Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Нирванка в последние дни активно в скайпе стала появляться, ы.:boredom:

2. Astral

Astral Реаниматор

А, понятно.
    Не, она там удивилась, что Нирванка её мафом назвала!

Вообще, Эребус хорошо расписал.
    Я сам так же думал. И вообще, ЗАЧЕМ настоящей девочке заранее говорить, к кому пойдёт? Это же только мафам помогать - например, помочь устроить провокацию.

Но ведь Зю тоже не рассмотрел других вариантов. А сразу пошёл в ответку - Любимая маф, и всё тут. И "бросил" всех на произвол.

3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Фух...ледь добралася...всім привіт іду читати :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я думала про інший варіант ;)
    Я не можу визначитись проти кого з них голосувати, тобто проти Любімої чи Зю. Голос проти Еребуса був скорше викидом емоцій, бо Еребус написав про мене неправду. Звісно ж, буду переголосовувати.
    Так, це насторожує. Взагалі мені здається, що він поки що не має власної думки, може мало досвіду, тому взагалі поки що Охвата не беру до уваги, бо тяжко відчути по новій людині що він має на увазі. Взагалі його дії якісь нелогічні. Або ним хтось керує (точніше ще дві людини - мафи), або просто старається бути корисним, але ще не дуже шарить що тут і до чого. Хз.

5. Astral

Astral Реаниматор

Думаешь, всё так просто?
    Я надеюсь на что посложнее. Но одного из Зю-Любимая повесить точно надо.

Интересно :)))

6. Кохана

Кохана LuBimaya

за тем, что бы у мирных была бы хоть какая то инфа, в случае смерти...
    если чесно, я даже не могла подумать о подставе... сколько ни играла, такого ни разу не было... по-этому и написала, к кому иду...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То шо з дуба впав???? о_О В мене скайп включений кожного робочого дня з 10-11 ранку до 18-19 вечора по укр. часу, а потім ввечері як додому приходжу і включаю комп, бо в мене скайп автоматично вантажиться, коли комп включаю. Ну і по вихідних, якщо вдома, то теж постійно включений. Так що не треба ляля!

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Та, до речі, дуже цікаво, бо якраз цього тижня кожного дня на роботі або не було внутрішньої мережі, або нету взагалі, або світла, тож на цьому тижні я найменше була в скайпі протягом дня зі всіх останніх тижнів останніх пів року не рахуючи свят :))) Короче, хтось збирає наклепи проти мене (ну завтра ж когось треба буде повісити мафам, шо нє?)

8. Astral

Astral Реаниматор

Может...
    Чтобы мы сейчас повесили Любимую, а не Зю! Если она не девочка - то она маф.

На самом деле? Ни разу?
    А инфа - ну, какая... если ты умираешь, чтоб мы знали, что Зю не босс? Но это даже не говорит, что он не маф.
    И вообще, все тебя подозревают, зачем мафам тебя убивать, даже если настоящая девочка?

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Какой?

Ещё интереснее.
    Теперь надо свидетелей собирать:
    - Так, кто видел, чаще или реже Нирванка стала в скайпе бывать?
    Христинка, например. Она заходит последние дни по вечерам, я видел ;)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

ибо женская логика страшная вещь...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хід голосування:

Любімая - Зю
    Астрал - Зю
    Еребус - Любімая
    Зю - Любімая
    Охват - Христинка
    Нірванка - Еребус
    Кост - Астрал
    Охват - Зю
    Темплар - Зю

11. Кохана

Кохана LuBimaya

о скайпе... считаю, и всегда считала глупостью привязывать кого либо к посещению скайпа
    у всех есть реал, и нефиг в него лезть...

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не хотіла того писати, але якщо Еребус мене не зрозумів і не відповів нічого конкретного, щоб підтвердити моє припущення, то значить, що помилилась. Думала, що може він якийсь мирний рольовик і після результатів ночі йому більш ясно що відбувається. Адже чому такий впевнений? Але якщо не відкрився, значить таки ні.

13. XrustunkA

мені здається чи ти дуже хочеш щоб ми думали що минулої ночі була підстава?
    я?де?о_О
    чо не може?
    в тій грі Христинка не парується :pardon:
    як це благородно :)
    та ?чи другий раз мирного топиш?
    сорі...в мене асабісте життя тож є..

Доречі Зюбо з пари Любіма-Зю...він більше підходить

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Ібо того що походу з Зю ще Еребус і Темплар мафлять

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То смішно, народ.. Дєтскій сад. До речі, вистачить форум читати ;). Сьогоднішній якраз про це писала в іншій темі:
    І ще до того, як Кост до мене пристав!

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Бляха, а мені здається, що вони обоє мирні.. Або в мене параноя, або я вже підозрюю Коста, Еребуса і всіх на світі..

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

По суті мій голос нічого не міняє. А є хтось, хто не голосував на Любімую і готовий переголосувати на неї??

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Все таки з пари Любімая-Зю більше комбінувала і щось вигадувала Любімая..

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Є тут хто??? Напевно ж ще хтось сидить і чекає результатів!!! Може хтось переголосує на Любімую??

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Блін... Була не була!! Любімая!! Якщо є ще хтось, то давайте ризикнемо!

15. Кохана

Кохана LuBimaya

капєц... балакали-балакали сіли і заплакали....

16. Astral

Astral Реаниматор

Может такое быть.
    Тогда сами виноваты, что друг в друга упёрлись.

Да, потому что защищаю Зю. Но при этом его же вешаю ;)
    А на самом деле, другой ход мысли. Могла быть подстава? Могла, вполне. Но ни Зю, ни Любимая эту возможность не рассматривали. ОБА друг на друга сразу погнали.

17. XrustunkA

ну Любіма ну дивись мені![​IMG]

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

Нірванка,що це?о_О

Доречі...шось Масі не видно:wacko:

18. Masini

Masini Well-Known Member

Повешен Зю - мирный

19. XrustunkA

триндєць[​IMG]

20. Кохана

Кохана LuBimaya

:sad: ррррррр
    сам винуватий....