Партия №29 "В лифте"

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Masini, 9 жов 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

я не думаю...

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

я не їм душі....

2. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я проверял Нирванку - мирная!
    решил её проверить, уж больно быстро замену нашли, значит подумал я - не просто так. НО она еще и маньячкой может оказаться. Однако, пока нужно разрабатывать другие направления. Мартини хотите мочить? ОК. но давайте тогда ВСЕ проголосуем против кого-то одного, что бы если что, на следующий день мы могли выбрать и замочить любого из подозреваемых. А то вот этот пункт правил, меня немного напрягает:
    Важно:начиная со дня №2 вы можете голосовать за любого игрока, ТОЛЬКО если в предыдущий день повешен маф. Если же в предыдущий день повешен мирный, то голосовать можно ТОЛЬКО за тех игроков, кто участвовал в его подвесе
    а если я допустим завтра буду знать 100%-ного мафа, но он не будет в предыдущий день участвовать в убийстве мирного, толку нам тогда с этих знаний?
    В общем, я предлагаю сначала предварительно договориться кого будем мочить, а потом всем одинаково голосовать, что бы избежать этого нового пункта правил, который играет явно на руку мафам.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну, і чого мартіні?

Якби я був маф, я б точно комісара пристрелив :)

і шо взагалі відбулося вночі?
    Чому мафи стріляли не в комісара, а в Щасливу?
    Чи Зю все таки не комісар а мафло? Якщо так,тоді і Нірванка з ним? Цікавий ранок...

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так може ви в одній компанії! Або щось мутите, у цілому, Ігоре, ти спаливсі! ;)

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

я комиссар!

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Еребус а ты кого будешь мочить?

6. -Erebus-

Нікого, мені не дали пістоля

7. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ну голосовать против кого будешь?
    Нужно всем против кого-то одного голосовать.

8. -Erebus-

я вже проголосував проти Мартіні

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

точно. это я сразу не обратил внимания.
    Ну что, тогда еще осталось остальных уговорить мочить Мартини. я если что готов!
    а Мартини теперь пусть доказывает свою невиновность.

10. hunter

hunter мандрівник

а й справді мафік, блін, вас що четверо? о_О

як і завше!

Зю, ти забагато говориш! деколи краще промовчати...

і як ти це зробиш?
    я за те щоб всі голосували проти одного, але є нюанси...

є підтримка проти Мартіні, але якщо він мир - то завтра повисне Зю, як тобі таке?

11. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Спасибо за совет, но как нибудь без тебя разберусь что, когда и в каком количестве мне говорить.
    я ОДИН никак этого не смогу сделать. должны все вместе.
    Резко отрицательно на это смотрю. Почему это потом должен повиснуть Зю - единственный, кто хоть что-то конструктивное предлагает.
    Если Мартини мафиозник, то Хантер его сообщник.
    Следуем намеченному плану: мочим Мартини, а ночью я проверю Хантера.

12. hunter

hunter мандрівник

ти мене провірити НЕ зможеш :pardon:

13. Зю

Зю Гасконский бандеровец

ладно, тогда тебя не буду проверять. тогда тебя послезавтра замочим на линче))))
    Ладна, у Шерифа закончилась смена, Шериф устал, Шериф идет баиньки! не хулиганьте тут без меня)))

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

По перше, привіт :)

По друге, Зю - маф. Пояснюю: мафи прибили Щасливу. Очевидно були впевнені, що вона - ком. Не шарю чому, в її дописах я особисто не бачу ніяких зачіпок. Але так вони чомусь вирішили, якщо її в першу чергу чергу прибрали. Так як вони планували прибити кома, то знали, що про перевірку Щасливої-кома ніхто не дізнається, отже можна Зю прикинутись комом. Тож Зю почав свою комедію.
    Після ночі мафи не знають куди діватись, бо виявляється, що ком живий, а значить приб'є Зю, бо очевидно, що перевірив його першої ночі. Що робити мафам? Треба переманити дівчинку, щоб вона не блокувала Зю, а ймовірного кома. Невідомо чи вони знають хто є комом, щоб на нього дівчинку натравити, але зато підозрюють, хто може мати роль дівчинки - Алекс, для якого зразу ведуча почала шукати заміну. Тому Зю каже, що мене перевірив, бо думає, що я - дівчинка, яка думає, що він - ком, тож таким чином мафи хочуть, щоб я Зю не блокувала наступної ночі.
    Отже, Зю - бос. Пропоную справжньому кому пристрелити Зю вночі, а дівчинці блокувати.
    Розписала вам цю теорію, бо думаю, що якщо я помилюсь, то дівчинка не попаде в боса і мафи мене приб'ють цієї ночі.
    (сподіваюсь, що ви мене зрозуміли, бо пишу швидко і не читаю що пишу, бо рано на роботу, а я ще тут торчу!)

По третє, Мартіні - теж маф.
    Тут він тупо спалився! :))) Бо якби він був мирним, а Зю вбив би його, то народ навпаки б думав, що Зю - маф.

15. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Просто гениальный пост Нирванки. Считаю нет смысла отпираться и выкручиваться. Нас вычислили. Сдаемся. Кто третий говорить или сами будете искать? ))))

16. hunter

hunter мандрівник

Іра - брєд, не бачу здорового глузду в твому пості, або то я вже занадто сонний, або ти взагалі не думаєш...

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

мдя

перечитав той свій пост і аж самому рука потягнулась проголосувати проти себе :)

Вішайте, ні на кого не ображуся, сам винен. Але я не маф, я олень, який не виспався і перепрацювався. Мафам тепер гріх не використати такий прогон, тож на моїй совісті буде програш міста в цій партії :sad:

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Хантер, ну блин, сейчас тебя тоже в мафы запишут - скажут что мы сообща атаковали Нирванку))) Вскрывайся Девкой - это наш последний шанс!

19. Masini

Masini Well-Known Member

Если Сашка не появится до завтрашнего утра - заменяю его на Дэриэла
    ибо нефиг (((

20. hunter

hunter мандрівник

вони вбивають кома справжнього і зю-ком не справжній-маф вішається в день - не логічно.

чьо він її почав - знає тільки він один.
    .
    .
    .
    хм, і чого ж ти Мартіні як завжди не голосуєш у відповідь на першого твого противника?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)