Я розкажу про сам процес /чи алгоритм, так тепер модно казати;/ В нашому керунку села на річку хороший доїзд звідусіль, берег непоганий, є маленька інфраструктура для посидіти і зварити юшку /потім може сфотаю;/ , можна скупатися. Тому на вихідні і свята підтягуються відпочиваючі і рибалки. Приїжджають звідусіль, навіть з сусідніх сіл і Львова. Але дєло в слєдующєм: до річки автівкою не під"їдеш, бо берег огороджує дамба. Тре машину залишити, перейти через дамбу до річки і там відпочивати. Все норм, місця всім вистарчить. Але якщо народ відпочивав, але після себе не те що не забрав сміття, але навіть не відніс його в смітник, котрий там є - тоді інколи назустріч сальонці, котра помаленько їде до траси вздовж дамби по купі ям(с) грунтової дороги, їде на ровері селюк і на ходу легенько б"є по лобовій шибі арматурою. Сальонка зупиняється, роверист їде далі. Можна до відпочиваючих підійти і поцікавитися - що сталося, може тре щось допомогти чи пояснити
Я розкажу про сам процес /чи алгоритм, так тепер модно казати;/ В нашому керунку села на річку хороший доїзд звідусіль, берег непоганий, є маленька інфраструктура для посидіти і зварити юшку /потім може сфотаю;/ , можна скупатися. Тому на вихідні і свята підтягуються відпочиваючі і рибалки. Приїжджають звідусіль, навіть з сусідніх сіл і Львова. Але дєло в слєдующєм: до річки автівкою не під"їдеш, бо берег огороджує дамба. Тре машину залишити, перейти через дамбу до річки і там відпочивати. Все норм, місця всім вистарчить. Але якщо народ відпочивав, але після себе не те що не забрав сміття, але навіть не відніс його в смітник, котрий там є - тоді інколи назустріч сальонці, котра помаленько їде до траси вздовж дамби по купі ям(с) грунтової дороги, їде на ровері селюк і на ходу легенько б"є по вітровій шибі арматурою. Сальонка зупиняється, роверист їде далі. Можна до відпочиваючих підійти і поцікавитися - що сталося, чому скло розбите?, може тре чимось допомогти чи пояснити зі але вітрове скло терпить рідко, хіба якщо бидло вже дуже борзе - б"є пляшки чи міняє масло в моторі... Здебільшого дістається дверним вікнам;
Якщо раптом Вам знайомий хтось із цих селюків - передайте, будь ласка, їм мій респект. Правильно роблять!!! Іншими способами бидло перевиховати неможливо. Ну хіба ще більш радикальними - замість розбитого скла ребра порахувати
до сраки. P.S. Ви забули ще одну статтю написати - за срач, який після себе "щирі патріоти" залишають
У нас тут на дачах велике водосховище і гарний пляж під вербами( ми сами робили і пісок завозили). Приїжджають і із з села різні люди в неділю - одни з малими, другі по пивку та по цигарці, але висить на вербі пакет для сміття, висить об'ява поряд, що тут прибирають (сторожиха сміття виносить) - ніколи сміття нема. А бити вікна в авто - не метод... можно отримати у відповідь тим прутом по голові. І будеш все життя працювати на аптеку.
Так це ж ненавмисне - селюк везе на ровері арматуру, на котру він має документи. А те, що арматура вдарила по шибі селюк не винен - автівку дуже теліпало на ямах. Та й ще тре розібратися, чи та автівка мала право туди їхати, чи водій запряжений ремнем безпеки і чи мав маску. Тре визивати поліцаїв. зі так от, я тільки що збігав на ріку - подивитися, що там робиться. Був приємно здивований - прибрано, без накиданих пакетів, пляшок і банок. Йду берегом, сидить рибак. Розговорилися. Виявляється, це вчора в сільських школярів був такий флеш-моб /чи як там воно називається/. Короче, школярі в честь 1 вересня пройшлися узбіччями доріг і трас, берегами ріки і в межах села та за селом позбирали все сміття /я там кіно зняв, без всяких підготовок. Як завантажеться - покажу ;/
Можна вікна не бити, а спалити колеса прямо на автівці ; Це метод. І дієвий. @Silver bullet, от скажіть - чому жителі села мають збирати сміття за кимось? Тут нема ні сторожихи ні прибиральниці.
Головне щоб окрім коліс вся машина не згоріла. В плані коліс є ще один спосіб - ШИЛО називається. Дуже швидко і якісно. І бажано декілька разів шпурхнути в кожне колесо - шоб не мало було
А якби вона навіть і була? Чисто не там, де прибирають, а там, де не свинячать Я навіть від деяких знайомих чую частенько: нехай прибирають - ВОНИ ЗА ЦЕ ГРОШІ ОТРИМУЮТЬ-ЦЕ ЇХ РОБОТА і ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК!!! Декого з моїх сусідів минулої зими давила жаба щодо двірника, який прибирає у дворі нашого будинку: "За що їй зарплату платити? Цієї зими снігу немає (всю зиму були дощі) - вона нічого не чистить"
Діло було давно, ще інтернету не було. За селом було / і ще є/ дуже чисте озеро, Безодня називається. Вода - сльоза, і глибоке. Там купалися далеко не всі, бо легенда про то озеро була трохи страшнувата; Так от, якось під вечір приїхав вуйко на ровері скупатися. А там на березі стоїть жигулька і з-під двигуна масло витікає. Збоку каністра з новим маслом і фільтр. А за кілька метрів на коці сидять пани і панянки і горілку п"ють. Вуйко - Що ж ви робите? Нашо ви масло на землю зливаєте? Пани - Йди нах... Вуйко сів на ровер і поїхав в село. Незабаром повернувся, вилив під мотор слоїк бензину і кинув сірник. Ніхто не постраждав. Хто був цим вуйком, так досі ніхто і не знає, хоча здогадуються ; зі во, кіно завантажилося https://youtu.be/IO2WSmEdBmA
та ні. Пляшки та об'їдки за собою тільки бидло залишає...Таке можна одразу їм в салон закинути для розуму...Я кажу про дрібне - обгортка таке інше. Для такого висить пакет, а коли б баклажки з-під пива складали - надовго б того пакету вистачило? Взагалі якщо взяти мене особисто, то мені не важко якусь мєлочь прибрати на пляжі у той пакет за кимось... чи хмиз, чи очерет перенести в сторону.Мені самій треба, щоб було гарно і чисто. Хлопці, але ви тут такого наказали, все ж таки такі методи підсудні. То погрожувати можна, а втілювати не треба..До речі, щоб ви знали, бидло від того бидлом бути не перестане - воно так виховано. А дорослу людину змінити - та ну ви шо?А комусь отримати строк чи занести тисячі в мєнтовку. Ви знаєте як мєнти такі справи люблять - нічого не треба робити, тільки бабки збивати.
Так ніхто ж не каже за якусь обгортку; Пляшки та об'їдки одразу бидлу в салон закинути для розуму - забагато честі. Та й ця екологічна розмова почалася от з цього мого допису про зброю підростаючих націоналістів @Silver bullet, а ви знаєте - що це на фоті і як цим воюють? ; Якщо ваші діти такого ще не мають - хай їм дідусь зробить, якщо хоче) Бо ми сьогодні цим так і не скористалися - і чисто, і падає дощ.
не знаю)кульок та дві спиці бачу. Моїм в руки таке краще не давати, бо повиколюють очі, як битимуться) А дощ - то як бонус?
Мої друзі на ту спицю наколюють сміття, і несуть до мене в кульок. Внучка приноровилася навіть чинарики по кілька штук за раз наколювати; Ми вже кілька років час від часу робимо такі рейди по вулиці і понад річку; Ви гарно сказали - бонус! Бо вчора в дружини було ДН, то я нині на погрузку й не пішов - дощ!)))