Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Любіма, харош вже заливати - ось я не вірю жодному твому слову, а після "розкриття" ще менше вірю!

Я теж вважаю Зю миром, а Любіму мафом - бо так і є!

Охват, ти або Олень, або маф! :)))

2. Кохана

Кохана LuBimaya

то твої проблеми, вірити мені чи ні
    Я вірю в те, що попала на боса Зю... бо жертв не було! Якщо це і не так, то від Зю немає жодної захисної реакції! І голос проти мене у відповідь....
    А ти або маф, або класно підіграєш їм, вішаючи мене. Молодець! Так тримати...
    Докази, будь-ласка, в студію!

3. -Erebus-

Це зайвий доказ того, що ти маф - ну не може Мирний ТАК бути впевнен, що саме через блокування немає жертв, бо Хантер точно не був броніком і не думаю, що лікарем (справжньою дівчиною???)
    Мартіні - бронік, гм може і так, але через теорію імовірностей - чи навряд.

Виходить і бронік і лікар радше за все ще живи, і ви (мафи) легко могли потрапити на них (на дію лікування) - майже 2 з 6, тобто 1 к 3 - якщо лікар лікував себе, а так і варто було робити!

І то що ти, Любіма так наполягаєш, що саме Зю маф, бо всі живи і ти "тіпа" блокувала його! Все це виглядає, як звичайна підстава, не буду дуже здивований, якщо ви навіть пропустити хід, хоч технично це і не вигідно.
    І оскільки другої дівкі немає і жертв теж, то мафія вирішила від того грати! І цю ідею Любіма нам і навязує, так що: НЕолені пропоную голосувати проти мафа Любімої!

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Може щось переплутав, може не знав точно як будуть голоси рахуватись. Першого дня ж він тільки раз голосував. Сумніваюсь, що він сам додумався до того, що буде нічия, пішов сам правила почитав чи вияснив у ведучої що буде, якщо нічия... Просто думаю, що це не просто так. Але що не так, хз..

Перечитала все. Міркую так: якщо Любімая не дівчинка, то де справжня? Варіанти:
    а) мертва.
    б) не вважає за потрібне відкриватись.

Варіант А ділимо на варіанти:
    1. мертва-дівчинка-Хантер,
    2. мертва-дівчинка-Мартіні.

1. Коли Контраст відкрилась комом і просила її лікувати, лікар цього не зробив. Або не було його вживих, або не міг, бо лікував її першої ночі. Але першої ночі лікарі переважно себе лікують, або ймовірних рольовиків. Контраст ніяк не світилась комом, тож навряд чи лікар просто не мав можливості її лікувати через хід першої ночі. Отже, Хантер був лікарем. Знач варіант 1 відпадає.

2. Шукала перший допис, де Любімая натякала на свою роль чи відкрилась. Якщо не помиляюсь, перший раз про це вона написала в дописі 337:
    Якби Мартіні був дівчинкою, то або відкрився б, або принаймні б голосував проти Любімої, бо точно б знав, що вона - маф. Але після того допису Любімої Мартіні написав 2 дописи, в яких взагалі не коментував відкриття Любомої, мало того - проголосував проти Охвата! Значить і Мартіні не дівчинка.

Значить варіант А відпадає взагалі. Отже, дівчинка жива. І тут теж 2 варіанти:
    1. Любімая,
    2. хтось інший.

Розглянемо варіант 2. Хтось інший не відкривається. Чому? Зараз висить Любімая і Зю. Дівчинка знає, що Любімая - маф, а про Зю не знає нічого. Чому вона не перетягує людей на Любімую голосувати? Адже якщо Зю - мир, то можемо втратити ще одного мира, а вона (дівчинка) може бути вночі прибита і толку з неї не буде.
    Короче, варіант 2 відпадає.

Значить дівчинка таки Любімая. Хоча я в це мало вірю, якщо брати під увагу стиль її дописів..

Поки що не голосую. Якщо ніхто не відкриється і нічого не зміниться, то, мабуть, буду голосувати проти Зю..

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Та пішов ти знаєш куди!!!! Сам ти наглий мафський ОЛЕНЬ!!!! Дістав вже...
    Добре, приймаємо версію, що мафи попали на броніка чи лікованого...
    Але це не робить мене мафом аж ніяк! Я свою роль знаю! Якщо ти не віриш, то тільки твої проблеми..
    Так само і Зю! Я його звинувачую, а він тупо морозиться. Не пам'ятаю, чи ти грав ту останню партію, коли я вела. Він був мафом, його перевірив ком і почав топити на голосуванні. Він поводив себе так само як і зараз! Просто відморозився і звалив. Якщо він виявиться миром - то він такий самий ОЛЕНЬ, як і ти!

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

А ти не подумала, що я могла заблокувати ймовірного лікаря? Тому я зараз і думаю на цю людину, як на мирного!

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще мене оцей допис Христинки насторожив. Чому вона так випитується? Мирним не на руку відкривати ролі, бо ж мафам тоді легше в рольовика попасти.
    Чому Христинка так випитуєш?

Охват. Голосуючи проти Христинки вважаєш, що Зю і Любімая - мирні? Вчора ти теж проти них не голосував. То кого вважаєш в парі з Христинкою? Ще 2 мафи має бути.

7. -Erebus-

І не лікував себе першої ночі? Марення!
    Ні, не взагалі..

:)) :)))
    Не віриш Любімої, а голосувати думаєш проти Зю? Мда...
    Нірванка другий раз спалилась мафом, перший, нагадую, коли голосувала з Любімой організовано проти Мартіні!

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Забула за то. Але ти можеш не бути дівчинкою, а тоді лікаря блокував той хтось інший, справжня дівчинка..

Блін, тепер взагалі нічо не ясно..

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Якщо нема іншої дівчинки, то чому їй не вірити? Якщо мені хтось докаже, що 100% є дівчинка інша, тоді буду думати.
    Отут не треба!!! Реально так тільки мафи роблять - перекручують факти! Я голосувала проти Любімої!!!
    Еребус. Бо ти загнався.

9. -Erebus-

100% знатимем лише у кінці гри.
    Я думаю, що Хантер був дівчиною - принаймні я готовий в це повірити більше, чим у то, що їй є Любіма!
    І справжня дівчина може не розкриватись - правда нащо так діяти незрозуміло - лікар радше за все живий, а Любімої довіру мало і тоді б вішали її впевненіше, ніж зараз...

:))) Втрічі палево... Хєх, Нірванка...

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Яке паливо? То ти перекручуєш дані!! Я вчора хотіла Любімую повісити і була впевнена, що зроблю це! Якби вона не переголосувала, то б повисла!

11. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Как раз стиль норм, нервно, быстро, хз, я бы с ролью так и защищал себя. :)

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

Астрал за навязывание своего мнения всем и вся. Уж больно все пользуются его постами. Хорош всеми манипулировать, чо. :hi: Девочке наверное было бы неплохо ближе к вечеру, если висеть будет не Любимая - вскрыться.

12. -Erebus-

Затягуючи голосування? Ну-ну...
    І чому тоді зараз не хочеш її вішати?

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Що означає затягуючи?? Я прийшла додому пів восьмої (тобто пів 9 по укр. часі), поки включила комп і перечитала пельмені Астрала, навіть не встигла останні 2 сторінки толком прочитати, а ще треба було голоси проаналізувати, бо я взагалі цілий день форуму не читала вчора.
    Я ж розписала чому ймовірно вона таки є дівчинкою.

Чи мені здається, чи ти дійсно знаєш щось, чого ми не знаємо? Бо ти якось дивно переконаний, що вона - маф, хоча я особисто не бачу причин бути аж так впевненому в комусь зараз. Мене це навіть трохи нервує, що нічо не ясно.

14. -Erebus-

Ну добре... тоді чому зараз не голосуєш проти Любімої, якщо ще вчера ти їй не вірила, доведи, що ти мирна - проголосуй проти! :)

У твоїх записах не крапли логіки - головна ідея там, що Хантер - лікар, але першої ночі не лікував себе!
    Але насправді в грі лишились Олені, так що ви ще маєте шанси перемогти!

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

:))) Кост - в цій грі треба вішати за то, шо гравець має Роль Мафії чи ні, а не за це!

Останнє редагування: 20 січ 2012
  15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Дак вполне норм тактика для мафа, чо.

16. -Erebus-

Кост - голосуй проти Любімої, якщо ти їй не віриш.
    Хантер міг бути дівчиною і вскриватись немає кому!

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

Коротше так незабаром (чи перед баром :))) ), я вже поїду - міняти голоса не буду, бо ЛЮБІМА Є МАФІОЗО, а в цій ігрі треба вішати мафіозо, а не розмірковувати: які там є шанси, що дівчина жива чи ні і бла-бла-бла!

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

На нічо! :)
    Астрал малоймовірно, що маф...

17. Кохана

Кохана LuBimaya

я ж сказала, що ти олень! Ось ти сам і зізнався в цьому!!!

18. -Erebus-

Олень тому що хочу повішати мафа? Дивно :)

19. Кохана

Кохана LuBimaya

:suicide:
    знаєш, як твоя пісня називається? "я вас за..бу одним аккордом!"

Ти не можеш знати на 100%, що я маф. БО: Ти не дівчинка (тому що це я)!!!!! Навіть якби я була мафом, тобі треба було б бути комом, перевірити мене, і тоді кричав би, що я маф!
    Тому ти можеш лише припускати, що я маф. Так як і я припускаю, що маф Зю. Правда, в моєму випадку у мене більше підстав вважати його мафом....

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

ну ти ж сам пишеш, що в грі лишилися одні олені! ти зараз в грі? в грі! будуємо логічний ланцюжок і "БІНГО!!!" - ти олень!

20. -Erebus-

А ось я "чомусь" впевнений! Бо твій кожній допис не щирий такий...

+твоя гра після ночі без офір: я блочила Зю і він маф, крапка... Якби ти була мирною ти б розмірковувала яка ймовірність, що саме через тебе немає трупів, а не так у чоло! Та і здивованість відчувалась в тебе, коли ніхто більше не розкрився дівчиною...

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Поки що не олені я і Зю, бо голосуємо проти мафії!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)