Партия №32 "Подводный мир"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 16 січ 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

звідки така впевненість? ніч тіки одна була =)

А може Темплар комісар і перевірив тебе вночі, тому і проголосував без всяких. Про Нірванку нічо сказату не можу, поки мовчить схожа на мирну.

---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

чого, Зю з тобою в клані??

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Якби я вичисляла тільки по одному мирному за ніч, я б ніколи не вигравала - ночей би не вистачало
    Дуля він з маком, а не комісар! А ти чо так його захищаєш?
    Саме так

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

такс, то вже схоже на підставу :) Якшо виявиться шо персі маф, то всі кинуться вішати мене і зю :)

Персі, я ті прошу, не треба мене захищати :)

4. ContRaSt

треба ж чимось його голос оправдати.. та й шкода сєльодку Вовчіка (

5. Персі

Розслабся, я мир

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Ну може нехай він сам прийде і шось розкаже, чо він так голосував?
    Знач, мовчунів вам шкода, а мене не шкода

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Звісно, шкода, ти ж знаєш, як з тобою приємно грати, але треба ж вішати мафів - гра така...

7. Персі

Ти неадекват безвідностно до твого статусу

8. -Erebus-

Так значить ти більше не вважаєш мене мафіозі? ;)

Добре, припустимо ти все ж мир - кого тоді треба вішати сьогодні на твою думку???

9. Персі

Розкатав губу. Я сказала - безвідносно до статусу, шо означає, шо я вагаюсь на твій рахунок. Мала надію, шо просто провокуєш, бо памятаю такі фінти від тебе в інших іграх, але твоя впертість мене дивує, тому не знаю
    От шо я тут роблю, якшо мене ніхто не читає? Я вже сказала - голоси посипались з такою радістю - там точно є мінімум один маф. Я думаю, Темплар, швидше всього
    Ну і мафи підряд би не голосували одне за одним. Тому ти не з Астралом, Темплар не з Астралом і не з Нірванкою, Нірванка не з Темпларом і Охватом

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

мда...
    Я проголосував, бо так хотів, а про наєзди інших на тебе, перший раз чую.
    Тоже мені блін, обідчиві які...

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

1. Еребус - Персі
    2. Мартіні - Зю
    3. Зю
    4. Кост
    5.Темплар - Персі
    6. Контраст
    7. ЛюБімая
    8. Нірванка - Персі
    9. Персі - Персі
    10. Астрал (Ггалл) - Персі
    12. Христинка
    13. Охват Марьян - Персі

Цікаво як проголосує Зю, Любімая, Контраст..

12. Персі

Ну може ти поясниш, чого так "хотів", чи як? Нє, ну давайте всі голоси свої аргументувати "бо хочу", вийде дуже гарно
    А абіди тут ні до чого (хоч та, я абідчіва, а шо, немона?), а річ в тому, шо я свій статус знаю, по - перше, по - друге, тупо не вірю, шо мирні просто будуть мене зливати (нехай в мене манія величі, але я тут сама корисна), тому я впевнена, шо серед голосів проти мене сидять мафи. Ти підходиш. Або пояснюй, чо це тобі "так хотів"

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Нірванка, забери з мене голос, не доводьте до гріха

13. MARTINI

я вже починаю піддаватися масовому психозу і теж тебе підозрювати :) Але сценарій "мартіні вішає персі" вже настільки банальний, шо я туди принципово не піду :)

14. Персі

От цікаво, а чо тобі не цікаво, як проголосують Христинка і Кост?

15. -Erebus-

Мені подобається, як Мартіні абстрагувався від "зливу" Персі... Якщо Персі маф, то наступний для мене має бути він... Правда його можна і першим прибрати... чому б ні?
    Мартіні - що скажеш?

16. Персі

Ну і на тому дякую

17. ContRaSt

ок, народ, давайте тоді може повішаємо Зю? а ком дійсно хай сходить до Персі і скаже нам завтра. Так ми будемо знати 2 його перевірки, на наступну ніч вже третю, якщо його прикриє лікар, + є шанс повішати мафа

18. Персі

Ви нерозумний народ
    А може, ми все - таки якогось овоча повішаєм? Там якраз шанс попасти на мафа великий
    Я тепер теж буду приходити два рази в день, аргументувати голос "бо так хоцця", і все.

19. MARTINI

ну шо за брехня і перекручення?
    я взагалі чи не найперший голосував. То ви всі абстрагувалися від підвісу Зю, а не я від підвісу Персі

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

Тепер, я тебе точно повішаю!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)