Партия №29 "В лифте"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 9 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: :haha: :haha: Бляха, ви кращого способу не спалитись не придумали? :haha: 18 хвилин пройшло (вночі!!!) після мого допису, а ви всі разом тупо відписались :haha:
    Зю+Мартіні+Хантер - ляпота! :radist:
    Що саме тобі незрозуміло? :)

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я когда Комиссар, всегда так играю.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ок
    ну я б проголосував проти Зю, але є шанс шо він таки комісар. Тому все таки Еребус

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви напевно відмазали Зю на сьогодні!!! :haha: Або я сильно геніальна, або ви реально тупо спалились :haha:
    До завтра! Придумайте щось варте попкорну ;)

5. hunter

hunter мандрівник

канєшна!

я тут сижу вже дві години і чекав на тебе :cool: і ше з ними двома чекали щоб спалитися!

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я им говорил, давайте подождем до утра и по очереди, а они не послушали ((( мочите их сначала, а меня, как самого дерзкого - самого последнего! и это будет самым страшным наказанием для меня, перед собственной смертью, увидеть смерть своих друзей! но я этого заслужил. так что сначала Мартини мочите, потом Хантера, ну и Зю напоследок.

7. hunter

hunter мандрівник

банально. мо придумаєш щось краще ніж голос у відповідь? :tongue:

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

кажеш ти перевертень, було видно з самого початку!

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:10 ----------

і ше одне, треба витаскувати напарника-мартіні, тож нірванка соррі)))

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ладно, Хантер, хватит уже отмазываться. Спалились так спалились, чего уже отнекиваться. Зю адвокат на самом деле и сегодня отмазал Мартини. На это и был весь расчет. Но т.к. нас уже вычислили, я предпочитаю чистосердечно признаться во всем содеянном и обещаю больше так не поступать. Надеюсь на ваше великодушие и прошу простить и понять!

---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:15 ----------

Опа, не хилый поворот.
    Мартини, будешь мочить Нирванку? Если ты точно мирный, то должен помогать остальным мирным спасти свою мирную задницу! Если ты точно знаешь что мирный, то должен понимать, что Нирванка с одинаковой вероятностью может быть как мирной, так и мафом, поэтому ТЫ ДЛЯ МИРНЫХ ВАЖНЕЙ!

---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:19 ----------

Ладно, пойду еще раз попробую заснуть, вдруг совесть позволит ... все таки сознался, должно стать легче на душе. А то в прошлый раз не получилось - полчаса ворочался, только закрываю глаза, и сразу образ Счастливой вижу.

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

От саме після цього допису я і спитав Масіні про Коронер (чи відкриваються ролі). І тому зараз голосую проти Мартіні.

Супер!:good: Тепер, якщо ти все ж виявишся мирним, то точно варто тобі аву змінити на оленячу! :)))

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Я би цю інформацію взагалі би "мимо вух" пропустив!

10. Twister

Twister Well-Known Member

Ранок добрий. Прочитала. Цікаво дуже.

По-перше, Зю правильно мене зрозумів, всім треба голосувати разом.

По-друге. Або шериф, або перевертень вже мали б якось маякувати, проти кого треба голосувати, тому не бачу причини не приєднатися до голосів проти Мартіні.

По-третє. Є декілька персональних питань. Зараз задам.

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Мартіні:
    Якісь висновки з провокацій вже є?

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Зю:
    Поясниш ту логіку?

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

LuBimaya:
    Чому саме Еребуса? І як результат того рухання?

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Хантер:
    Які?

Просто якщо вони (нюанси) є, то їх треба обговорити. Бо я, наприклад, не бачу.

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Еребус:
    Голосуєш як мафа чи як перевертня?

11. ovod

ovod Well-Known Member

а до мене питань немає?

12. hunter

hunter мандрівник

є питання, ти хто? :)

не можу сказати, бо для міста нічого доброго не буде, тілька для злобних негативів, най самі думають і голову ламають.

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Всем привет!
    там шел разговор про провокации , и:
    означает, что логично на обвинение в свой адрес, ответить, что являешься мирным.

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

За логікою, як за перевертня... Але чи варто нам вішати його одразу - от в чому питання...

15. hunter

hunter мандрівник

Зю - чому він вскрився?
    1. він простий мирний і хотів щоб його мафки забили, а не якогось рольовика.
    2. він маф і хотів взнати хто справжній шериф.
    але в цьому випадку, як і в попередньому його б просто пристрелив справжній шериф, або як мінімум би перевірив.
    3. перевертнем бути не може.
    4. він справжній шериф - але який сенс вскриватися, якшо його мафи прибють?

в чому прикол?

16. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Зю настоящий Шериф, и решил обмануть мафиозников сказав им чистую правду. Зю решил, что мафиозники так и подумают, что раз Зю сказал, что он Шериф, значит он решил отвести угрозу от настоящего Шерифа и выступить в качестве щита. Тем самым, будучи настоящим Шерифом, Зю протянет до конца игры и перемочит всех паганок.
    Ну такое же тоже может быть, ведь я себя не контролирую)))))

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пункт 1 найбільш схожий на правду

Хоча є ще варіант: він маф, і це він прибив щасливу. Справжній комісар хотів його стрельнути, але прийшла БД і все зіпсувала. Але тоді дивно чому принаймні справжній комісар не стріляє в Зю?

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Тому що Зю и є справжній комісар. Як вiн може стреляти сам у себе?

19. hunter

hunter мандрівник

тому я і написав його пунктом 1 а інші позакреслював.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ----------

тоді тебе сьодня прибють і тебе ніхто не врятує!

то точно?

20. Twister

Twister Well-Known Member

Мені здається, він завжди кимось вскривається, незалежно від того, хто він.

Але на текст що я виділила жирним - не згодна, якщо б я була шерифом, я б на Зю хід 0-ї ночі не витрачала. Бо який сенс, якщо він не маф, то його мафи самі приберуть, а якщо маф - то краще його вішати ніж стріляти. От перевірити б мабуть мав. Але голосів проти Зю нема. Отже або перевірка дала "мирний" (що не значить, що не перевертень), або шериф Сашко? :scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

ну як то може бути точно, якщо

нестиковочка, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)