Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хоч одна людина якось аргументує голос проти мене?
    Чи всі на хвилю сіли?

Темплар, ти чо проти мене голосуєш?
    С чувством, с толком, с расстановкой

---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ----------

Ну і? Чо мовчимо? Я ж бачу, шо ти на форумі

---------- Додано в 07:40 ---------- Попередній допис був написаний в 07:31 ----------

Ну нє, так нє.
    Темплар

Народ, вішаєм Темплара. Ну не буде мир просто з бухти барахти голосувати без пояснень, при чому третім голосом. Дуже зручно голосок накинути і звалити

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Практика показує, що мирні ще не так навіжено можуть проголосувати, так що...
    Ги :) Ґґал пішов у Астрал... :)))

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Перечитала тему ще раз. Інтуїтивно здається, що Зю і Персі обоє мафи. Мартіні очевидно не з ними. Темплар теж, адже Персі проти нього одразу, ніби пробує стрілки перевести. Поки що більше шансів Персі повішати, тому залишаю голос на ній. Побачимо що буде далі..

4. Персі

Ти з ним разом мафиш? Добре

5. Кохана

Кохана LuBimaya

я поки не голосую. хочу почути мовчунів. Кост, Христя - тут має бути хтось з мафів. Кост взагалі дивний дуже.

6. Персі

Хреститися треба, коли здається
    Ви припухли, мене зливати? З якої радості, хоч одне може пояснити?
    Ну і зливайте, мені пофіх, задрали, ноги моєї тут більше не буде

7. Персі

Любімая, а Темплар не мовчун? А то, шо мене дружно зливають і ніхто навіть не рухається, тебе не турбує???
    Аргументи якісь будуть???

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Забирайте з мене свої голоси, продуєте же!
    Тут взагалі мирні є?

8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

...Персі, це неспортивно, так говорити - просто ти виглядаєш підозріло і тому проти тебе вже 4 голоса...

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Ні, всі мафи :)

9. Персі

Давай ти не будеш говорити, як мені говорити, а я не буду казати, куди тобі іти, мафло нагле
    Чим я виглядаю підозріло? Шось досі мені ніхто цього не пояснив. Ті, хто написали один пост за день з голосом проти мене - взагалі не підозрілі, ага

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Воно й видно

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Останній раз на ЛФ граю. І мені пофік, як то виглядає, спортивно, чи не спортивно, всьо.

10. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Мир, який вперше грає ще й як буде

щось в тому є

Чого ти психуєш одразу? Імхо, я теж вважаю що ти мафія, бо мирна ти інакша!! І та ваша сценка з Зю в нульовий день є дуже підозріла, з вас як мінімум 1 маф, або навіть ви взагалі разом. Блін, ти точно мафія.
    І з того що ти вирішила зливати Темплара, він напевно таки мирний.

11. Персі

Яка інакша? Скажи мені, як грати, якшо всі мовчать, приходять, кидають пост з голосом і йдуть геть? Мені така мафія не тре, мені не цікаво
    А ти себе згадай в схожій ситуації
    Та як собі знаєте

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Персі
    ........

12. ContRaSt

Така, що завжди йшла шукати когось, голосувала проти мовчунів, аби вони хоча б щось писали. А зараз тобі насрати на то всьо. + Та гра одразу на 3 ролі в тебе, лікар/ком/дівка. Можна звичайно було сказати що ти проста мирна, і хотіла щоб тебе вбили цієї ночі, але мені здається то занадто. І ти не рольовик, бо він не поступив так тупо, а особливо ти! Бо ти гравець зі стажем. До Зю ті самі претензії.

Поки що не голосую проти тебе, проголосую вечором.

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Персі, ну от нетреба, ти ж знаєш що ти мафія :haha:

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

думаю тут рівняти нема сенсу, бо я мало грала, і досвіду не маю. А в тебе то схоже на гру на публіку

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

ну блін.. може я помиляюсь, але мені моя чуйка аж кричить, що ти мафія.. гра+ те що ти давно нею не була..

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Давайте для заспокоєння совісті ком перевірить Персі вночі, а нині повішаєм Зю

14. ContRaSt

в тому то і справа!! що тебе то завжди не зупиняло, та намагалась кожного вивести на розмову, і по тому вже вирішувати, а тут просто сидиш

15. Персі

По - перше, я вже знайшла
    По - друге, як шукати, коли ніхто нічого не пише?
    Серйозно? То йди перечитай ігри, де я була рольовиком
    А я шо зробила? І не тре валити на новичковість Темплара, він в скайпі з нами грав, і якраз був добре балакучий, а не просто голосував і мовчав
    То йди перечитай мене в схожих ситуаціях

16. ContRaSt

а як він то скаже? то тіки 1 день. Чи ти разом з ними і зібрався рольовиків викривати, щоб було кого вбити?

17. Персі

Блін, Констраст, а я не намагаюсь?? Я в кожного прошу пояснити хоть шось, всі ігнорують!

18. ContRaSt

і кого ти знайшла? поділишся?

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

пішла читати

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

в скайпі часу не було, або щось говориш, або твоїй дупі пісєц. А тут часу вагон, нахєра напрягатись зара, якщо можна коли тебе вішають.

19. Персі

Ти мене читала взагалі?
    Мартіні і Зю - мири
    Серед тих, хто мене проголосував є 1 або 2 мафи. Особисто я думаю, шо то Темплар - третій голос - середньостатистичний мафський, або Нірванка, бо на неї геть не схоже так тупо голосувати, навіть не спробувала розібратись
    Еребус і Галл (Астрал) - не пара
    Еребус може бути в парі з Любімою. Спочатку припускала, шо Еребус просто провокує, але був би мирним, вже би забрав голос і не став би зливати саме мене

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Афігєть. Тобто кожен буде рухати дупою лише в тому випадку, коли зачеплять його особисто, а тим часом спокійно сидіти халявити, поки Персі всім мафію знайде?

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

І до речі, я попереджала, шо в мене дві гри одночасно

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Давай когось іншого

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)