Я, тойво, хотів запитати в Притули, чи Порошенку і ЄС все ще варто вливатись у "Голос"? Бо щось у мене вже починають закрадатися сумніви
Святослав Вакарчук 1 год · Я дуже рідко пишу про особисте, але цей пост саме такий. Пишу його, перш за все, для того, щоб убезпечити свою родину, близьких та друзів від зайвих запитань та незручностей. Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все. Життя продовжується. Я сподіваюсь, що воно подарує кожному з нас достатньо щасливих моментів. Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав вартим уваги. З поваги до мого та Ляліного особистого простору, просив би утриматись всіх від додаткових запитань та дискусій з цього приводу. Сподіваюсь на ваше розуміння і такт. Все буде добре)
После "вторичного сложения полномочий нардепа" от Славика было забавно слушать евойные "писТни": "я не здамся без бою-уууу.Оу-ууу.Я здамся у бою-ууу. Упс, ай дид ит эгэйн".
Половина депутатів "Голосу" покидають партію. Що відбувається - BBC News Україна Похоже, ГО приказал долго жить! Нардепи, які заявили про вихід із "Голосу", мають продовжити виконувати програму партії у ВР, наголошує Рудик
Розкол (розвал) Голосу немає абсолютно ніякого значення. Олігархічний проект виконав своє завдання. Тепер "майданутий" електорат розпорошений між декількома проектами і не становить загрози владі бариг. А що там тепер з використаним туалетним папером типу рудіка і сравків - плювати. Тепер на наступні вибори електорат будуть знову розбивати між різними проектіками-одноденками. Смєшко з продавцем пірамідок, йуля, бойко і гройсман будуть такими самими новимі ліцамі для уставших. А щоб було побільше "ні за яких обставин за Порошенка", зелений балаган проплатить наталі мосєйчук і сустеру ще пару шоу. І влада в кишені Коломойського-Пінчука на 10 років. А там бабоса вкрадено у дебілів буде стільки, що вистачить підкупити будь-яке слідство проти себе і звалити будь-яку найчеснішу і найчистішу проєвропейську владу. А суть цієї історії в організації. Внутрішні вороги України організували дієві структури, завдяки яким нас перемогли. А ми - ні. Джон Сміт