Партія «Європейська Солідарність»

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 19 сер 2019.

1. О кацапня зі своїми котлами повилазила.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. В масці він трохи красивіший, ніж без маски. В протигазі був би ще красивіший.

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А в труні? )))

4. medwedo berlogsoni

Поживемо - побачимо.

5. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

На жаль в деяких зейобиків ця хвороба на кацапських грантах прогресує

6. Good man

Good man Обычный человек

Ждём результаты выборов. Осталось недолго. Вот тогда и увидим, кто смеется последним. От предыдущего результата Зеленского не останется и следа.

7. medwedo berlogsoni

Ну, що ж...
    Покладемо сюди оці рейтинги і побачимо, наскільки вони справдяться.
    рейтинг Київрада.JPG

• Смішно Смішно x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто ж від ЄС стане мером? Хоч не Льоха Гончаренко?

• Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

Порошенко пустив першим номером свою Марину. Так що льоха хрюкала підряд пару місяців дарма.
    Стосовно мера... Здається, мер Києва обирається окремо від обрання рядових депутатів.

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты снова перекручиваешь мои слова. Я говорил про сравнение результатов слуги народа на парламентских выборах и на местных.
    Ты здесь много чего говорил в поддержку Зеленского. Вот мы и посмотрим, насколько люди разделяют твою точку зрения.

11. medwedo berlogsoni

@Good man,
    О мостовєд з"явився!
    Я ото було подумав, що Ви їздили на річку Горинь. Мости рахувати. І випадково там за чиїсь рвані труси, що в щілину якась молодичка викинула, зачепилися і з мосту впали. А Ви, виявляється, із того, що "не тоне".

Я - людина об"єктивна, і коли побачив ті рейтинги, то виклав їх сюди, щоб потім подивитися.
    Ви ж - брехун, який навіть побачивши свою брехню (та ще й такий брехун, що ображає опонентів, не розібравшись у суті), навіть не повибачались.
    Той місток побудували саме порошенківські ставленики гройсмани-омеляни, і вони звідти ж і гроші крали. Ви ж вирішили те все списати на Зеленського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, ти, часом, не голубий?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як правило, і як каже народна мудрість, на злодію шапка горить.
    Тому то ви когось називаєте брехуном навипередки, щоб вас не виявили брехуном.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А варіант з алкашом і колаборантом з тієї ж серії? :mocking:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а як же!

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

Ні.
    А у Вас, часом, аватар не голубого кольору? А то я - дальтонік.

17. Good man

Good man Обычный человек

Чего? Ты многократно мной доказанный брехун. У меня даже в подписи об этом есть информация, а я честный человек. Кстати, ты так ничего не доказал по поводу моста. Я тебе объяснил, что такое презумпция невиновности. Глушков об этом не рассказал, я восполнил пробел в твоих знаниях.

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты просто трепло. Рейтинг будет измеряться не так.
    1) Количество депутатов слуг евреев в Раде/Общее количество депутатов Рады.
    2) Количество депутатов слуг евреев в местные органы власти/Общее количество избранных депутатов.

И потом сравниваются эти цифры. А ты, кацалапый, заранее заготовил лживые пути объяснения обвала рейтинга команды Зеленского.

19. Good man

Good man Обычный человек

Ай да, Васян! Ай да пьяный сын!
    Хороша ложка к обеду.(с) Всему своё место и время. Здесь никто не пьянствует, как ты, поэтому твои слова о варианте с алкашом неуместны. Мы диванные воины, но мы хотя бы честно это признаем, а ты напьешься и мнишь себя настоящим воином, сидя на бутылке.

а де твій аватар? :)