протести частіше більш евективні.

2. Свидетель

Свидетель Well-Known Member

- вы (или кто там) ему предъявы за какие годы предъявляете ?
    - когда он по вашему рэкетирством промышлял ... и кстати кого рэкетировал :) ?

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Звичайне рекетіло тоді пригало по ларькам, а в інший час з тьолками та по казіно. А Кличко у 96-му вже на олімпіаду їздив, де отримував золоту медаль. Що говорить про те, що більшість свого часу на початку 90-х він все ж проводив у спортзалі. Те, що йому київський бандит дав гроші на початок світової боксерської кар'єри, і сам типа "промоутером" Кличків став - це факт відомий, але порівнювати Кличків з звичайними рекетирами, на мій погляд, не дуже вірно. Все ж інтереси вести звичайне рекетирське життя та вести життя спортсмена - це трохи різне.
    Просто хлопці, не бозна що, не якісь там взірці для наслідування і не еталони кращої людини, але бочку на них катити не треба. Зараз яка справа - відсторонити від влади синьожопу банду, а ти, здається, починаєш наслідувати наших російських друзів, які старанно не дивляться на Путіна, а тільки ловлять блох у опозиції.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну не ....? Вибачте. В нас повністю розтоптана Конституція, а тут пробують спертися на якісь закони в сурогатній державі, коли цими законами злодії крутять, як циган сонцем. Люди отямтеся!

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Яценюк обіцяє судити сьогоднішню владу

Неділя, 22 січня 2012, 17:06

Об’єднана опозиція після виборів до парламенту створить слідчий комітет з приводу зловживань сьогоднішньої влади.
    Про це заявив лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк журналістам після закінчення мітингу з приводу Дня Соборності та Свободи на Софійській площі, передає УНІАН.
    "Ми притягнемо до відповідальності тих, хто сьогодні знущається з українців. Одним з перших рішень буде створення спеціального слідчого комітету з приводу тих зловживань і злочинів, які вчинила сьогоднішня влада", - сказав Яценюк.
    Він зазначив, що об’єднана опозиція після виборів до парламенту сформує демократичну більшість у Верховній Раді.
    "Знайте про те, що ті, хто сьогодні знущається над Україною, над українцями, сидячи у владних кабінетах - чи то в адміністрації президента, чи то в уряді, чи то у Верховній Раді – понесе відповідальність. Понесе відповідальність не тільки перед Богом, а також перед незалежним і справедливим судом", - запевнив Яценюк.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в нас ще демократією і не пахло. Демократія б вже Ющенка за ... повісила на першій же березі.

7. serg-shs

от добрі були Києвські бандити - прям Робін Гуди 90х... спорт підтримували... (проблема в тому, що я жив в 90х і так просто повішати лапшу на вуха мені не вийде... "спонсори", блін... ;) )
    Ніхто на нього нічого не катить, але що було - те було

8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вы не поняли? Меня это почему-то не удивило.
    Главное правило: Вы хотите изменить власть, инструмент - оппозиция объединенная -ни одного плохого слова в адрес лидеров или партий из объединения, ни одного обвинения компромата или греха. В большой политике нет безгрешных, но на этапе, когда Вы определились с политсилой - о ней или хорошее или ничего. ;)
    Вы знаете, нет. До Мариуполя далековато :)
    Майдан как-раз может сработать, как последний козырь. Вероятность массового протеста людей пока невелика. Но еще не вечер.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нашому б телятку та вовка з'їсти. Та цей Яценюк сьогодні сплюндрував св'ято, понатягавши на майдан пацанву за гроші, від якої прийшовшим по зову душі просто нудило.

10. Свидетель

- ви из Киева ? ... или то всё ваше бла-бла для лохов приезжих ;) ?

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Пан Прокоп, давайте-ка попробуем без эмоций - можно причитать бесконечно, но выборы проводить и решения судов будут по законом о выборах, как ни причитай. Вы можете изменить законодательство до выборов? Если да - снимаю шляпу.

12. serg-shs

ось що пишуть:
    Українська правда.
    Начеб-то гарна новина, але знову виходить - "без мене мене оженили". (мабуть в голові анатомічно вбудована велика кістка не не мозок, а мислення кістковим мозком ;) )
    Якщо я особисто висуну кандидата (прийму якусь найменшу роль у цьому), то я дам йому свої 20ть гриввень (а це багато , якщо таких, як я тільки 10 000 на участок. 200 000 грн - більш ніж достатня сумма для виборів ) і до виборчої дільниці прийду ... і по морді йому дам, якщо сука скурвиться...

13. serg-shs

та мені то що до Ваших вподобань? - може Ви цілком доросля людина? - ваше право обирати лідера

14. serg-shs

так, хочеш загубити наречену - дай їй гроші після побачення.

Насправді надії на опозицію немає - і це теж факт. без залежності від декларацій та прокламацій. Проста річ - хочеш зробити щось добре - роби сам...

15. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Секрета ніякого немає. Хтось купує футбольні клуби, а тот вирішив погратися у вищу лігу боксу, потусити з Доном Кінгом. Крім того Кличкі мали йому потім віддавати левову частку своїх заробітків на рингу (а це чималі гроші, на Хеє Кличко заробив нещодавно 12 млн долярів). Правда потім, коли олігархи, влада та убоз поприжали бандюків, Клички йому платити перестали, і остаточно ця історія для них закінчилась у 2005, коли того бандита застрелили під час приїзду в Київ з-за кордону. Це по матеріалах інтернету, звісно.

16. Свидетель

- просто киевляне знали своих бандитов 90-х и приблизительно кто из них какой район столицы "держал" и кто каким "бизнесом" занимался ...

- а в какую группу бандюков вы хотите всунуть Кличко - просто не понятно ... мож поясните - какой базар он "держал" , контрабанду , оружие - или что о_О ?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я з допомогою проснувшогося народу зміг би все в руслі побудови нормальної держави.
    Еліка, на цих сторінках ми можемо ще сто сторінок блудити в трьох соснах. Проблема в Україні лиш ОДНА - чи хоче дурнуватий народ брати під контроль цю державу? А все інше - тріпня.

18. serg-shs

нафиг мне такие лидеры, о которых можно говорить только сказки? И что реально могут сделать такие "сказочные лидеры" ? опыт 2004-2010 года показал, что ничего, кроме вреда... так что буду высказываться так как посчитаю нужным - ничего: не мытьём, так катаньем. Юлить, только потому что кто-то "обьединённая опозиция" не буду - это всегда проиграшный вариант. Вконце концов, как оно собираются сформировать чего-то демократического, без внутренней опозиции?
    пример: ЮВТ - обратилась к людям, люди не за страх, а за совесть привели ёё к власти. и что в уже в 2005 ? о людях просто забыли... о конкретных, людях склонных к лидерству просто забыли, реально как-то "загадочно" честных и порядочных лихо обошли и влезли в чиновничество "полезные", которые теперь в ПР. а что Юля? - Юля сидит и те кто в 2004 за неё готовы были вступиться, как-то не хотят больше этого делать. Авторитет первичных организаций на местах был потрян... и разбитую чашку нельзя склеить.
    Так что для начала - нужно определиться как и что работает, включая "единных кандидатов" по мажоритарке.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивись історичні кадри про малинові піджаки

20. Свидетель

- а что отдавать часть заработанных денег по контракту - это криминал :)) ? А все футболисты , баскетболисты и т.д. , платящие деньги своим контрагентам - преступники ? А певцы , отстёгивающие своим продьюсерам - бандюки :rolleyes: ?

- кому перестали то ... Дону Кингу о_О ?
    - кого прижали - убоз прижал Дона Кинга :)) ?

а де твій аватар? :)