Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кохана

Кохана LuBimaya

типовий мафський флуд...

2. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Так.Чо, хай вилізає, скаже мені, чому не він. А то пише мало якось. :)

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Типова мафська тактика - взагалі не флудити, шоб раптом вішати не вздумали, нє?:crazy: Хоча я ж так і робив.:redface:

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

У господина Коста нарисовалось важное дело - надо идти делать уроки.:english_en: Пока отойду. :)

Останнє редагування: 18 січ 2012
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Аґа, ще була сказана Костом сакраментальна "мафська" фраза: піду тему почитаю...
    Наступний Кост, нє? :)))

4. Кохана

Кохана LuBimaya

бу-га-га....
    каже той, хто написав 6 дописів за гру...
    полюбе... нагле мафло мале

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Зю, бо ви з Зю активно спілкувались, вважаю вас в ймовірній парі мафів, цікаво що зробить.
    Контраст, бо вони ніби і проти тебе, Персі, і чіпляється до твоїх слів, але не голосує. Або гра на публіку, або не впевнена. Тому цікаво що вирішить.
    Любімая, бо вона вирішила чекати. Цікаво чому? Не визначилась чи щось не так?
    Христю і Коста з дописів не памятаю взагалі що вони писали конкретно, тож поки що для мене вони не так цікаві.

6. Kost

Погане якесь слово. Асоціюється з дуже не гарним матюком. :sad: Не треба так писати. :sad:

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Я взагалі не писав.:tongue:

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. Еребус - Мартіні
    2. Мартіні - Зю
    3. Зю
    4. Кост - Охват
    5.Темплар - Персі
    6. Контраст - Персі
    7. ЛюБімая - Персі
    8. Нірванка - Персі
    9. Персі - Темплар
    10. Астрал (Ггалл) - Персі
    12. Христинка
    13. Охват Марьян - Персі

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

Еребус, чому ти змінив голос? По суті, ти став ініціатором повішання Персі, бо твій голос був першим проти неї. Чому передумав?

Кост, який нафік Охват?? о_О Шо то було? Людина перший раз грає. Тобі все одно проти кого голосувати?

8. Kost

Шо, вже кінець голосування, чи шо? До речі, проти мене перший раз так само було, бо якусь фігню зморозив. :sad: Обіцяю, до вечора ще зміню голос, може персі якось задьоргається чи шо, зараз просто цікаво було б його почитати, тим паче, що в 15:18 зайшов на форум, але так щось і мовчав, не реагував на мій голос. Ще до вечора далеко, подивимся. о_О

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

а хоча ні, я тільки в :19 написав свій допис. :sad: Щоб мене не рухали :ninja: треба буде змінити голос, та. :sad:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Гражданє бандіти і мирні, я вирушаю до батьків на вечерю в сільську місцевість. Чи там вдасться підключити інтернет через мобільний жопорез, я не впевнений, тому майте совість, мене в таке свято не вішати і не стріляти :)

на всякий, до завтра!

всім смачної куті!

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та нє, просто дивно. Ніби "моя хата скраю".. Тим більше ти не пояснив свій голос. Це як мінімум підозріло.

11. Kost

Хочу, щоб він якось проявив активність. :)

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Цікава була реакція Мартіні, а її можна сказаті й не було...
    Най знову буде Персі, власно нічого не помінялось у плані - вона якась підозріла...

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Кароч, в мене паскудний настрій, я продула гру на Трівіуму
    Не знаю, як з вами розмовляти
    Я лікар
    Шо хочте, то і робіть

14. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

а чо не комісар?)

15. а я з нього й не виходив... уже як пару днів ;)

16. Персі

То до чого? Бо роль така прийшла

17. ContRaSt

і кого лікувала в першу ніч?

18. Персі

Зю лікувала

19. ContRaSt

Кого тоді вішати будемо?

20. Персі

Народ, я сильно засмучена програшем в паралельній грі, бо він для мене став взагалі несподіваним, я не можу нормально думати
    Давайте Темплара - не хочете його, якогось іншого мовчуна, Охвата чи Коста
    Не бачу я негативів в Зю і Мартіні (хоча Зю сьогодні десь пропав, але може то реал - проблеми). Коли він маф, він сидить тихо, а не вимахується

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Люди, ну знімайте з мене голоси, чи ви лікаря повішаєте?
    Я і так мусила вскриватись через вас

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)