Партія «Опозиційна платформа — За життя»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я розкажу про сам процес /чи алгоритм, так тепер модно казати;/

В нашому керунку села на річку хороший доїзд звідусіль, берег непоганий, є маленька інфраструктура для посидіти і зварити юшку /потім може сфотаю;/ , можна скупатися. Тому на вихідні і свята підтягуються відпочиваючі і рибалки. Приїжджають звідусіль, навіть з сусідніх сіл і Львова.

Але дєло в слєдующєм: до річки автівкою не під"їдеш, бо берег огороджує дамба.
    Тре машину залишити, перейти через дамбу до річки і там відпочивати.
    Все норм, місця всім вистарчить.

Але якщо народ відпочивав, але після себе не те що не забрав сміття, але навіть не відніс його в смітник, котрий там є - тоді інколи назустріч сальонці, котра помаленько їде до траси вздовж дамби по купі ям(с) грунтової дороги, їде на ровері селюк і на ходу легенько б"є по лобовій шибі арматурою.
    Сальонка зупиняється, роверист їде далі.

Можна до відпочиваючих підійти і поцікавитися - що сталося, може тре щось допомогти чи пояснити ;)

2. Gyppsy

Я розкажу про сам процес /чи алгоритм, так тепер модно казати;/

В нашому керунку села на річку хороший доїзд звідусіль, берег непоганий, є маленька інфраструктура для посидіти і зварити юшку /потім може сфотаю;/ , можна скупатися. Тому на вихідні і свята підтягуються відпочиваючі і рибалки. Приїжджають звідусіль, навіть з сусідніх сіл і Львова.

Але дєло в слєдующєм: до річки автівкою не під"їдеш, бо берег огороджує дамба.
    Тре машину залишити, перейти через дамбу до річки і там відпочивати.
    Все норм, місця всім вистарчить.

Але якщо народ відпочивав, але після себе не те що не забрав сміття, але навіть не відніс його в смітник, котрий там є - тоді інколи назустріч сальонці, котра помаленько їде до траси вздовж дамби по купі ям(с) грунтової дороги, їде на ровері селюк і на ходу легенько б"є по вітровій шибі арматурою.
    Сальонка зупиняється, роверист їде далі.

Можна до відпочиваючих підійти і поцікавитися - що сталося, чому скло розбите?, може тре чимось допомогти чи пояснити ;)

зі

але вітрове скло терпить рідко, хіба якщо бидло вже дуже борзе - б"є пляшки чи міняє масло в моторі...
    Здебільшого дістається дверним вікнам;

Останнє редагування: 1 вер 2020
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

:good:
    Якщо раптом Вам знайомий хтось із цих селюків - передайте, будь ласка, їм мій респект. Правильно роблять!!! Іншими способами бидло перевиховати неможливо. Ну хіба ще більш радикальними - замість розбитого скла ребра порахувати

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ст. 296. Хуліганство.
    Ст. 194. Умисне знищення або пошкодження майна.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

це точно

6. Capitoshechka

до сраки.

P.S. Ви забули ще одну статтю написати - за срач, який після себе "щирі патріоти" залишають

• Подобається Подобається x 1
  7. Silver bullet

У нас тут на дачах велике водосховище і гарний пляж під вербами( ми сами робили і пісок завозили). Приїжджають і із з села різні люди в неділю - одни з малими, другі по пивку та по цигарці, але висить на вербі пакет для сміття, висить об'ява поряд, що тут прибирають (сторожиха сміття виносить) - ніколи сміття нема.
    А бити вікна в авто - не метод... можно отримати у відповідь тим прутом по голові.
    І будеш все життя працювати на аптеку.

8. Gyppsy

Так це ж ненавмисне - селюк везе на ровері арматуру, на котру він має документи.
    А те, що арматура вдарила по шибі селюк не винен - автівку дуже теліпало на ямах. Та й ще тре розібратися, чи та автівка мала право туди їхати, чи водій запряжений ремнем безпеки і чи мав маску. Тре визивати поліцаїв.

зі

так от, я тільки що збігав на ріку - подивитися, що там робиться.
    Був приємно здивований - прибрано, без накиданих пакетів, пляшок і банок.
    Йду берегом, сидить рибак. Розговорилися. Виявляється, це вчора в сільських школярів був такий флеш-моб /чи як там воно називається/. Короче, школярі в честь 1 вересня пройшлися узбіччями доріг і трас, берегами ріки і в межах села та за селом позбирали все сміття :yahoo:

/я там кіно зняв, без всяких підготовок. Як завантажеться - покажу ;/

9. Gyppsy

Можна вікна не бити, а спалити колеса прямо на автівці ;
    Це метод. І дієвий.

@Silver bullet, от скажіть - чому жителі села мають збирати сміття за кимось? Тут нема ні сторожихи ні прибиральниці.

10. Capitoshechka

Головне щоб окрім коліс вся машина не згоріла.
    В плані коліс є ще один спосіб - ШИЛО називається. Дуже швидко і якісно. І бажано декілька разів шпурхнути в кожне колесо - шоб не мало було

11. Capitoshechka

А якби вона навіть і була? Чисто не там, де прибирають, а там, де не свинячать

Я навіть від деяких знайомих чую частенько: нехай прибирають - ВОНИ ЗА ЦЕ ГРОШІ ОТРИМУЮТЬ-ЦЕ ЇХ РОБОТА і ПРЯМИЙ ОБОВ’ЯЗОК!!!
    Декого з моїх сусідів минулої зими давила жаба щодо двірника, який прибирає у дворі нашого будинку: "За що їй зарплату платити? Цієї зими снігу немає - вона нічого не чистить"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Gyppsy

Діло було давно, ще інтернету не було.

За селом було / і ще є/ дуже чисте озеро, Безодня називається. Вода - сльоза, і глибоке.
    Там купалися далеко не всі, бо легенда про то озеро була трохи страшнувата;

Так от, якось під вечір приїхав вуйко на ровері скупатися. А там на березі стоїть жигулька і з-під двигуна масло витікає. Збоку каністра з новим маслом і фільтр. А за кілька метрів на коці сидять пани і панянки і горілку п"ють.

Вуйко
    - Що ж ви робите? Нашо ви масло на землю зливаєте?
    Пани
    - Йди нах...

Вуйко сів на ровер і поїхав в село. Незабаром повернувся, вилив під мотор слоїк бензину і кинув сірник.
    Ніхто не постраждав.

Хто був цим вуйком, так досі ніхто і не знає, хоча здогадуються ;

зі

во, кіно завантажилося

https://youtu.be/IO2WSmEdBmA

• Подобається Подобається x 2
  13. Capitoshechka

І я здогадуюся. І тисну руку цьому вуйку

14. Gyppsy

Нема вже того вуйка...

О, і вуйко Мирон повернувся на другий бочок ;

15. Silver bullet

та ні. Пляшки та об'їдки за собою тільки бидло залишає...Таке можна одразу їм в салон закинути для розуму...Я кажу про дрібне - обгортка таке інше. Для такого висить пакет, а коли б баклажки з-під пива складали - надовго б того пакету вистачило?
    Взагалі якщо взяти мене особисто, то мені не важко якусь мєлочь прибрати на пляжі у той пакет за кимось... чи хмиз, чи очерет перенести в сторону.Мені самій треба, щоб було гарно і чисто.
    Хлопці, але ви тут такого наказали, все ж таки такі методи підсудні.
    То погрожувати можна, а втілювати не треба..До речі, щоб ви знали, бидло від того бидлом бути не перестане - воно так виховано. А дорослу людину змінити - та ну ви шо?А комусь отримати строк чи занести тисячі в мєнтовку.
    Ви знаєте як мєнти такі справи люблять - нічого не треба робити, тільки бабки збивати.

16. Gyppsy

Так ніхто ж не каже за якусь обгортку;
    Пляшки та об'їдки одразу бидлу в салон закинути для розуму - забагато честі.

Та й ця екологічна розмова почалася от з цього мого допису про зброю підростаючих націоналістів
    @Silver bullet, а ви знаєте - що це на фоті і як цим воюють? ;
    Якщо ваші діти такого ще не мають - хай їм дідусь зробить, якщо хоче)
    Бо ми сьогодні цим так і не скористалися - і чисто, і падає дощ.

17. Silver bullet

не знаю)кульок та дві спиці бачу. Моїм в руки таке краще не давати, бо повиколюють очі, як битимуться) А дощ - то як бонус?

18. Gyppsy

Мої друзі на ту спицю наколюють сміття, і несуть до мене в кульок.
    Внучка приноровилася навіть чинарики по кілька штук за раз наколювати;

Ми вже кілька років час від часу робимо такі рейди по вулиці і понад річку;
    Ви гарно сказали - бонус!
    Бо вчора в дружини було ДН, то я нині на погрузку й не пішов - дощ!)))

• Подобається Подобається x 2
  19. Capitoshechka

Фтопку ментов! прикопати поряд з бидлом і ніяких бабок!!!

• Смішно Смішно x 1
  20. Gyppsy

а де твій аватар? :)