Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

Бугага!!!
    Еребус, в Москві сильні морози зараз?
    Я фігєю...
    Чому тоді, коли я вскрилася дівчинкою, ти дав повішати Мартіні? м?
    Короче! Мене цей цирк вже схарив. Спочатку гнав на мене без причини, потім почав нити, що я не дівчинка, і тупо дав Мартіні вмерти. Хоча проти мене були реально налаштовані після "детективного" розслідування Астрала. Як би ти був дівчинкою, ти би відкрився, і всі б тобі повірили однозначно! А тоді, коли пострілу не було, ви тупо мене подставили!!! Потім повішання Зю! я була впевнена, що він маф. А ти тільки писав "любіма маф, і ппц" Чому ти знову не відкрився? Бо бачив, що всі вішають Зю, і знав, що він мир. А якщо повисне мир, то на Любіму знову почнуть гнати...
    Темплар, кого ти лікував?
    Еребус, бо нагле мафло, яке вже нічого кращого не може вигадати, щоб мене повісити...

2. Masini

Masini Well-Known Member

Ребят, вы меня достали. Сначала Перси откровенно хамила, потом ей в ответ Темплар, затем несовершеннолетние решили изъясняться матом, а модератор форума и вовсе окрестила собеседника клоуном. Имейте совесть, а?

• Подобається Подобається x 1
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

В першу ніч, тебе

4. Кохана

Кохана LuBimaya

а потім?
    в другу - себе?

5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Взагалі я голосував проти тебе, а Мартіні злила Ти, як і Зю...

6. Templar

так...................

7. -Erebus-

Темплар, якщо ти і доктор, то точно Олень! :)))

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Темплар чому проти мафів не голосуєш? Проти Нірванки чи Любімої?

8. Кохана

Кохана LuBimaya

але ти міг відкритися раніше, і тоді повісили б мене... чому ти цього не зробив?

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хто б казав.. ;)

10. Templar

На них написано, що вони мафи?
    Може ти маф. Я взагалі поняття не маю, як і ви всі...
    Просто бочку котите один на одного, бо так треба...

11. -Erebus-

Чекав поки спалиться ще один маф - це була Нірванка, а потім мене просто не було у мережі - я нд Масіні з телефона відправляв

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Не написано, якщо сумніваеєшся дивись на злив Зю... і взагалі на дописи Любімої і Нірванки! Третего мафа поки точно не знаю, але підозри маю - чекаю на те, хто як проголосує після розкриття справжньої дівчини...

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Кост, Темплар, Христи, Охват - невже не буде 2-х НЕоленів серед вас, щоб проголосувати проти Нірванки?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Що ти чекав???
    Та ти чекав, поки я повішаю мирних! Хіба вам це не було вигідно?
    А чому ти був впевнений, що тебе не приб'ють вночі? Тільки мафи можуть чогось чекати!!!!!
    Темплар, голосуй цю "дівчинку" - Еребуса! То ж треба так гнати, капєц...

13. -Erebus-

Темплар - прочитай дописи Астрала (який вже ми точно знаємо мирний), де він розкрив Любіму! Взагалі хтось має сумниві, що Любіма маф??? (Любіму і Нірванку прошу не відповідати, бо немає сенсу)

14. Кохана

Кохана LuBimaya

:)):)):)):)):))
    я в шоці.... ще хтось має вскритися дівчинкою????
    Еребус, ти знову чекаєш?
    але ти і танкіст... ппц...

15. -Erebus-

Хєхє :))) Ти ще раз спалилась, яка тобі різніця, що я чекав, якби була б ти справжньою дівчиною?

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Ага, розкрив... Але чомусь потім мені повірив. І голосував проти мирного Зю. А де ж ти був, Дівчинко?

17. Masini

Masini Well-Known Member

Ой, ну поливайте друг друга дальше, раз ведущий не имеет права вам делать замечания, раз сам не сахар, емае

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Це риторичне запитання, чудік!

19. -Erebus-

Помилитися кожній може, я ж теж Зю блокував

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Після гри прошу вибачитись за таке!!!

20. Кохана

Кохана LuBimaya

Ріксі, а чому олень Олень казати можна, а клоун нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)