Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

(это к Перси)
    Значит Зю не доктор.:ninja:

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:36 ----------

Не хватает очкастого смайла со скайпа, но всё-таки, раз Зю и Мартини мирные, то может и последнее предложение правда? Хотя Еребус как-то слишком сильно, как для мафа, пристаёт к Любимой. Хотя для наигранной ссоры вполне сойдёт. :sad:

---------- Додано в 07:41 ---------- Попередній допис був написаний в 07:39 ----------

Не можуть вже. :sad:

---------- Додано в 07:44 ---------- Попередній допис був написаний в 07:41 ----------

Возможен ли вариант, что ты назвал одного мирного, и второго(если повесят, скажешь что ты с самого начала знал, что она маф) "мафла"?;)

---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:44 ----------

Как в вышенаписанном посте с Еребусом, не может быть такого же? Тем более я свою роль знаю. :good: Так что...:boredom:

---------- Додано в 07:50 ---------- Попередній допис був написаний в 07:47 ----------

Снова вы, Еребус. :) Любимая вас сначала защищает, потом устраиваете какой-то срач :sad: Да и вот:
    пост Перси, которая впринципе, насчет Зю и Мартини говорила всё верно, может и вы также. :sad:

---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ----------

Потому что мирный. :good: Так что всё норм, чо.

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Христинка і Любімая, як варіант...

3. Інколи ми не бачимо очевидних речей :sad:

Темплар

XrustunkA, вибач, що тебе підозрював :give_rose:

ЧИМ ВІН ТОЛКОВИЙ ? :ireful1::ireful1::ireful1: Я через його неправильні думки, голосував проти мирного :ireful1::ireful1::ireful1:

4. Templar

Красавчики просто...

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Думєш, Персі робила йому алібі, розуміючи, що їй капут?

Любімая нічого не влаштовує. Любімая в першу чергу намагається врятувати себе, ібо рольовик! І може хоч якось вплинути на результат ночі.

6. Templar

Так, Христинка

7. Kost

Почему? Пока что поддержу всех, пусть Темпларподёргается, посмотрим, будут ли его спасать, будет ли писать он что-то сам...

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Здається мені, що Темплара тупо зливають... Христя, Охват, Кост?

9. Kost

Весело однако. :)

10. Templar

Тш.... А то зараз подумають, що один маф іншого прикриває

11. Kost

Я так и подумал. ;)

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Нічого веселого!

Але Любіма проголосувала і можна нарешті Розкриватись: я власно і є справжньою дівчинкою!
    Перша ніч: пропускав хід, бо не хотів тикати пальцем у небо.
    Друга ніч: Зю - і думаю помилився, бо він і був лікарем, власно тепер ви всі знаєте це.
    Третя ніч: Любіма - вбивства не було, але на 100% не впевнен досі, що це через мене.
    Нірванка: вона точно не бос, бо вбивство було.

Мафи - Нірванка і Любіма, пропоную вішати Нірванку, це буде верніше технично, бо її блокувати, якщо вона черговий маф, я не зможу - а Любіма є шанс може бути босом...

13. Templar

Все, 3 проти Темплара, йому триндець.

14. -Erebus-

Голосуй проти Нірванки, якщо ще один НЕолень знайдеться, то все буде гаразд

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Я так і думала, що станеться ще щось веселе :) Ти не можеш бути дівчинкою. Справжня дівчинка не дала б два дні підряд вішати мирного, знаючи що другий кандидат на повішання - маф! Тим більше я ще писала до тебе, перепитувала чи в тебе є що сказати, але ти і тоді нічого не відповів!

Якщо ми зараз мафа не повісимо, то ми програли. Мені здається, що Еребус хоче витягнути Темплара. Ще думала, що може Христю, але то вона почала агітувати за Темплара, так що навряд вона маф.

Отже, двох мафів ми вже маємо: Еребус, Темплар. Думаю, що ще не все втрачено :)

16. Templar

Лан, так тому и бить....
    Я доктор.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще один клоун :haha: :haha: :haha: Мафи хапаються за соломинку, щоб себе врятувати?
    Де ж ти, лікарю вельмишановний, був, коли Контраст тебе просила її полікувати???????!!!!!!!!!!!!

18. -Erebus-

Тоді голосуй проти мафа Нірванки...

19. Templar

Я, себе вже тоді лікував!
    Бо думав, що Персі мене застрелить...

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Від клоуна чую.....

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Смішно :) Комісар, який міг нам відкрити мафа, був менш важливий, ніж лікар, якого ніхто не підозрював в ролі?..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)